What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

JAK ZACZAC HODOWAC

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
te tekturowe dolnice niezawsze dobze wychodzo. widzialem fajnie zakozenione,i widzialem kwiatki niemaly sily sie z nich wydostac i zmarly. jezeli so mokre zakopane w ziemi to mogo byc. jezeli wyschno ,zrobio sie twarde i po kwiatkach,hehe

peace

Racja, chodzi o to zeby mogly sie rozlozyc a moga to zrobic jak jest mokro i wilgotno oczywiscie w ziemi. Wydaje mi sie ze to wszystko trzeba traktowac spokojnie i jak hobby. Choc utrata roslin zwlaszcza jesli je ukradna moze dobic.

cooopa

Member
w sumie jakby wziac i pseciac te donice wzdluz przed wlozenie m do ziemi i dobze namocyc bylo by ok chyba nieprwwdasz? pzed wlozeniem odrazu do siemi

haha cooopa kombinujesz strasznie :D normalnie jak kon pod gore. Moge sie zalozyc ze albo by sie rozlecialy albo po prostu nikomu nie chcialo by sie bawic z tym.

cooopa

Member
anubis_player said:
haha cooopa kombinujesz strasznie :D normalnie jak kon pod gore. Moge sie zalozyc ze albo by sie rozlecialy albo po prostu nikomu nie chcialo by sie bawic z tym.

ej czlowieku co ty gadasz jak co to kogo obchodzi jak juz jes w ziemi to hu*** z tym czy to sie rozlecie czy gownojady to zjedza. rzeczywiscie problem wziac i naciac donicki buahahahahah :biglaugh:

W takim razie w czym chcesz je trzymac przed wysadzeniem na dwor " geniuszu " heh ? Zreszta to juz temat zakmniety i nie o czym mowic wiecej.

cooopa

Member
no kurwa ty jestej jebniety chyba!!!
wtych doniczkach glabie tylko kuwra 00,1 sek przed wlaozeniem do ziemy potnie sie doniczke torfowa!!!!!!!!

haha glabie ty nadal nie rozumiesz !! idz sie leczyc. masz chore pomysly jak na debila przystalo. LAC NA TO !! mowisz jakby cie nie bylo stac 45 groszy za normalna doniczke hahaha
RUSZ tym przepalonym mozgiem od chemika od czasu do czasu i naucz sie czytac ze zrozumieniem. POWODZENIA :D wiecej ci nie bede tlumaczyl bo do ciebie mowic to jak do niedorozwoja.
poza tym to nie zaczynaj z przeklinaniem. Juz wiecej nie pal nie wiadomo czego z nieznanymi ludzmi :)

Mr. Smee

Member
cooopa said:
ej kurwa odpierdol sie od tego co i skim ja pale :moon:
huj to powinno cie obchodzic

pozdrawiam

przestancie w koncu sie dochodzic, bo to nie ma sensu. Anubius bedzie chodowal w czym chece, najwyrzej mu nie wyjdzie, a Coopa chcial tylko pomóc, nie powinno na niego tak napadac. :chin:
wezcie sie w garsc chlopaki!!! Peace. :friends:

Mr. Smee said:
przestancie w koncu sie dochodzic, bo to nie ma sensu. Anubius bedzie chodowal w czym chece, najwyrzej mu nie wyjdzie, a Coopa chcial tylko pomóc, nie powinno na niego tak napadac. :chin:
wezcie sie w garsc chlopaki!!! Peace. :friends:

Mr. Smee masz racje ale chodzilo mi tylko o ze nie warto sie wypowiadac jesli nie zna sie sprawy np ( niedoczytanie ).
W dodatku jesli ktos pisze cos takiego "no kurwa ty jestej jebniety chyba!!! " to znaczy jedynie ze niezbyt logicznie potrafi myslec :D Choc u niego to jest codziennie. Jak mu w ten sposob nie powiem to nie zrozumie. Niby nie powinno mnie to obchodzic ale ze jestes moim znajomym i chcesz wspolpracowac to martwie sie o ciebie i wole miec kogos " przytomnego ".
To jest moj ostatni post w tej bezsensownej dyskusji. the end

D

dEv-9

Hehehehe co tu sie dzialo. :biglaugh:

O kurwa... chlopaki... nie odpierdalac maniany, jak narazie to tworzymy zwarta grupe i oby tak zostalo. :smile:

Dobra jest great. Z cooopa wrocilismy przed chwila. Bylismy szukac miejscowek :D Mialem kilka na mysli ale okazalo sie ze to juz data waznosci minela czyli bylem tam za dawno temu. Oczywiscie przejazdzka rowerowa. Juz zdawalo nam sie ze jest miejsce swietnie na kilka krazkow a tu nagle ludzie :D Dobrze ze jeszcze jest gdzie pojechac ( troche kilometrow jest ) wiec ciag dalszy poszukiwan nastapi :)

Ikser

Member
ja tez dzis szukalem spotow... Powiem wam,ze mam zamiar posadzic wiele LR w rowach... bardzo przyjemne miejsca... Znalazłem też zajebiste miejsce przy leśnym poidle dzikich zwierzątek:]... Ogolnie w lesie pochodzilem troche.. Bardzo polecam szczególnie lasy dziko rosnace oddaleone od miast o wiele kilometrow... Pozdrawiam!!!

D

dEv-9

U mnie tylko takie sa hehehe nie ma nie dzikich, co do tego spota w poblizu poidla to uwazaj, bo jeszcze sie zdziwisz jak ci zwierzatka zjedza krzaczki. :wave:

Latest posts

Latest posts