What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Moje pierwsze nasiona

Tak,czemu nie. Tylko to bylby jakis cross chyba. Bo ustabilizowac to raczej niezla sztuka :D Oby to bylo dobre i co najwazniejsze zeby kazdy moglby sobie pozwolic na zakup tego ( chociazby przez seedbay ) czyli zeby bylo po prostu tanie jak pestki z Nirvany chociazby.

Ikser

Member
A ja dzis dostalem przepiekna paczuszke a w niej nasionka BUBBLEBERRYxBUDDHA SISTER, oraz SHROOMxBUDDHA SISTER... No.. teraz tylko co wybrać?.. Zobaczymy..

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
no nareszcie moje nasiona dotarly do seedbay.

tylko 30 paczek po 15 z dwuch rodzaji po 10 nasion w paczce.
mysle ze ten cross bendzie sie wszystkim podobal. jak widze jusz so podbijane,hehe
nikt prawie niema schrom bo jest tylko jako clone. ale teras troche jego bendzie w nasionie napewno, i wszyscy mogo sprubowac jego dzieci teras,hehe

peace

WeedTime

Member
Gratulacje HoT Cargo !

Zacząłes juz hodowac te odmiany z nasion ? Jak masz jakies zdiecia to pokaz jak rosnie. Juz nie moge sie doczekac kiedy sam bede mogl je przetestowac ;]
Powodzenia, zebys kiedy zrobil wlasny zajebisty klon !

Pozdrówki

Ikser

Member
WeedTime... Shroom to legenda ktora jest "dostepna"(o ile;) ) tylko w klonach.. nie ma nasion!! Pozostale to sa nasiona... Co do odmian, to poszukaj sobie w strainguide,czy wnecie,to dowiesz sie co to za planty:).. Peace!

WeedTime

Member
Hehe, Ikser wiem co to Shroom, chdzi mi o Shroom x SB i Shroom x BS, ktore Cargo wyslal do SeedBay. sa tez wlasnie w drodze do mnie ;] peace

Warior

Member
Siemanko wszystkim ;]

Mam pytanko wiele osób muwi ze nasiona maja byc zielone jedni ze czarne sam juz niewiem powiedzcie jak mozna rozdruznic dobre nasiona??!!

Hej Warior :wave:
Jesli mozna wiedziec czemu pytasz ?
Zielone pestki to z tego co wiem to raczej niedojrzale.
Najlepiej jesli sa jakby brazowe , ciemne ale chyba nie czarne. U mnie pestki zrobily sie czarne jak nie wyszly z gleby.
Moze Mr.Smee albo ktos inny sie rowniez wypowie. Mr.Smee mowil ze powinny prawie same wypadac.

Obecnie niestety jest karany import nasion wiec troche przypal zwlaszcza jesli chodzi o zamawianie z bardziej znanych stron. Chyba mozesz zagadac swojego dila o pestki ? Moze trafiles na jakies w worku ? Na to wyglada ze dopiero zabierasz sie do tego. Mam racje ? Radze ci sie pospieszyc z tym bo sezon juz sie rozpoczal jakis czas temu. Ewentualnie mozesz kupic na seedbay + dostaniesz frebee.

Warior

Member
No nie pierwszy raz mam kontakt z nasionami i sadzeniem ale chyba ten sezona przegapiłem bo niemam nasion kazdy kogo znam oferuje mi nasionka drogie i gówniane :mad: A tak na marginesie jak tam wasze papaye tzn. coopy i twoje :chin: Szkoda ze polskie seeds banki niemaja prawdziwych dobrych nasion tylko lipe sprzedaja :mad: !!!!! Peace :wave:

Warior

Member
Może ktoś na forum ma zbedne nasionka chęntnie sie nimi zainteresuje nawet moge odkupic :canabis: NIemam skad wziasc POMOCY :confused: !!!!!!!!Peace :joint: :wave: :wave: :wave:

:smoweed:

Latest posts

Latest posts