What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Marian123 Outdoor 2012

I

iuda

trebuia sa iei tot ghiozdanu ala de care ziceai ca l-ai luat si sa l duci direct acasa si l puneai undeva in balcon la uscat, tu te ai apucat de l ai dus prin uscatori sa u cine stie unde era..

jenery

Active member
Very nice plants Marian123, enjoy the harvest, I have just ordered the same seeds and your grow seems to be the only one that puts out info about them. Great stuff, thanks for showing the ladies, happy medicating!

Mr landrace

New member
Very nice plants Marian123, enjoy the harvest, I have just ordered the same seeds and your grow seems to be the only one that puts out info about them. Great stuff, thanks for showing the ladies, happy medicating!

Thanks man :tiphat:

Pentru cei din Romania , eu sunt Marian123 . Nu stiu de ce am primit ban pe contul original ca nu imi amintesc sa fi facut nimica rau . Asa ca am decis sa imi fac contul asta sa fiu la zi cu stirile de pe aici :biggrin: Mai ales ca am vazut ca se anunta sa vina astia cu "medical" la noi in tara , poate imi gasesc si eu post de lucru mai ales ca acum am si ceva experienta (pe CBD) :))

O mica curiozitate : Daca exista sau s-a inventat planta care are doar CBD are cine sa te incrimineze ca cresti cannabis ? Pana la urma stiu ca se incrimineaza THC-ul nu cannabisul , mescalina nu cactusii , psilocybin nu ciupercile si tot asa ... ?

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
Banu' nu se da numai asa... :muahaha:
Si da, deja s-a obtinut cannabis cu CBD grup si THC putin spre deloc... Este si cafea fara cofeina... Si vin fara alcool... Si hartie igienica parfumata... Ma rog, te-ai prins... lol :muahaha:
PS: Mai bine iti puneai numele Mr. CBD... :muahaha:

saracu de mareaan si fara iarba si fara cont ! te mai angajezi draq iti face lumea poshta salariu ! eu zic sa-ti citesti horoscopu !!!

Mr landrace

New member
Dar ce-ai facut Mariane de ai primit ban ?

Nu am facut nimica , l-am rugat pe explo sa intrebe administratorii ce am facut si a zis ca nu se comenteaza ban-ul asa ca numai risc sa iau acuma si pe contul asta aiurea . Daca nu vor sa imi spuna de ce am luat , sa tina secret :laughing:

Latest posts

Latest posts