ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
trasznie silna,wielka,klejonca sie indica. teras zmieszana ze schromem ktura smierdzi jak cytrynowa benzyna i jest silna jak spirytus. powinno byc cos ciekawego z tego crosu
Hmm po co seedbank? Albo seedbay, albo jeszcze lepiej niech dogada sie z Gypsym aby sprzedawal przez SD, bedzie nowy breder i bedziemy wchodzic w HCS - Hot Cargo Seeds
W sumie to dobry pomysł,ale jak sie chce cos takiego wykonac, to trzeba sie liczyc z tym,ze teraz juz nie ukryje sie w cieniu.. Nie będzie Man in yellow shirt, tylko Hot cargo.. Raz oczywiscie mozna zrobic tymczasowa oferte z nasionami(dlatego seedbay), zeby nikt nie wiedzial co i jak,ale zostac terminowym dostawcą nasion trzeba juz poswiecic sie tylko temu.. A GDZIE SENSIMILLA?? Dlatego robcie to co robicie najlepiej jak najlepiej, a reszte pozostawcie innym;-)...
kto wie co za pare lat bendzie. chociasz HCS fajnie bzmi,hehe
tszeba wlasnie poswiencic duzo pracy w nasiona. zapylanie niejest trudne.
ale utszymanie nasion na rodzaje,i jakosc tszeba miec oddzielny pokuj.
bo mozna wszystko pomieszac.
seedbay daje im jako darmowe nasiona. nic zato niechce. poprostu zajebali by mnie jak by sie dowiedzieli ze zarabiam na schromie. ten clone niejest muj, i by bylo bzydko zebym zabral go i nanim zarabial. wtedy bym stracil moje kontakty,i jusz nigdy dobrego clona na oczy bym niewidzial. dostaje je pod jednym warunkiem , ze so tylko dlamnie.
nasiona kture zrobilem. i wezme z nich clona. to wtedy to jest muj 100% clone i moge z nim robic ile i co chce. taki tu poprostu jest miendzy chodowcami regulamin,hehe
wszyscy sie znajo , ja tak samo bym nielubial jak muj clone okazal sie super a ktos nanim teras zarabia bez mojej zgody. taki ktos by szybko stracil jakikolwiek respect miendzy chodowcami.
ale tak to jusz jest. dzienki temu teras mam dostac duzo wiencej super clony. bo ludzie wiedzo ze niebende sie wyglupial.
No tak racja. Tak jest nie tylko z clonami. Najgorsze co mozna chyba zrobic to np. sprzedac nasiona ktore sie dostalo za free bo mialy sluzyc tylko jednej osobie. A tak w ogole to co z tym schromem ? Jest az taki rare czy cos ? Pytam bo kiedys obilo mi sie schrom o uszy ale nic nie kojarze.
Jak milo ( jutro ide po ziemie do ogrodniczego ) , pewnie tez pojade szukac miejscowek.
schrom to columbian crossed to a romulan .
schrooomy420 znalas te odmiane w jednym z wielu jego kwiatow
teras nawet jak bys zrobil to sam cross to napewno tego samego jusz nieznajdziesz tak szybko
dzieki HOT CARGO za objasnienie
Hej pok jestes rastafarian czy jak ??
Tak Papiez zyje i oby bylo mu dane zyc jeszce dlugo jesli nie tu to na lepszym swiecie.
Hmm mysle ze to dobrze, Papiez to juz wiekowy czlowiek, schorowany biedaczek i napewno odpocznie sobie w niebie, po co ma sie meczyc na tym ciezkim swiecie wsrod chorob i cierpienia.
nie zbyt przykladny ze mnie rastafarianin... nie, nie jestem rasta ale bardzo sobie cenie ta kulture
denerwuje mnie te medialne kurestwo... tvp1 ciagle o papiezu, tvp2 ciagle o papiezu... media kreuja to jako poczatek armagedonu albo niewiadomo co, to naturalny przebieg zycia... tak samo z marihuana, straszny narkotyk niesamowicie uzalezniajacy i wogole, a jak policja skosi poletko samosiejki to dudnia ze zlikwidowano super profesjonalna plantacje i ocalili dzieki temu miliony polskich dzieci... zygac sie chce, babilon musi upasc!