What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Infók, kérdések a fórumról

Off/On

Member
Viszont nekem nem látszik semmi a chatből sem. Csak a zöld háttér. ez miért van? Mozillával vagyok. Próbáltam chrome-al meg opera-val is meg még telefonnal is, de ugyanaz a zöld háttér fogad.

dev.

Well-known member
Ezzel nem sokat mondtál.

Ez alapján meg tudod csinálni, chrome-nál jobb felső sarokban kell oldani a tiltást.

Edit.: Nálam kb 3 percig működött, most ez az üzenet fogad: "A(z) -ip cím- nem küldött adatokat".

Last edited:

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
az viszont kimaradt belőle, chatnek mindig nyiss egy új ablakat valami new private window a neve vagy mi és abban futtasd és ott engedélyezd

Off/On

Member
Akkor lényegében az van, ha valaki ide tévedne, mert nem megy a chat firefoxban itt és most leírom engedelmetekkel.
1; Jobb felső sarok: Menü megnyitása>Új privátablak
2;Chat menu>main chatroom
3;Bal felső sarok zöld lakat>védelem kikapcsolása
4; Vársz, hogy frissüljön az oldal(automatikus) és lehet chatelni!
Nekem Firefoxban így működik.
Illetve kell hozzá adobe flash is.

Last edited:

iwantmorebuds

Active member
Szia! Katt a nevedre aztan a kek gombok alatt edit user profil ott mar megtalalod szerintem, sajnos nemtudom megnézni mert azt irja nincs engedelyem megtekinteni a sajat oldalamat :laughing: érdeCa$h

Pillang

Well-known member
Szia! Katt a nevedre aztan a kek gombok alatt edit user profil ott mar megtalalod szerintem, sajnos nemtudom megnézni mert azt irja nincs engedelyem megtekinteni a sajat oldalamat :laughing: érdeCa$h

csak olyat találok, hogy My IC, edit avatar, de ott nincs ilyen opció, meg még olyat találtam, hogy User menu, my profile, de ott sem. Lehet, hogy ehhez is kell egy csomó hozzászólás, hogy engedje?

Brain.storm

Member
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni miért lett törölve minden post és lezárva a "Beteg a növényem! Segítsetek!" topic?
Szerintem volt ott pár hasznos tanács ami jól jöhetett volna még néhány kezdőnek.
És mégcsak offolás és vita sem volt a topicban.

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
át lett rakva a "hasznos" része a kérdezz felelekbe...
és esetleg olvasd el a kiegészítést a komment alján.....
nem kell még egy káosztopic mint a kérdezzfelelek.. aki segítséget akar olyan formán.. majd tesz érte egy lépést.
de ide is bemásolom :

nyiss naplót a megfelelő helyen és Másold a kitöltendő kérdéssort a topicba !
beltéri termesztésnél : https://www.icmag.com/ic/forumdisplay.php?f=65830
kültéri : https://www.icmag.com/ic/forumdisplay.php?f=65831

Brain.storm

Member
át lett rakva a "hasznos" része a kérdezz felelekbe...
és esetleg olvasd el a kiegészítést a komment alján.....
nem kell még egy káosztopic mint a kérdezzfelelek.. aki segítséget akar olyan formán.. majd tesz érte egy lépést.
de ide is bemásolom :

nyiss naplót a megfelelő helyen és Másold a kitöltendő kérdéssort a topicba !
beltéri termesztésnél : https://www.icmag.com/ic/forumdisplay.php?f=65830
kültéri : https://www.icmag.com/ic/forumdisplay.php?f=65831

Oké! Megértettem. :tiphat:

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
vagy ha van ötleted arra, hogyan lehetne jobban kivitelezni, ne fogd vissza magad, vagy bármi más meglátásod van nagyon szívesen olvasom és ha megvalósítható akkor megoldjuk.

Brain.storm

Member
vagy ha van ötleted arra, hogyan lehetne jobban kivitelezni, ne fogd vissza magad, vagy bármi más meglátásod van nagyon szívesen olvasom és ha megvalósítható akkor megoldjuk.

Így belegondolva logikus volt a döntés. Káosz topicban csak elveszne az info egy idő után. Senki nem olvas vissza 400 akárhány oldal beszélgetést.

ui:
De azért nekem hasznos volt a "Beteg a Növényem! Segítsetek!"
Hisz meggyógyítottam a lányaimat a tanácsaitok alapján.
tiphat.gif

Respect.

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
igen, de legrosszabb esetben is ugyanezt elérheti akárki más is, ha csak annyit tesz ctrl +a ctrl c . klikk klikk crtl v .. irogat 2 percet...
ha meg ennyit nm érdemel a növénye akkor ott van a kérdezz felelek..
ugyanaz lett volna a vége sajnos.
vagy bé verzió.. hogy gubacs, vagy én csemegézzük külön külön és mindig ki volna takaritva az a beteg növis téma.. na de na .. :D