What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Moje pierwsze nasiona

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
no szkoda papieza ze sie tak menczy. naprawde wielki czlowiek odchodzi odnas.
niejestem naprawde wiezoncy w religje. ale w papieza wieze ,jest ambasadorem pokoju na swiecie. i naprawde niema drugiej osoby na swiecie ktura moze mu sie rownac na jakim kolwiek poziomie. perfekt man

peace

Mr. Smee

Member
Hey pok, troche masz racje, zygac sie chce ze telewizja robi taka sensacje!!! Jest to smutne, nawet troche plakalem, ale napewno nie jest to temat na sensacje!!!

Zona mówila, ze biedny papiez, niedlugo zycie mu sie skonczy, a ja na to powiedzialem, ze raczej sie zaczyna...mysle ze papierz tak to odbiera...

D

dEv-9

Papież Jan Paweł II zmarł w sobotę o godz. 21:37 - głosi komunikat Stolicy Apostolskiej.

:frown:

4che5ter20

New member
WIELKI CZLOWIEK OSTATNI SPRAWIEDLIWY CZLOWIEK BEZ SKAZY NAJWIEKSZY CZLOWIEK NASZEGO POKOLENIA JESTESMY Z NASZYM JANEM PAWLEM II
SPOCZYWAJ W POKOJU NAJWIEKSZY POLAKU (jak mialem 12 lat to spiewalem dla Papierza jak byl w Polsce dokladnie w Tarnowie spiewalem wtedy w churze koscielnym) NIE JESTEM WIELKIM ZAGORZALY KATOLIKIEM ALE SERCE SIE KRAJE I ZLY Z OCZU PLYNA PO NAJWIEKSZYM CZLOWIEKU NASZEGO POKOLENIA
WIELKI WIELKI SMUTEK

Mr. Smee

Member
~jungle said:
nie wierzę, że po śmierci coś jest...
Po smierci sie powraca tam skad sie przyszlo....to jest pewne!!! A biednego Papierza bardzo mi zal. Nie moge patrzecz na telewizje bo chce mi sie plakac...
On byl najporzadniejszym czlowiekiem na swiecie...

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
moze ze wzglendu odejscia papieza od nas, powinienem nazwac nasiona w jego imie.
tak by znami zawsze pszy dymku byl.hehe hyba by sie nieobrazil ze trawe palimy w jego imie. napewno wiedzial prawde.

peace

D

dEv-9

No dobry pomysl z ta nazwa, uczilibysmy go wtedy, szczerze mowiac to on dal mnie jest bogiem. :wave:

Jest byl i bedzie. :yes:

Jan Pawel II, Karol Wojtyla.

Mr. Smee

Member
HOT CARGO said:
moze ze wzglendu odejscia papieza od nas, powinienem nazwac nasiona w jego imie.
tak by znami zawsze pszy dymku byl.

peace

to cos takiego jak w filmie "how high", conie?

pok

New member
dostalem dzis nasiona z SD, wyslalem kase 18marca, odebralem nasiona 6kwietnia czyli po 19 dniach, na szczescie przesylka nietknieta przez celnikow, policje czy innych takich... ku mojemu zaskoczeniu bardzo dobrze zabezpieczona, adres wypisany recznie... jako freebie dostalem skunk#1, prosilem cokolwiek na outdoor... od sd wczesniej nie dostalem zadnych maili czy dostali kase i czy wyslali, to chyba zrozumiale bo niedawno zmienili baze danych i trzeba sie na nowo rejestrowac :) aha... wyslalem 25$ wg cennika sprzed podwyzki, kasa pewnie do nich dotarla po podwyzce ale nie bylo z tym zadnych problemow :)
co cywilizowany kraj to cywilizowany kraj :)

aha, na steplu pocztowym jest 1 apr czyli wyslai to 1kwietnia... chyba :p nie znam sie na procedurach pocztowych :p wiec paczka od nich szla chyba 6 dni

Latest posts

Latest posts