ZöldlombLegolas
Active member
Mondjuk legyen az, ha elkezdett algásodni agyaggolyóm, akkor hidrogén peroxiddal kigyilkolható? Előző körömben valószínű nagyobb dózissal mentem már elejétől, és nem volt baj. Most van. Mi a megoldás?Mi a kérdés?
Mondjuk legyen az, ha elkezdett algásodni agyaggolyóm, akkor hidrogén peroxiddal kigyilkolható? Előző körömben valószínű nagyobb dózissal mentem már elejétől, és nem volt baj. Most van. Mi a megoldás?Mi a kérdés?
Én Secret Yardin money fanjával megyek már egy pár éve. Évi 2-3 kör. Egy meghalt, egy még bírja.7 ezer körül volt talán. Csőre rögzíthető, oszcillál. Bírom. Nem nagyon találtam hasonló cuccot.Helló!
40x40x140-es sátorba keresek olyan keringető ventit,ami megbízható,és hosszú életű.Eddig elég olcsókat használtam.
Tudnátok márkaneveket mondani?
takard el a fénytőlMondjuk legyen az, ha elkezdett algásodni agyaggolyóm, akkor hidrogén peroxiddal kigyilkolható? Előző körömben valószínű nagyobb dózissal mentem már elejétől, és nem volt baj. Most van. Mi a megoldás?
Most voltam boltba és ott azt mondta az eladó hogy a vermitec is visszavonására került.. esetleg van valami más helyette?Takácsatka. Szüret után takarítás és az új növényeket kétszer lekezelni vertimec proval, megelőzés gyanánt. Színcsapdát rakhatsz ki most is, gyéríteni az is jó.
Nem vész kicserélni. Megbontod, leméred a használt szenet, igy tudni fogod mennyit kell kb rendelni. A visszatöltésnél figyelni kell a tömörítésre, én masszázspisztollyal küldtem az oldalát közben. Csak a belevaló granulátum jó. Fikesznél van, de nem olcsó.Szénszűrőben szoktatok aktív szenet cserêlni?
Nem szeretnék újat venni,ha cserélhető.
A granulátum is megfelelő hozzá?
You don't need to kill it,it won't hurt,cover it with opaque plastic if you want it goneMondjuk legyen az, ha elkezdett algásodni agyaggolyóm, akkor hidrogén peroxiddal kigyilkolható? Előző körömben valószínű nagyobb dózissal mentem már elejétől, és nem volt baj. Most van. Mi a megoldás?
Köszönöm,de én Németországban élek.Tehát a Fikesz nem jöhet szóba.Rengeteg fajtát találtam a neten aktív szénből,de nem tudom melyik a jó.Nem vész kicserélni. Megbontod, leméred a használt szenet, igy tudni fogod mennyit kell kb rendelni. A visszatöltésnél figyelni kell a tömörítésre, én masszázspisztollyal küldtem az oldalát közben. Csak a belevaló granulátum jó. Fikesznél van, de nem olcsó.
Letakartam. Nem gáz, hogy nem cseréltem agyagot, vagy takarítottam meg vagy valami? Ha nem kap fényt alga lehúzza magát, aztán cső?takard el a fénytől
Itt van pár fajta amiket néztem utántölteni:Linkeld be, majd megmondjuk.
Ami nekem benne volt, meg amit töltöttem bele az olyasmi mint az alsó amit linkeltél. 3mm átmérő, hosszra sem sokkal több fél centinél.Itt van pár fajta amiket néztem utántölteni:
Aktivkohle Pellets Geruchsfilter Filter Dunstabzugshaube Kohlefilter Kohle 5 kg A
Unsere Aktivkohle hat eine sehr große innere Oberfläche (1,0 kg Aktivkohle entspricht ca. 500.000 qm) und ist dadurch sehr gut zur Adsorption geeignet.Die Aktivkohle ist pH-neutral und sollte alle 8-12 Wochen gewechselt werden...www.kaufland.dePrima Klima Aktivkohle CTC75 - Nachfüllpack
✅ Speziell zur Nachfüllung der Eco- & Industry Filter von Prima Klima ✅ Handliche 2,5kg Kartons ✅ Qualitativ hochwertige Aktivkohle ✅ Filtert unerwünschte Gerüche aus Deiner Abluftwww.grow-guru.com
Az igaz hogy a granulátum jobb mint a pellet?