What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Infók, kérdések a fórumról

Son of Soil

Member
Mert itt kurvára annyira egyenes mindenki, mint ahogy azt meglátta Európában, csak aztán ezek nem valósulnak meg, ha önértékelést is kell mellé tartani. :D

nimdas

New member
Csak azt nem értem, hogy az ilyen "fontos" problémákat miért nem chaten beszélitek meg? Nem lenne teleszarva az egész fórum és nem kéne folyamatosan takarítani.
(Na meg persze fellendülne az élet a chaten. Most is kb. 6-7 tag online mégsincs senki ott. Nem értem...)

Mi lesz azokkal akiknek nincs jogosultsága vagy nem akar/tud flasht engedélyezni?? Önző :D

iwantmorebuds

Active member
Igen, jol latod. Mivel szamomra mindenki idegen az elso dolog hogy megprobalok tisztessegesen kommunikalni vele, nem mint gyerekkori suttyo haverommal. Ez egyebkent egy alapveto etikett kellene legyen ezen a forumon is amit nem nekem kellene a forumtagoknak megtanitani.
Foleg ugy hogy ez egy fuves forum emberek a fu a beke es a nyugalom szimboluma. Az inzultalas meg az agresszivitas abszolut nem ide valo.
Itt a cel az volna a tarsasag hasznos tagjava valjal, ezert se koronat se barmi fizetseget nem kell varni, aki ezt nemtudja megerteni annak itt nincs helye. Az meg h az ember megkora kiraly termeszto nem abbol fog kiderulni h mennyire tudja a masikat alazgatni vagy belekotni a mondandojaban. Az hogy valakivel szemelyes problemad van az meg ismet nem forum dolga, es nem itt kell annak hangsulyt adni. Ennyi nem ragozom tovabb akinek van egy kis csepp esze az megerti akinek nincs az meg feleslegesen jar fel erre az oldalra.
Peace

Son of Soil

Member
LOL. Egy moderátor írta nem rég :p

Originally Posted by Dr.skunk1 View Post
Értem köszi a válaszokat. Még egy olyan kérdésem lenne hogy autoflowernél érdemes legyező ritkitás? és ha igen melyik időszakba? Sajnos az automatákrol nem találok konkrét le irást
olyan kérdésem lenne, hogy dr skunk1 ujjait érdemes e levágni, ritkitani, sok neki a 10 a kezein... arra használja, amire akarja ez engem felettébb zavar. azt az ujját csapjuk le amivel pötyög? vagy azt amelyik dísznek van csak ?

van kérdés? :D

iwantmorebuds

Active member
Ohh szoval whipedre szeretnel hasonlitani ez a gond? Leesett. Bar jobb ha mindenkinek sajat szemelyisege van ettol is valtozatos ez a vilag. De nosza ott a report post gomb.
Amugy ezt a hasonlatot kb ezerszer lattam leirva te bizonyara eloszor a palyafutasod soran :) de mindegy ez mar tenyleg nem az en hataskorom csak meg mindig nem ertem mi celja a kozossegrombolasnak? Volt mar par magyar forum mindnek annyi lett persze az emberek ugyanazok, mostmar elkellene gondolkodni

Brain.storm

Member
Mi lesz azokkal akiknek nincs jogosultsága vagy nem akar/tud flasht engedélyezni?? Önző :D

Jogosultság: Nézz körbe az egész fórumon. Dícsérj meg néhány szép kannabiszos képet és meg is van :laughing:

nem akar/ : Hát miért nem? A flashből jönnek a kékek vagy a rézfaszúbaglyok? Nem hiszem.

nem /tud: Olvasni csak tud. Le vagyon írva. Nem is egyszer...

:laughing::laughing:

Son of Soil

Member
Ohh szoval whipedre szeretnel hasonlitani ez a gond? Leesett. Bar jobb ha mindenkinek sajat szemelyisege van ettol is valtozatos ez a vilag. De nosza ott a report post gomb.
Amugy ezt a hasonlatot kb ezerszer lattam leirva te bizonyara eloszor a palyafutasod soran :) de mindegy ez mar tenyleg nem az en hataskorom csak meg mindig nem ertem mi celja a kozossegrombolasnak? Volt mar par magyar forum mindnek annyi lett persze az emberek ugyanazok, mostmar elkellene gondolkodni

Ha virág nyelvet akarsz, magad körül keresd először, ennyit értettem ez alatt, ha ott nincs meg, ne várd máshol. A hasonlatos dolgot nem érte, a lényeg az volt, hogy egy delikvensnek nem az lett leírva, hogy tesa, ez így nem jó, ne így csináld, hanem le lett kezelve. Nem értem a pontodat.

