What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Moje pierwsze nasiona

Na wszystko w zyciu przyjdzie czas. Jesli chodzo ciebie to " obstawiam " poltora tygodnia :D
Poza tym to bez przegiec ( nie jestem zadnym tlumaczem a poza tym jestem cienki z j. angielskiego )

4che5ter20

New member
oby nie bylo to dluzej moje serce nie wytrzyma dluzej zaraz dzwonie po jakies jaranko wlasnie to najbardziej mnie denerwuje kiedy to sie skonczy????
POSTANOWILEM NIEDLUGO

D

dEv-9

Cienki... jasne. :whip: :biglaugh:

Bys mogl dupy wyrywac na anglojezycznym czacie mistrzu hehehehe. :smile: :friends:

A wlasnie ty ziomku wyzej, ile w Chicago jaranie stoij ? Ile dolarow za ile gram/uncji? :) Pozdro.

4che5ter20

New member
7gram to klodra i kosztuje qrwa 120 bakow za dobre .4 klodry to uncja i mozna wyrwac za350-400 $ ale dobrego bo cipny staff to hula nawet po 30$ za klodre tego oczywiscie nie jaram hihi

Wiedzialem ze palenie jest tam drogie ale zeby az tak zdzierali to obciach :) Ja uwazam ( zreszta pewnie nie tylko ja :D ) ze zdzierstwo to 40 zl za gram ( przynajmniej tyle w moim miescie to kosztuje ).Dlatego najlepiej samemu wyhodowac. Choc chyba czesciej mialem stufik z Wroclawia niz stad gdzie mieszkam. Tam mialem jedno z najpewniejszych zrodel jakie moze sobie ktos wyobrazic :D Niczym nie ustepuje temu co niejeden trzyma w szafie hehe
W Holandii jeszcze nie bylem m.in. ze wzgledu na pieniadze poza tym to cos podejrzana zrobila sie moja matka. Tymbardziej nie na miejscu bylby wypad do innego kraju. Oj dEv-9 nie przesadzaj juz :D

4che5ter20

New member
gdzie te czacy jak sie kupowalo 10 dzisow za 180 zl white widow z holandi o jezu ale dobrodziejstwo bylo a teraz ceny z kosmosu (nie bylem juz w polsce 5 lat)

W zasadzie jak bys przylecial do Polski to naprawde bys sie nie zawiodl na paleniu jesli znajdziesz 100 % pewne zrodlo. Choc niestety scierwa tutaj rowniez jest pod dostatkiem. Dla przykladu ostatnio natknalem sie ponoc nie na sieje tylko "normalne" palenie za 15 zl za gram. Gorszego swinstwa chyba jescze nie probowalem. Dlatego sam tez bede sadzil konopki ( juz niedlugo ).

Ikser

Member
HC mam problem... Moje Krzaczki przeznaczone na nasiona zostaly zapylone jakis czas temu(nie znam dokladnej daty) i od tego czasu wytworzylo sie duzo nasion,ale nagle stanal rozoj... liscie zolkna juz, trichomy juz wszystkie brozowe, a pestki nie dojzale:/:/.. Co to moze byc:/???? wzialem jedno nasiono i zgniotlem.. niby bylo dobre, ale pelno wody w nim jeszcze bylo... nie wiem co zrobic:/....

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
zaczekaj chwileczke ,niech sie tylko moja kula krysztalowa mi sie nagzeje i powie co jest grane,haha

ikser , niemasz fotek?
czy coc zmieniales? pszesac moze do nowej ziemi. niezamokro im? niezaduzo czegos?
musisz czsem sam wyczuc co robisz i ile.

peace

Ikser

Member
one są w bubblerku... jadą juz od ponad 2 tygodni na czystej wodzie... krzaczki pobierają juz składniki ze starszych lisci,ale wydaje mi sie,ze powinno im wystarczyc zmaazynowancyh skladnikow do dokonczenia pestek... wszystko ok,tylko pestki nie dochodza:/.... dodam,ze jest to LR:/...chyba mam problem... :confused:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
ty napewno jestes pewny ze kwiatek jest zapylony? i to so nasiona?
ile czasu so na 12-12?

peace

Ikser

Member
No wlasnie to jest Lowryder... Smiga na 18/0... tak jest zapylony i so to nasiona... szkoda,ze nie mam aparatu:/:/.... nie wiem:/... FUCK!!

Mr. Smee

Member
Ikser said:
HC mam problem... Moje Krzaczki przeznaczone na nasiona zostaly zapylone jakis czas temu(nie znam dokladnej daty) i od tego czasu wytworzylo sie duzo nasion,ale nagle stanal rozoj... liscie zolkna juz, trichomy juz wszystkie brozowe, a pestki nie dojzale:/:/.. Co to moze byc:/???? wzialem jedno nasiono i zgniotlem.. niby bylo dobre, ale pelno wody w nim jeszcze bylo... nie wiem co zrobic:/....
moze po prostu za pózno sie zapylily i juz nic z nich nie wyrosnie...a jesli trychomy brazowe, to juz najwyzsza pora sciac topy. Moze zostaw pare topów na roslinie, te w których rozwój nasion jest najbardziej zaawamsowany, a reszte obrób i spal :biglaugh: :chin: :joint:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
Ikser said:
No wlasnie to jest Lowryder... Smiga na 18/0... tak jest zapylony i so to nasiona... szkoda,ze nie mam aparatu:/:/.... nie wiem:/... FUCK!!

czemu 18/0?

Ikser

Member
LR powinien mieć 24/0,ale przy 18/6 osiąga sie niewiele mniejsze efekty przy duzej oszczędnosci prądu...