Frate!... dar esti revolutionar rau cand fumezi..... si pe aici pe forum... te-ai revolutionat cu cativa... Pe bune ce iarba fumezi tu? Eu unul cand fumez sunt chill, ma calmeaza, ma relaxeaza.. n-as putea sa ma supar sau sa ma cert cu nimeni.. sunt pozitiv..Poporul Roman ori Sufera!!! Ori e prost!!
Generatia care a crescut sanatoasa fizic, fara E-uri ,fara caldura ,fara prea multa lumina ,si doar cu Ceausescu ani si ani la rand pe micile ecrane,.Ati adus cadouri generoase generatiilor tinere.Cadouri ce cuprind :
Gandiri Bonlavicioase ,Ideei comuniste,Senzatii de neputinta pe langa asta ati mai si predat cu succes cum se indura raul,etc
Ati facut Mari sacrificii !!Ati fost la revolutie (Inceputa de serviciile secrete ruse (Nu ramaneam noi singurii in cortina de fier) apoi au mai si murit romani nevinovati (macar pe sa ii fi razbunat cand vedeati ca tara e furata sub ochii vostri)si apoi datorita tot acestei simptome pe care o purtati, nu ati facut nimic.Ati lasat tara de izbanda.SA fure cine vrea!
Ati fost invatati sa indurati sa ganditi intr-un anumit fel si acum aceste roade se vad prin toata tara.(Traim bine)!
Acum macar incercati sa schimbati mentalitatea sau daca nu puteti macar lasati-va copiii sa gandeasca liber si sanatos.
Idioti nu va pot numi deoarece respect in general varsta dar daca acest lucru nu m-ar fi impiedicat cu siguranta v-as categoriza ca pe niste unii mari.
Apropo de cei care nu au crescut in regimul comunist si sunt impotriva marijuanei !
Voi sunteti roadele stricte ale ideeilor bonlavicioase si comuniste ale parintilor vostri si ar trebui sa puneti mana sa ganditi singuri.Dar am uitat! Vai, Daca va permiteati sa munciti si sa va intretineti singuri de la 18 ani ca in strainatate cu siguranta gandeati altfel.
Asta ma tem ca nu este posibil deoarece tara este ingenuncheata si umilita si indatorata si si si si si.
Suferiti aceasta mutatie negativa de mentalitate.
Incercam sa prindem Cehia,Spania,Canada,Olanda Din urma?
Ne lipsesc fix multi romani fara nici cea mai mica umbra de comunism si pe langa asta cu mult curaj,cu multe cunostiinte in sistemul asta facut de greci +Unitate libera in gandire.
Poate ca sunt idealist si am fost atacat energetic de sistem),dar Romanii au mai facut gura impotriva sistemului si in 1907 daca nu ma insel si in 1948.
Sper totusi ca sa gasesc o asemanare intre poprul roman cel Luptator si Destept cu orarul aproape neschimbat al cutremurelor din vrancea.
Colegi forumisti unde gresesc?[/b]
Doamne, asta e abuz! Dar si ignoranta celor abuzati...
Deci cica "SE PRESUPUNE ca era canabis"!!! Asta nu e motiv suficent sa fii fortat sa ti se ia probe biologice!
Mai intai trebuiau sa testeze materia vegetala sa vada ce era! Putea sa fie CEAI CHINEZESC!
Nu stiu daca politzaii aia aveau mandat de perchezitie sau doar se plictiseau si s-au gandit sa se ia de baietii aia ''asa mai ciudati cu glugi pe cap''. Nu au voie sa te perchezitioneze fara mandat de la procuratura. Aia s-au taiat repede... greseala lor... da probabil s-au ales cu dosar penal pt mizeria aia de 0,2. oricum...
Hai sa-ti explic procan cu citate din postul tau:Paff.... my friend
Cu cine ma cert? Eu zic sa citesti mai cu atentie ce am scris.
Am criticat mentalitatile si nedeschiderea oamenilor catre o gandire mai cristalina,Si pe langa asta am invinovatit sistemul comunist ca si-a lasat o amprenta mare de mentalitate pe sistem si sistemul o "avanseaza inainte".Sa stii ca Doi oameni se pot uita la acelasi lucru si sa inteleaga chestii total diferite .Plus ca astept cu mare caldura si curiozitate cu ce anume am aberat?
Romania nu este inca pregatita din cauza infrastructurii proaste..