What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Moje pierwsze nasiona

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
swiezutkie, ale twarde

panad 80 dni kwitly, niekture nasiona zaczely same wypadac, to wszystko jest gotowe

664PDRM0451.jpg

peace

thor

Outdoor Grower, C99 Lover
ICMag Donor
Wow !
Sliczne pesteczki, czuje ze wyrosna z nich niesamowite rosliny :wink: dobra robota HC !
Peace
Thor

D

dEv-9

Szczerze mowiac to zajebiscie dobra. Ten chlopak sie urodzil po to aby hodowac. :smile:

Ikser

Member
Policzyc nie bedzie tak latwo:).. przy liczeniu mozna od razu zrobic selekcje i wywalic potencjale slepaki... Fajnie byloby, gdyby jednak Hot zechciał nas nimi rozdzielić:p:p:p.... Hehehe... Just kidding;)(a moze nie:p)... No HC A sensi troche zebrales z tych krzaczkow procz pestek??? Jezeli tak, to tez zapodaj foto;-)... Pozdro!

Mr. Smee

Member
te zielonkawe nasiona to moga byc niedobre, ale sie zobaczy. Teraz powinienes dobrze wysuszyc zanim zasadzis je. Z miesiac przynajmniej. Mozesz wrzucic te torebki "silica pack" co sa w pudelkach z nowymi butami, albo dosypac troche ryzu. To pomaga w suszeniu i nie pozwoli aby plesn (mold) chwycil twoje nasiona!!! :wave:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

nasiona jusz kielkujo. wywalalem mokro trawe po robieniu hashu,lezala dwa dni w wiadze.musialem pszegapic pare nasion. wywalam do kosza a tu kozenie widze wychodzo ,hehe . male cholerstwa wykielkowaly,i gotowe do rosniencia,hehe

slyszalem kiedys ze boga nasiona byly tak swieze jak ludze dostali je to jusz byly penkniente i zaczynaly kielkowac od wilgoci . byly zamalo pszysuszone. teras jest zimno to mysle ze tak sie niestanie z moimi. bo jak tak to odrazu bendzie tszeba je do ziemi,hehe

peace

D

dEv-9

MOJE PIERWSZE NASIONA

z Seedsdirect wlasnie do mnie przyszly. Pozdrawiam. :smile:

Jestem happy. :yummy: :canabis:

A to wszystko dzieki tlumaczowi przysieglemu, AnubisPlayerowi. :smile:

D

dEv-9

Dostal zem 10 seedsow Papaya z Nirvany + 10 Freebe Skunk#1. :)

A juz myslalem ze bede w plecy z ta kasa ktora im wyslalem. Solidny sklep. :smile:

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
^^^ przyszly czyli dotarly bez stresu. Troche mnie to uspokaja w swietle tej cholernej ustawy anty-pestkowej.

:yes:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
duzo slyszalem o papaya. podobno bardzo smaczna trawa.
chyba silna indika jak sieeniemyle?

D

dEv-9

HC nie palilem ale dr. cox z hyperreala to hodowal, mowil ze dokladnie tak jest jak w opisie nirwany : High letargiczny, nieomal narkotyczny. Silna i oleista INDICA :biglaugh:

Juz nie moge sie doczekac pierwszych zbiorow, 3 pestki wysadze In (zeby miec troche jarania na wakacje) i reszte wysadze na Out. :smile:

Jak uda mi sie zrobic pestki to chetnie wysle. :canabis:

D

dEv-9

No powiem ci ze odrazu lzej na mej biednej nie upalonej duszy.
Mam szafke ale ta szafa na 8-10 roslin jest, a ja chce 3 wysadzic wiec jutro bede musial poszukac materialy na nowa. :smile:

Pozdro i powodzenia. :canabis: