What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

LED fényforrások

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]én ennyi t megfejjtettem belöle
[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]4et soros[/FONT]
PlasticSmoggyIcterinewarbler-size_restricted.gif

.exe

Member
Ez van propaganda xd
Ez így jó soros igaz? Az elözö pedig a gonosz xd

Törölve

Last edited:

.exe

Member
Istenem miért nem LEGO zok inkább. Köszönöm a segítséget. Töröltem a fotót esküszöm fáj, hogy nem voltam képes sorba kötni. Lelki sebeimet igyekszem a szeretetet ünnepén kiheverni.

Solon

Well-known member
Ha az én hsz-emre érted, akkor az viccvót! Jólkötötted, 143V az korrekt érték. Világít?

.exe

Member
Igen világít. Fasza minden. Most már az is világos miért 0.75ös érvéghüvely megy bele a chip holderébe. Sorosan kell kötni. Persze én megcsináltam párhuzamosan is csak ki kellett tágítani a lyukat a 1mmes hüvelyhez. Aztán vissza kötöttem Sorosan, de már lötyögöt benne a 0.75. Igy a holdert is ki kellett cserélni amire menetet kellett fúrni xdd Gyere le jó Isten

Solon

Well-known member
Párhuzamosan lehet ám máshogy is kötni. Pl. wagoval közösítve. Lehet ezt párhuzamosan is, csak akkor más táp kell. Alacsonyabb fesz, nagyobb áram.

.exe

Member
Igen a csattos wago az jo megoldás lehet vagy a csoki, én valamiért összesodortam öket és a kettö már vastag volt a 0.75be, igy jött a briliáns tervem xd

Makkmarci

New member
Az a 100 lumen/ watt, elég elkeserít? adat.
Nem tudok még képet feltölteni de kolàsdoboz nagysàgú bugàk vannak alatta.
De itt egy màsik viszonylag olcsó megoldàs ha a lumen/watt a lényeg
https://www.merkador.hu/V-TAC-A-T8-LED-fenycso-150-cm-15W-6400K-6482
És ez van 3000 Kelvinesbe is egy kis munkàval fasza làmpàt lehet csinàlni belöle.

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
legalább 3 módja van, hogy ide képet lehessen feltenni..

és kb 3 sorral van a KÉPFELTÖLTÉS és SEGITSÉG A LEDESGECI TOPIC alatt

Bundi

Member
Sarkítás lenne azt allítani, hogy csak a lumen/watt számít, de nálam szempont volt a minél hatékonyabb m?ködés.
A 160lumen wattonként már egész jó értéknek. És gondolj bele, 60% al több fény ugyanakorra villanyszámla mellett.