Joli

New member
Sziasztok kedves kertészek!
Új vagyok meg itt a fórumon, mind kertesznek, de azért már jó néhány napja olvasgatom a topicokat magyar berkekben. Jó látni, hogy van ilyen, 2 év füvezes után igazán feludito látvány, hogy van magyar Kertész közösség. Ámbár elég szar látni hogy itt is csak a faszmeregetes meg marakodás megy. Na de nem offolom tovább a már amúgy is szét offolt topicot.
Van esetleg arra valakinek valamilyen javaslata hogy érdemes e contentet nézegetni iPhone 6s készülékkel, Safari/chrome böngészőkkel, titkosítás nélkül vagy inkább vegyek egy laptopot és TORon keresztül irány a móka.
Üdv, egy lelkes kezdő.

M

Mackosajt

Új vagyok meg itt a fórumon, mind kertesznek, de azért már jó néhány napja olvasgatom a topicokat magyar berkekben. Jó látni, hogy van ilyen, 2 év füvezes után igazán feludito látvány, hogy van magyar Kertész közösség. Ámbár elég szar látni hogy itt is csak a faszmeregetes meg marakodás megy. Na de nem offolom tovább a már amúgy is szét offolt topicot.
Van esetleg arra valakinek valamilyen javaslata hogy érdemes e contentet nézegetni iPhone 6s készülékkel, Safari/chrome böngészőkkel, titkosítás nélkül vagy inkább vegyek egy laptopot és TORon keresztül irány a móka.
Üdv, egy lelkes kezdő.
Én a laptop + TOR-t inkább ajánlanám;)

Joli

New member
Én a laptop + TOR-t inkább ajánlanám;)

Köszi a választ! :)
Akkor egyenlőre maradok a forumozasnal, nem indítok naplót, képet nem töltök fel amig nincs titkosított csatornák. Pedig lenne egy kezdemenyem amivel kapcsolatban jó lenne azért néhány jó tanács.

Ugyanis tok véletlen maradt egy magom meg amit jo barátomtól kaptam, eldugtam egy virágfölddel teli kis kaspoban és láss csodát kinőtt belőle egy azóta kb 20 centi magas nyurga novenykeve. Sima csapvizet kapott eddig, éjszakára beviszem, a napsütötte órákban végig kint hesszel :woohoo: Eddig szépen fejlődik de ha valamit szeretnek h teremjen is gondolom egy két extra dolog meg kellene. Na de ezt majd egy másik topicban esetleg. :)

Az erő legyen veletek. :smokeit:

iwantmorebuds

Active member
Üdv, egy lelkes kezdő.
Problema nelkul tudsz vpn-t hasznalni pl betternet illetve olyan appot is tudsz letolteni ami a meta adataid torli (meta remove)

hungrowboy

Member
Problema nelkul tudsz vpn-t hasznalni pl betternet illetve olyan appot is tudsz letolteni ami a meta adataid torli (meta remove)

A betternet fizetős 5k/ho . Olyan pedig nincs hogy mate remove, vagy nem tudom mire gondolsz ez alatt. Olyan viszont van hogy vpn security bar fogalmam sincs mire jo

iwantmorebuds

Active member
Nekem a betternet ingyenes, nem hasznalom a premium valtozatat ezek csak peldak voltak van tobb alkalmazas is. Olyan pedig van h meta remove. Legalabb is almara megfogja talalni mindkettot

hungrowboy

Member
Nekem a betternet ingyenes, nem hasznalom a premium valtozatat ezek csak peldak voltak van tobb alkalmazas is. Olyan pedig van h meta remove. Legalabb is almara megfogja talalni mindkettot

Jah en androidra mondtam ezt, itt 7 nap trial van a betternetbol, a zobni fizetos 5k. A mate remove pedig nincs is :D pedig azt mondjak androidra tobb progi van na ilyen temakorben ez nem igaz!

GK_420

Active member
Jah en androidra mondtam ezt, itt 7 nap trial van a betternetbol, a zobni fizetos 5k. A mate remove pedig nincs is :D pedig azt mondjak androidra tobb progi van na ilyen temakorben ez nem igaz!
Ha meta remove-ra keresel mate helyett még simán találsz is. :D

Joli

New member

Köszi a válaszokat tesok. Már fent is van a betternet. Fasza kis app :)
Egyébként van valami leírás a fogalmakrol? Nem találtam a fórumon legalábbis magyar nyelvű leírást nem. Többiben nem nézegettem. Mint toppolas, trimmeles, stb. A trimmeles ugye egyértelmű de van egy két rövidítés amit abszolút nem értek. :laughing:

F

FxMaster

Köszi a válaszokat tesok. Már fent is van a betternet. Fasza kis app :)
Egyébként van valami leírás a fogalmakrol? Nem találtam a fórumon legalábbis magyar nyelvű leírást nem. Többiben nem nézegettem. Mint toppolas, trimmeles, stb. A trimmeles ugye egyértelmű de van egy két rövidítés amit abszolút nem értek. :laughing:

http://www.exkalapalatt.com/
Meg olvasgasd rendszeresen a fórumot, így értelmetnyer amit kalapon olvasol.

Latest posts

Latest posts