What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Kérdezz-felelek

VGriii8

Member
Sziasztok! Valaki használ/használt páraszabályzó tasakot?
Konkrétan erre gondolok.

Érdemes venni ?

denevér

Active member
Sziasztok! Valaki használ/használt páraszabályzó tasakot?
Konkrétan erre gondolok.

Érdemes venni ?
Pénzkidobás. Én tisztított vízbe áztatott papírt lógatok az üvegbe, ha nedvesíteni akarom.

VGriii8

Member
Pénzkidobás. Én tisztított vízbe áztatott papírt lógatok az üvegbe, ha nedvesíteni akarom.

Külföldi oldalakon láttam hogy mikor üvegbe teszik a bugát akkor szokták bele rakni, ezzel a napi szellőzést küszöbölném ki ?
Itthoni boltban kérdeztem sokat nem tudott mit mondani mert itthon nem elterjedt.

Charlie Firpo

Active member
Én a humidor shopból rendeltem boveda 58%. Miután letelt az üveg nyitogatos időszak kb 2hét és már 50% körül van az üvegben a pára én akkor raktam bele. Volt olyan üvegem amiben nem volt az nagyon szét száradt kb porrá őrlődött ahhoz rendeltem 65%-osat lezárt üvegben kb 1-2het alatt "vissza puhult".

KintiPuli

Member
Üdv!
Kókusz perlittel mennék egy kört. Csiráztatás után, előnevelni mibe tegyem a magoncot földbe vagy egyenesen kókuszba?

shiwnouk

Member
Bushdoki, vagy elmégy Párkányba
köszi szépen, pont van is nekik amit szerettem volna..
szeretnék még 1 masszív szatívát is választani a indika dominánsaim mellé, tehát ilyen 80%+ sativára gondoltam.. tudnátok ajánlani olyat ami ezt hozza és bush dokinál elérhető?
amit találtam Barney' Farm GH13 vagy DP Durban Poison.. szerintetek?

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
ennek fuss újra neki, mert a két valami, amit írsz kurvára más hiába mondod sativának, de azok legfeljebb hibridek...
inkább azt írd le milyen hatásút/ízűt keresel, mert a kérdésed igy faszság