Tauberbischofs
Active member
...
De végül összerakok osb lapból egy 50x60x160cm
Na ide kéne nekem az arrow ró csak a led modul minden más megvan
...
Fasza, akkor sínen vagy.
...
De végül összerakok osb lapból egy 50x60x160cm
Na ide kéne nekem az arrow ró csak a led modul minden más megvan
...
View Image
hogy lehet ekkora növényt összehozni? a tag szerint 600g per plant
Örömmel látom, hogy posztolsz, kicsit aggódtam, hogy lekapcsoltak, elég hirtelen elt?ntél. Van kép a Wappáról, amit még kora tavasszal fejlett bokorként ültettél ki?
Solon, nem kicsi az a driver ehhez a modulhoz?Összeraktam a 10 paneles lámpát, ami 100*100 cm-es terület fölé kerül. U profil 90 cm, L profil 90 cm. Költségek:
Nem tudom. Kicsi lenne? Elmagyarázod nekem, ha kérlek, hogy miért kicsi? Mostanában elég retardált vagyok, jó lenne a segítség.Solon, nem kicsi az a driver ehhez a modulhoz?
Nem tudom. Kicsi lenne? Elmagyarázod nekem, ha kérlek, hogy miért kicsi? Mostanában elég retardált vagyok, jó lenne a segítség.
Kétlem, hogy itt te segítségre szorulnál. Én jöttem hozzád tanulni. Szóval abból indultam ki, hogy ha a modul nyitfesz értéke 10x23,3 V és a teljesítménye 10x26,1 W akkor a driver tudása 228 V és 239,4 W kevés lesz. De aztán rájöttem, hogy nem 100%-on hajtod a szekeret. Jól értem a lényeget?
Az van, hogy a terheléssel a max tápfeszt átlépve az áramerősségnek csökkennie kellene.
Jó, most nem ez látszik.
Ha van rá lehetőséged akkor poénból akassz már a sorra még egy panelt, szt, nézz már úgy is áramerősséget.