ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
ce inaltime au ?
vreau sa compar doar...eu cred ca am intarziat si nu am cu ce compara..a mele au aprox 40 cm inaltime , nu stiu daca sunt in urma rau;swiss cheese e strainul si leam pus pe la sfarsitul lunii iunie afara.
oricum in floare se lungesc foarte mult, am si eu 4 de marimea asta si mai una care are un metru si jumatate, poate un pic mai putin. au inceput deja sa se intinda..
fa un update cand apar ceva schimbari, chiar sunt curios.
Outdoor nu se intind asa de mult ca indoor iar expkicatia e simpla:
Outdoor planta petrece toata vara producand masa vegetala, dezvoltandu-se cat poate de mult. Odata venita toamna, perioada de lumina scazand treptat sub 14 ore , planta isi canalizeaza toata forta pentru a produce flori in vederea perpetuarii speciei. Din cate am observat eu la plantele pe care le-am avur outdoor, alungirea nu a fost semnificativa, ci doar cat sa asigure spatiul necesar dezvoltarii ibflorescentelor.
Aceleasi plante crescute indoor aproape ca s-au triplat o data cu trecerea la 12/12.
Da, am observat si eu asta la outdoor-ul curent, inainte sa se pregateasca de flower s-au ramificat mai mult, una dintre ele nu s-a intins mult dar s-a ingrosat tulpina considerabil si a facut vreo 10 noi crengute cu potential de bud sites intr-o saptamana si nu prea am avut ce defolia la ea, crengutele erau deja prea dezoltate si era pacat sa le rup. Pe cand cealalta s-a mai intins si a facut doar vreo 4 noi crengute si vreo 2 mai slab dezvoltate pe care le-am defoliat. Pfiu, cam lung post...
Day 106 - Plantele au cam 2 saptamani jumate de flower , prima planta creste foarte bine (a inmugurit cam peste tot) iar cea de a 2-a creste mai greu , a inmugurit putin doar in top-uri . Am inceput sa le dau Guanokalong Powder (separat de BioFlores) pentru boost
Day 126 - Plantele au 6 saptamani de flower (dupa timpul cand estimez eu ca a inceput flower-ul) buzii au crescut destul de mult la ambele iar de vreo 3 zile am inceput flush-ul