ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Cu riscul de a deveni si mai off-topic decat suntem, asta imi aduce aminte de bancul ala cu tipul care nu mai vroia sa plateasca serviciile deja prestate de o curva, care ulterior ii ureaza "Sa fi tu sanatos !"
Saracu Marian, asa rai suntem cu el si el tot share-uieste cu noi si bune si rele .
Totusi sa stii Mariane ca noi facem misto nu ne crede pe cuvant (oare ? ) )
Cred ca e cam suparat 123 deasta a si uitat de voi(are si de ce). Ca sa sar peste explicatii si povesti, ideea e ca a mai ramas doar cu un borcan obisnuit(de 800 ml parca). Asta e partea urata, partea frumoasa e ca a iesit aproape sensi si e chiar speciala.
Incerc sa fac eu SmokeReport acceptabil dar imi trebuie un model pt ca nu am mai facut si pot vorbi doar de efecte ca de gust nu am cum, ca uscarea care a avut-o lasa de dorit. Salutare!
Vad ca e mare forfota pe aici si m-am hotarat sa clarific toate lucrurile
Sa incepem ...
Cum a spus si amicul meu din viata reala (herb_is_a_plant) chiar am ramas cu 1 borcan de 800ml plin de iarba dupa 1 an de munca datorita unui fapt nefericit in timpul uscarii despre care nu as vrea sa discut . Momentan sunt "obligat" sa ma multumesc cu ce am decat nimica . Era de asteptam sa mi se intample si mie o chestie urata , culmea e ca la toti de pe aici li s-a intamplat pe parcursul grow-ului (sa le fure , sa le manance etc) mie a trebuit sa mi se intample fix in perioada uscarii , ca nelumea . Iar amicul meu nu are nici o vinovatie in ceea mi s-a intamplat , asa ca sa stiti
Legat de cantitatea finala , nu am apucat sa le cantaresc datorita acelui fapt , fiecare poate sa isi dea cu parerea din poze , eu as zice 150g in total
Din tot ce am taiat la prima vedere am facut si o biluta mica de hash din foarfeca . Trimul l-am aruncat ca nu imi ardea deloc de el cand aveam atatia muguri .
Buzii au iesit cu foarte putine seminte (cam 1 samanta la 5 buzi) si cu un miros placut , dulceag .
Legat de smoke report o sa il las pe herb_is_a_plant sa il faca el cum crede de cuvinta .
Eu nu ma pricep deloc la descrieri de genu asta pentru ca nu am fumat suficiente strain-uri si am o experienta foarte limitata aici dar totusi o sa scriu poate intelegeti ceva .
Am fumat un 0.4 azi de dimineata si a fost destul de ok , relaxant asa , parca te scoate din lume si stai pe gandurile tale ca si cum ai fi intr-un vis . Timpul trecea destul de greu , parca aveai timp sa vezi fiecare moment . Iar la scoala am cam fost "out from space" primele 2 ore . Ai o sensatie foarte tare la miscari (alergare , sarituri etc) , gusturile parca numai sunt asa profunde ca in realitate ci foarte limitate (nu am avut munchies) . Iar corpul il simti liber asa , parca controlezi fiecare rasuflare . Personal acest tip de iarba mi-ar trebui doar inainte de culcare , cred ca atunci ar fi cel mai ideal .
Cam asta e si cu 2012 (sfarsitul lumii) pacat ca nu a fost cu happy end totul dar macar am ramas cu ceva . Iar experienta castigata si toata distractia/adrenalina de pe parcursul grow-ului sunt cele mai interesante lucruri .
Felicitari tuturor care au incercat anul asta ceva la out si au reusit macar 1 cui sa fumeze dupa toata munca . Si multa bafta pentru anii viitori celor care nu au reusit sa termine anul asta cu bine . Si eu am trecut prin asa ceva si stiu cum este dar nu e un sfarsit de lume .
Multumesc mult pentru sustinere si pentru tot
Forta Romania
Naspa ca au patit ceva buzii chiar la ultimul pas, dar macar ai ramas cu ceva...
Cat despre efect, ma intrebam cum afecteaza CBD-ul calitatea high-ului si din cate ai descris are un efect calmant, sedant, fara pic de agitatie. Sunt curios ce efect are asupra corpului, mai exact asupra durerii...
Cat despre smoke report, cauta pe Google: Standard Smoke Report v 1.0 from Treating Yourself Magazine. E un template simplu, usor de completat, nu-i mare filozofie.
Fumuri placute si bafta pe la anu' !
Foarte interesant au decurs lucrurile la tine aici, mai ales pentru un june ca tine printre atati vulturi, sacali, draci, dj, doctori, mosi si babe si prezentatoare tv. Gandeste-te unde ai gresit si beleste ochii pe viitor ca data viitoare sa nu ajungi sa belesti altceva la altcineva.
Bravo Mariane!
Mariane, lasand gluma la o parte (desi se pare ca ne este aproape imposibil ) , ceea ce s-a intamplat este secret sau ne poti impartasi si noua patania ta ?
Toti suntem (mai mult sau mai putin) cu puricele in blana si cand auzi ca unuia i s-a intamplat ceva rau, curiozitatea isi face loc.
Asadar, daca ne poti povesti , noi suntem (eu cel putin) numai ochi ( "si urechi" ar putea crea niste suspiciuni nejustificate ).
Oricum, daca ai trecut printr-o patanie si totusi ai ramas cu un borcan de iarba, inseamna ca treaba nu-i asa de groasa.
P.S. Cand am vazut mugurii aia pusi la uscat pe sarma fara pic de camuflaj chiar ma gandeam daca nu o sa-ti zica vecinii ceva cand o sa-i vada pe geam. Data viitoare cand ii mai pui la uscat alaturi de rufe, infasoara-i in ziar sau baga-i in pungi de hartie. Se usuca si mai lent, nici nu bate lumina pe ei si stai linistit ca nu-i vene nimeni, iar daca vreun curios intreaba ce ai acolo zici si tu ca cimbru (ca asa se usuca si cimbrul).
L.E. Sa nu-mi zici ca restul de iarba sa dus pe taxa de protectie Sau terenul pe care ai crescut l-ai luat in arenda si a trebuit sa-i dai proprietarului partea ?
Si daca au mucegait ...ce ? Stii ce tinctura buna iese din muguri cu mucegai ? Ii pui frumos la macerat in alcool de 96 de grade vreo doua luni, pe urma o fierbi la foc mic o ora doua (ca sa se activeze cat de cat) si sa te tii apoi !