What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Infók, kérdések a fórumról

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
semmivel nem lesz jobb, vagy több új fórummal..
itt van pártatlan háttér... ezek aztán nem fogják kiadni az adatainkat nagyobb bajaik is vannak mint mi magyarok.. mit akarsz új fórumot amikor itt megkaptál mindent egy hiteles háttérrel ?
van chat is csak be vagyto szarva a saját hülyeségetektől holott régebben sokkal többet kockáztattatok...

M

Mackosajt

jó'van ez igaz he -ne légy ilyen modortalan :D ja bocs ez mán off téma lenne :D
am' még annyit hozzátennék, hogy akit nagyon akarnak azt úgy is megtalálják - nincs biztonságos rendszer :D

Brain.storm

Member
há de sehogy se megyen he
http://prntscr.com/exbzmx
én már próbáltam mindent, szívmasszázst, vizes sóoldatot, deffibrillátort de nem megy:biggrin:

ITT MÁ CSAK A PIÓCÁS EMBER SEGÍTHET...
Elmondom nekem, hogy sikerült. Tor Browser. Belépsz Icmag-re. ALT billentyűt lenyomod. TOOLS - Add-ons - Shockwave Flash - Legördülő menü (jobb oldalt) - Always Activate kiválaszt.
Utána Icmag - Chat és voi-la...
Én tegnap chateltem whip kollégával és még mindig nem jöttek értem a rézfaszú baglyok... ;)

Off: Mackosajt=Vazsi? :D

M

Mackosajt

ITT MÁ CSAK A PIÓCÁS EMBER SEGÍTHET...
Elmondom nekem, hogy sikerült. Tor Browser. Belépsz Icmag-re. ALT billentyűt lenyomod. TOOLS - Add-ons - Shockwave Flash - Legördülő menü (jobb oldalt) - Always Activate kiválaszt.
Utána Icmag - Chat és voi-la...
Én tegnap chateltem whip kollégával és még mindig nem jöttek értem a rézfaszú baglyok... ;)

Off: Mackosajt=Vazsi? :D
yep yep itt vazsi jelentkezz emzéperiksz, de amúgy ezt tudtad, rossz a memód, kellene egy memóriapaplan kolega :laughing:
na akkor kipróbálom ezt a varázsigét amit írtál :D

edit: műxik, csak kár hogy akkora tömegnyomor van rajt, hogy nem látom a magyarokat :D

Last edited:

Brain.storm

Member
Továbbra sem értem ezt az egészet. Tegnap este is néztem a topikokat és egy időben legalább 5 tag online volt, de a chaten senki nem volt. Olyan qurva nehéz rákattintani a chat feliratra? Vagy mi a baj? Kf-en meg ZK-n állandóan azon lógtatok. Pedig az egy magyar fórum volt, ezért gondolom a magyar hatóságok is eljutottak oda. Itt meg az Isten háta mögött paráztok? :D
Peace.

ZoldOvezet

Active member
Továbbra sem értem ezt az egészet. Tegnap este is néztem a topikokat és egy időben legalább 5 tag online volt, de a chaten senki nem volt. Olyan qurva nehéz rákattintani a chat feliratra? Vagy mi a baj? Kf-en meg ZK-n állandóan azon lógtatok. Pedig az egy magyar fórum volt, ezért gondolom a magyar hatóságok is eljutottak oda. Itt meg az Isten háta mögött paráztok? :D
Peace.

Nekem telefonon be se adja

Brain.storm

Member
Sajnos telefonon nem fog működni. Androidra 4.0-óta nincs flash player támogatás.
IOS-t nem ismerem. Talán windows phone-on működhetne elvileg. (No de ki az a pszichopata aki windows phone-t vesz? :D )

Nem igazán gondolta át icmag ezt a chat kérdést. Mi a fenének kell flash playeresnek lennie? Így kizárnak nagyon sok felhasználót aki mobilról nyomatja. Már jóval kevesebben görnyednek a számítógép vagy lap top felett mint pár éve.

Szóval a tanulság. Ha chatelni akartok akkor tessék a gép felett kockulni... :D :D

ZoldOvezet

Active member
Sajnos telefonon nem fog működni. Androidra 4.0-óta nincs flash player támogatás.
IOS-t nem ismerem. Talán windows phone-on működhetne elvileg. (No de ki az a pszichopata aki windows phone-t vesz? :D )

Nem igazán gondolta át icmag ezt a chat kérdést. Mi a fenének kell flash playeresnek lennie? Így kizárnak nagyon sok felhasználót aki mobilról nyomatja. Már jóval kevesebben görnyednek a számítógép vagy lap top felett mint pár éve.

Szóval a tanulság. Ha chatelni akartok akkor tessék a gép felett kockulni... :D :D

Ios-en se megy..mindjárt megnézem hátha ps4en megy csak ez a 4.20...:D

Brain.storm

Member
Ios-en se megy..mindjárt megnézem hátha ps4en megy csak ez a 4.20...:D

:laughing:
Kolléga. Nézd meg a hajszárítón. Nekem azon bejött múltkor...:laughing:
Ne késlekedj! Parázs vita van éppen kialakulóban a magyar fórumon.
picture.php