What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Infók, kérdések a fórumról

Brain.storm

Member
Hali.
Nincs chat vagy valami Topic ahol kicsit jobban pörögnek az események?
De jók is voltak a régi KF-es Zk-s chatelések. :( Hiányzik...
(Brainstorm nosztalgikus hangulatban van.)

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
de van chat, csak nem sokan hasznáják, a main chatroomban mindig van pár arc, de javarészt abgolul beszélnek.

M

Mackosajt

Nekem továbbra se jön be a cset, csak egy üres kocka van a helyén, pedig kipróbáltam jó pár böngészővel :D ja jó is volt az előző fórumokon, hogy volt live chat, így kicsit pangós :d

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
b+ kaptunk külön chatszobát is.. egyszer nem erőltette meg magát senki sem :D

ritka kivétellel 1-1 emberke benézett .. de... 1-1 nem 10-20..

Brain.storm

Member
de van chat, csak nem sokan hasznáják, a main chatroomban mindig van pár arc, de javarészt abgolul beszélnek.

Én a régi arcokra gondoltam. Azaz rátok. Nem kellenek ismeretlen románul beszélő mukik. Hiába kaptunk külön chat szobát ha nem tudunk belépni a chat-re. Hol van az leírva, hogy kell belépni whip?
Jó lenne kicsit felkavarni az állóvizet itt.
Emlékszem rá régen késő éjszakáig ment a duma. Már azt se tudtam merre vagyok arccal előre a 10-envalahanyadik sör után. :laughing:

dev.

Well-known member
Le vagyon az írva, kibeszéltük már, csak keresni kő. 2-3 oldalt tessék visszaolvasni, LOL

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
hát jaa,
párszor leírta már egy pár emberke :D
én meguntam, hogy nem jöttetek bekaphassátok XD... pár hónapig mindig be volt nyomva a chat ...
de amúgy jó arcok aki fent szoktak lenni. kb ott is egy ilyen elmebeteg keménymag van aki sokat chatelnek mint mink kfen

Brain.storm

Member
Le vagyon az írva, kibeszéltük már, csak keresni kő. 2-3 oldalt tessék visszaolvasni, LOL

Egy jó pár hónapot kihagytam az itteni életből. Mindjárt visszaolvasok. Bár úgy látom felesleges. Ha akartátok volna akkor már úgy működne a chat mint régen Kf-en vagy ZK-n.

dev.

Well-known member
. pár hónapig mindig be volt nyomva a chat ...

Az meg mikor volt? :D

Egy jó pár hónapot kihagytam az itteni életből. Mindjárt visszaolvasok. Bár úgy látom felesleges. Ha akartátok volna akkor már úgy működne a chat mint régen Kf-en vagy ZK-n.

Egy ideig én is feljártam, csak nem jött senki, akkor meg minek...
Úgy működni egyébként sohasem fog, mert nincs a pofádba tolva, mint kf-en. Ide külön be kell lépni, engedélyezni böngészőben, stb. Telóról pl. nem is megy, vagy én vagyok hozzá láma, ami sokaknál már kizáró ok. Úgy látszik túl sok macera.

Brain.storm

Member
Az meg mikor volt? :D

Egy ideig én is feljártam, csak nem jött senki, akkor meg minek...
Úgy működni egyébként sohasem fog, mert nincs a pofádba tolva, mint kf-en. Ide külön be kell lépni, engedélyezni böngészőben, stb. Telóról pl. nem is megy, vagy én vagyok hozzá láma, ami sokaknál már kizáró ok. Úgy látszik túl sok macera.

Lehetne csinálni a fő oldalra egy chat nevű topicot ahol a belépéshez szükséges link és tanácsok vannak és semmi más.
Lehet működne.?! (csak egy tipp)
(Akinél kizáró ok néhány instrukció követése az ne is jöjjön chatelni. A többiek úgy is jönnének) ;)

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
mittudomén amikor átkerültünk ide tavaly v mikor kb nyár közepéig minden nap chateltem a többiekkel akik fent szoktak lenni..

Brain.storm

Member
mittudomén amikor átkerültünk ide tavaly v mikor kb nyár közepéig minden nap chateltem a többiekkel akik fent szoktak lenni..

Ahogy nézem az aktivitást mostanában, páran biztos lennénk a chaten ha elindítanánk.
(aki még este 10 után is válaszol egy-egy kérdésre az biztos fent lógna chaten is.:laughing: )
Csak valami figyelem felkeltés kéne, hogy van ilyen is. :)

nimdas

New member
https://www.icmag.com/ic/showpost.php?p=7899070&postcount=3
Megneztem es nincs semmi :biggrin:

Az egesz VPN baromsagot el kellene felejteni, aki anonim akar lenni az vesz egy kulon laptopot es egy anntennas wifit majd hasznalja a szomszed zinternetjet -->TOR.

Levelezesnek protonmail jo.. ha nagyon nagy disznosagot irnal akkor kulon PGP.

ennyi es egy bambi
ha nem tudod a szomszed zinternetet befogni akkor veszel egy fon routert es cserebe kapsz orokre ingyen wifit

azt nem kell leirni hogy a fontol kapott accot nem hasznalod masra csak erre.
Igy mehet a CP cserebere is :dance013:

M

Mackosajt

https://www.icmag.com/ic/showpost.php?p=7899070&postcount=3
Megneztem es nincs semmi :biggrin:

Az egesz VPN baromsagot el kellene felejteni, aki anonim akar lenni az vesz egy kulon laptopot es egy anntennas wifit majd hasznalja a szomszed zinternetjet -->TOR.

Levelezesnek protonmail jo.. ha nagyon nagy disznosagot irnal akkor kulon PGP.

ennyi es egy bambi
ha nem tudod a szomszed zinternetet befogni akkor veszel egy fon routert es cserebe kapsz orokre ingyen wifit

azt nem kell leirni hogy a fontol kapott accot nem hasznalod masra csak erre.
Igy mehet a CP cserebere is :dance013:

nem t'om mé' megyen ekkora tutulás az anonimitás miatt, a' FBI meg a Dí í éj meg az egyéb az adófizetők pénzén élő csicskaszervezet nem innen fogja összeszedni a Zembereket innejd, én már nyomogattam egy kis ideig sötétebb felületeken ezt-azt, censored :D azt' a kutya nem jött el értem, túl parázzák páran ezt a dolgot. -azóta már szakítottam a dologgal amúgy. :p
szomszéd wifijét... azt akkor kell ha cybertámadást indítasz a Fidesz ellen. :laughing:
Ide elég egy sima vpn+tor oszt csá, szép is lenne ha ide is olyan setuppal kellene nyomulni mint a sötétre, mire belépsz a felületre az kb 30 perc gép áttakarítással együtt :laughing: lényeg, hogy a Zinternet szógálód ne lássa, hogy nézed az icmagot.

én már amúgy mondtam a Gubacsnak, hogy csináljunk egy új fórumot, de lusta a picshááája nekijje.

amúgy meg a kedves nimdas féle fórumokon se volt tudtommal semmi para sose- akko' +?