iwantmorebuds
Active member
Egyebkent meg kell hogy allapitsam hogy amennyi rinya volt itt a jo chatert annyira nem hasznalja senki tipikus...
Akkor 125 most mit xopatsz? neked kell tudni te erted el most de am en szazra emlekszem, a sargak meg ketszaz, nemtudom, nemlattam sehol leirva csak azt h az utolso az 30000nel jar ezt par eve vezettek be
Kiszamoltam az enyemen, jol beszelek, meg ha neha kicsit ertelmetlenul is 100nal kaptad csak nem vetted eszre, vagy egyszeruen vki olyantol kaptal repet akinek sok pontja volt. Pl ha valaki mar kapott ugy 30-40pontot hogy egyet sem adott es te fogsz tole eloszor kapni akkor attol az illetotol te 20-30pontot kapsz, sajnos nem tudom rep pontok pontos szamitasi alapjat. Pl azt se ertem h lehet h whip minden hszre tud repet adni nekem kiirja h adjak masnak ugyanannal a szemelynel... szal lehet ot kellene kerdezni mi ez a turpissag
Egyebkent meg kell hogy allapitsam hogy amennyi rinya volt itt a jo chatert annyira nem hasznalja senki tipikus...
Ennek örülök akkor talán a másik topicban feltett kérdésemre is kapok választ Nagyon rég fórumoztam még a kenderfórumon meg a hempclubon de aztán végük lett sajna. Most kedvet kaptam egy kis indoorhoz Amúgy magyar fórum nincs is már egyátalán?
jóvan.. nekem is van ám titkosfegyverem..
a lumper!! lejöttök bátonyba... majd megszoptat tikteket mint a kismalacokat!!!
ózdon lehettek menők a sinterek között. de nem BÁTONYBA