ZoldOvezet
Active member
Kolléga. Nézd meg a hajszárítón. Nekem azon bejött múltkor...
Ne késlekedj! Parázs vita van éppen kialakulóban a magyar fórumon.
View Image
Nem engedi ott sem
Kolléga. Nézd meg a hajszárítón. Nekem azon bejött múltkor...
Ne késlekedj! Parázs vita van éppen kialakulóban a magyar fórumon.
View Image
Hulye biztos a chat �� Szurni sem kell
Próbáltam belépni a chatre,kérte hogy telepítsem a flash playert.Megtettem.Ismét megpróbáltam belépni de megintcsak azt kérte hogy telepítsem a flash playert.Ilyenkor mit kell csinálni?
Próbáltam belépni a chatre,kérte hogy telepítsem a flash playert.Megtettem.Ismét megpróbáltam belépni de megintcsak azt kérte hogy telepítsem a flash playert.Ilyenkor mit kell csinálni?
tor browser
azonnal törlik azokat a hozzászólásokat amik nem tetszenek nekik!
Pedig szép is lenne cenzúra nélküli oldal mindenféle következmény nélkül hmm várjál csak van ilyen xD
Demokratikus alapon még azt is ki merném írni hogy cigááány, de tény hogy ennek nem ezen a fórumon van a helye...
Én nem töröltem hsz-t soha anelkul h arrol pm-be nem figyelmeztettem az h az utobbi idoben tobb hsz torlesre kerult az a kialakult tarsasagot minositi. Mindenkinek szives figyelmebe ajanlom az oldal szabalyzatat es akkor innentol aszerint is el lehet jarni ha szerintetek a hsz torles tul szigoru volna. Igaz krom? Multinickert mi jar vajon? Mert ugye te csak azert vagy tagja az oldalnak ahogy irtad is nekem, 2003 ota mert nem lett jelenthetve a 120 nicked, de amugy nekunk is kezd ez unalmas lenni, szoval innentol a szabalyokat fogjuk kovetni