Kint, vagy bent lesznek nyáron?Csilipaprikának, azokból is a legbaszobbaknak (Reaper, Habanero stb.) segítsetek már légyszi milyen közeget rakjak össze ami ár-érték arányban a legjobb.
Tőzeg 50% - kókusz 25 % - perlit 20% - marhatrágyában 5% gondolkodtam, de nem vagyok biztos benne, hogy ez így jó-e.
Kókuszból téglás cuccom van, azt mossam át kálcium nitráttal és jó lesz?
Igen,jól emlékszel.A párát meg tudtam oldani,stabilan 50% körül mozog,van hogy néha alá is megy.Igazából azt vettem észre,hogy nem fejlődnek a rügyek,és a bibeszálak kb.90%-a barna.Lehet ez Sativa jellemző?Eddig csak Indicáim voltak.Szerintem ott csesztem el,hogy közelebb raktam a lámpát,gondoltam így még jobban fog fejlődni,de nem mértem LUX-ot,vagy PAR-t.Nagyon burtális ez a Sanlight lámpa,de még nincs tapasztalatom vele.Viszont ahogy olvasom,ha sok a fény akkor kifehéredik a buga,és a felső levelek is.Ilyen nekem nincs szerencsére.Fog még az a növény egy millió fehér szőrt hozni szüretig. A felső rügyek és levelek hogy néznek ki? Ha ott nem mutatkozik nagyobb gond akkor simán lehet jó szüreted szerintem. Jol emlékszem ez egy AK? Jut eszembe a magas párát orvosoltad pajti?