ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Salutare tuturor, sunt roman de origina dar locuiesc in statele unite din 78 asa ca im cer scuze daca mai gresesc gramatic.
Ma bucur ca vad si in Romania o miscare spre decriminalizare. Imi aduc aminte cand eram copil bunici mei cresteau canepa pentru multe produse si o duceau foarte bine, cel putin la mine in familie. Legalizarea cannabisului medicinal eu zic ca este un inceput bun pentru romania incat acum macar poti sa aplici sa cresti medicinal daca obti toate actele necesare. Asa sa inceput si in Colorado. Tatal meu a avut diagnostic terminal de cancer prostata in 2011 cu 6 luni de trait si a refuzat chemotherapia in favoarea uleiului de cannabis si o dieta strict alkalina. Intradevar a avut si niste injecti in care au incercat sai scada nivelul de testasterone cu mari efexte asupra corpului lasandul fara muschi si devenind piele si os. Dupa ce prostata a crescut cat un grefruit i sa inchis rinichi si a fost urgent dus la spital lasandul cu sonda cu care si acum traieste. Dupa ce a incetat acele vaccine a inceput din nou sa se ingrasa si doctori nu inteleg de ce totusi este sanatos si prostata a inceput sa scada. El a realizat devreme ca doctori erau contra uleiului si au spus ca este nebun si isi risca viata. Astazi se bucura ca totusi mai traieste si vede ca lucrurile incep sa se schimbe.
In fine nu le am cu posturi si scrisul dar ma bucur sa pot citi ce se intapla si in romania.