Szemezgetek belőlük! THX!ja sinnterrre gondótam, nemtom
barnifarm liberty haze
crockett family sourstrawberries
ezek megbasszák a szád, ha jót fogsz ki
Liberty Malawiii? Nem találok róla semmit.Meg libertymaláviii , az pont ilyen vót .
A végén nem mertem má adni senkinek me rosszúlett a tag tőle
Speckó strain? Kié az érdem?Szál 'LibertyMalawi & SpecqueenMalawi' https://www.icmag.com/threads/libertymalawi-specqueenmalawi.18123675/ nesze
Várj... Kitalálom!Egy törölköző
Helló Igen most 7 hetes automata De akkor jól gondoltam ma vettem ilyet ez jó leszFoszfor hiany, gondolom mar viragzik.
KösziNem me soka Nöh
Közeg függvénye mit tudsz olcsón rácsapatni. Földnél szuperfoszfát, vagy monokálium-foszfát, hidrónál csak utóbbi. Jó neked oldat is, kis kiszerelésben MKP-ból azt fogsz találni legtöbb helyen, szupefoszfát van 2 és 5 kg-os kiszerelésben is.Helló Igen most 7 hetes automata De akkor jól gondoltam ma vettem ilyet ez jó lesz
Fitohorm Makrosol 1L Hatóanyag tartalom: 7 % Nitrogén, 4 % Foszfor-pentoxid, 5 % Kálium-oxid + mikroelemek: Bór, Réz, Vas, Mangán, Molibdén, Cink
Nem. Ez a táp kókuszhoz nem lesz jó, több szempontból se, az elejétől a végéig pláne. Egyéb iránt ilyen tápösszetételt a yara nem gyárt, 14-11-25 van. Nem véletlen használja mindenki a ferticare IV-et.Üdv!
Kókusz-perlithez (70%-30%) mennyire ajánlott ez a recept?
Ferti 11-14-25 0,7-1g/L
Kalcium-nitrát 0,3-0,4g/L
Magnézium-szulfát 0,2-0,3g/L
Elejétől végig menne ezzel a felállással. Menni fog? (Fotós növény).
Köszi. Igen azt ott felcseréltem...Nem. Ez a táp kókuszhoz nem lesz jó, több szempontból se, az elejétől a végéig pláne. Egyéb iránt ilyen tápösszetételt a yara nem gyárt, 14-11-25 van. Nem véletlen használja mindenki a ferticare IV-et.