What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Infók, kérdések a fórumról

K

kukta

Próbáltam belépni a chatre,kérte hogy telepítsem a flash playert.Megtettem.Ismét megpróbáltam belépni de megintcsak azt kérte hogy telepítsem a flash playert.Ilyenkor mit kell csinálni?

Brain.storm

Member
Próbáltam belépni a chatre,kérte hogy telepítsem a flash playert.Megtettem.Ismét megpróbáltam belépni de megintcsak azt kérte hogy telepítsem a flash playert.Ilyenkor mit kell csinálni?

Olvass vissza egy oldalt!!! Leírtam mit kell csinálni, hogy működjön! Nem kell hozzá agysebésznek lenni...:laughing:

Son of Soil

Member
Pedig szép is lenne cenzúra nélküli oldal mindenféle következmény nélkül:) hmm várjál csak van ilyen xD

Most kromeo retardált verseitől elvonatkoztatva, kétszer kérdeztem meg, hogy hova írjam az off-ot, két megfogalmazásban. Egy olyan válasz is etikusabb lett volna, hogy ne írj off-ot, mint hogy törlik mind két hsz-at, válasz nélkül. A háttér sztorira, amit sejtek mögötte nem is reflektálnék, mert az nonszensz+ultra :D

*sorosgyörgy

K

kukta

Én is észrevettem hogy törlödtek hozzászólások, de mondjuk abba egymás marása ment szóval nem kár érte, hasznos dolgokat azért nem törölnek a modijaink. Szerintem az lenne a lényeg hogy elfogadjuk itt egymást, tapasztalatokat cseréljünk és becsüljük meg ha valaki hozzáértően segít, aztán épüljön egy közösség. Fórumon egy élcelődés is másképp jön át mint élőben, úgyhogy ezen nem érdemes megsértődni, de azért a ló túloldalára se kell átesni.Nyílván ütközhetnek egyes nézetek, de ahogy whiped kollega fogalmazott, egy zászló alatt vagyunk, és ez az elsődleges, nem az hogy például ki mennyire tolerálja a buzikat.

K

kukta

Demokratikus alapon még azt is ki merném írni hogy cigááány, de tény hogy ennek nem ezen a fórumon van a helye...

iwantmorebuds

Active member
Én nem töröltem hsz-t soha anelkul h arrol pm-be nem figyelmeztettem az h az utobbi idoben tobb hsz torlesre kerult az a kialakult tarsasagot minositi. Mindenkinek szives figyelmebe ajanlom az oldal szabalyzatat es akkor innentol aszerint is el lehet jarni ha szerintetek a hsz torles tul szigoru volna. Igaz krom? Multinickert mi jar vajon? Mert ugye te csak azert vagy tagja az oldalnak ahogy irtad is nekem, 2003 ota mert nem lett jelenthetve a 120 nicked, de amugy nekunk is kezd ez unalmas lenni, szoval innentol a szabalyokat fogjuk kovetni

Son of Soil

Member
Demokratikus alapon még azt is ki merném írni hogy cigááány, de tény hogy ennek nem ezen a fórumon van a helye...

Én mára leléptem, sajnos frissen csöppentél a dolgokba és nem érzed mi itt az irónia. Ha látnád meglepődnél, nem a cigány és a buzi tabu miatt, hanem amiatt, hogy itt most valamit elvárnak, amit egyik fél se teljesített, úgy meg nehéz az elvárás, hogy még magadon se kérheted számon. :D Tudom, hogy frissen egy jó forumot akarsz, na az nem így fog megvalosúlni.

Son of Soil

Member
Én nem töröltem hsz-t soha anelkul h arrol pm-be nem figyelmeztettem az h az utobbi idoben tobb hsz torlesre kerult az a kialakult tarsasagot minositi. Mindenkinek szives figyelmebe ajanlom az oldal szabalyzatat es akkor innentol aszerint is el lehet jarni ha szerintetek a hsz torles tul szigoru volna. Igaz krom? Multinickert mi jar vajon? Mert ugye te csak azert vagy tagja az oldalnak ahogy irtad is nekem, 2003 ota mert nem lett jelenthetve a 120 nicked, de amugy nekunk is kezd ez unalmas lenni, szoval innentol a szabalyokat fogjuk kovetni

Tudom, és nem rád irányul ez az egész, és jogos, hogy elvárod, azt hogy emberségesen beszéljek veled, mert te tényleg ezt adod, így jogos. Én paraszt vagyok, ezt nem tudom teljesíteni, ez nem a te hibád, de most nem is veled van a gond ;) nem te iszol bort és prédikálsz vizet, vagy hogy is mondják ezt úriasan. :D

Brain.storm

Member
Csak azt nem értem, hogy az ilyen "fontos" problémákat miért nem chaten beszélitek meg? Nem lenne teleszarva az egész fórum és nem kéne folyamatosan takarítani.
(Na meg persze fellendülne az élet a chaten. Most is kb. 6-7 tag online mégsincs senki ott. Nem értem...)

Latest posts

Latest posts