Medical , ma tratez de plictiseala
Acuma serios , de obicei strain-urile obisnuite (cu mult THC si putin CBD) mi se par cam puternice si uneori am panica / paranoia , odata mi-a venit sa vomit dar nu puteam (amicii cu care mai fumez nu au asa ceva , cu toate ca fumez fara tutun , tot se intampla , oi fi un caz mai izolat sau nu am experienta la activ , eu fumand destul de rar iar ei destul de des) .
Din ce am mai citit , am inteles ca de la concentratii mari de THC se mai intampla astfel de efecte secundare , mai ales la cei care fumeaza rar . Asa ca am zis sa caut un strain cu mai putin THC si mai mult CBD sa fie mai relaxant asa , fara atacuri de panica/paranoia si in acelasi timp si medicinal (insomni , stres) . Stiind ca CBD-ul contracareaza efectele THC-ului pe tema asta si ofera foarte multe beneficii medicinale am zis ca e cel mai ideal pentru mine . Cu toate ca nu am incercat inca , eu cred ca o sa fie gen ca un ceai mai puternic relaxant , si un high lejer (destul de controlabil) de care te poti bucura tot timpul (la astea cu mult THC , te devasteaza parerea mea si numai esti in stare de nimica)
Si cu ocazia asta , daca reusesc sa termin cu bine grow-ul imi iau si un vaporizator si zic "bye bye" la fumat
cu zeama de tunun ai incercat?...Numai am nici o solutia organica , bag picioarele...
Bun asa! Dar dece doar doua ?