What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

JAK ZACZAC HODOWAC

4che5ter20

New member
zamowilem nasiona od bredera dutch passion i ma to byc skunk #1 feminised ale czy bedzie???????????????????????? pytanie zostanie nie ma odpowiedzi na nie???

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
jak dawno odnich zamawiales 4che5ter20?
ja zamawiam pszez karte kredytowo w SD. to jest najszybciej, dostalem pare razy nasiona po 4 dniach. jak w poniedzialek czy w niedziele zamuwisz to w piontek bendo.

o zapomnialem ci cos powiedziec. troche chujowo trawe wybrales na chodowanie w domu. rozumiesz? skunk#1 = skunk zapach. moze jeszcze mozesz donich zadzwonic i zmienic nasiona.

peace

4che5ter20

New member
myslisz ze bedzie bardzo smierdzialo????
co bys polecil hc?????????
no i czekam drugi tydzien zaplacilem many order trohe sie balem placic karta

4che5ter20

New member
kurde jak bylem w holandi to noter lite tak jebal ze mi nos urywalo a skun to swoja drogo jebie strasznie ale w ameryce duzo skunksow chodzi i wszedzie skunem jebie hihi

4che5ter20

New member
sadze taki jakie bedzie jarac trzeba a ty jak jestes w polsce anubis player to czemu w holandi ne byles jeszcze przeciez to tak blisko i nie drogo a jakie jaranie i haszyk

Mr. Smee

Member
ja chce z zona jechac na pare dni di Amsterdamu. Biedna zona, bedzie musiala mnie taskac nabombionego po Amsterdamie...

D

dEv-9

Ooo ziomki wpadlem na dobry pomysl. :biglaugh:
To moze zrobimy wspolny wypadl, do holadni zawsze mozna przez polske jechac, mr. smee z zona swoim samochodem, ja anubis i ktos jeszcze swoim i jedziemy. :smile:

Anubis taniej nam za paliwo wyjdzie, tylko ze na hotel kasy nie ma bo tam drogie takie rzeczy wiec w samochodzie pokimamy pare dni. :biglaugh:

Ikser

Member
ja jestem chetny<lol>:D:D:D:D:D... Zrobimy tak:D... Ja bede autostopowiczem i zatrzymam was jak bedziecie jechali... Autostopowicze nie płacą:p:p:p... Moze byc:D??

4che5ter20

New member
ja narazie do holandi to sie nie wybiore bo nielegal w stanach jestem ale zmiany juz blisko papiery zlozone i jak tylko zezwolenie na wylot bedzie to leccce jol

Mr. Smee

Member
dEv-9 said:
Ooo ziomki wpadlem na dobry pomysl. :biglaugh:
To moze zrobimy wspolny wypadl, do holadni zawsze mozna przez polske jechac, mr. smee z zona swoim samochodem, ja anubis i ktos jeszcze swoim i jedziemy. :smile:

Anubis taniej nam za paliwo wyjdzie, tylko ze na hotel kasy nie ma bo tam drogie takie rzeczy wiec w samochodzie pokimamy pare dni. :biglaugh:

a dzieci na przyczepe, co? :eek: