What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Infók, kérdések a fórumról

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
akkor meg nem kell metszegetni, azzal mindent úgy irányitasz, ahogy akarsz

DropleX

Member
Kulonosebben nem izgat! Csak annyit kertem ne osszatok nekem az eszt,es masoknak sem, mivel ti sem vagytok master growerek! :) most mondhatnek par peldat de felesleges..

iwantmorebuds

Active member
Kulonosebben nem izgat! Csak annyit kertem ne osszatok nekem az eszt,es masoknak sem, mivel ti sem vagytok master growerek! :) most mondhatnek par peldat de felesleges..

Miert toroltetted magad? Tudtad h ugyis visszaregelsz aranyom :comfort:
A naploert meg kar, kivancsi lettem volna ra mi lesz azokbol a szepsegekbol ;) Folytasd a naplot, kezd azzal h szeretned egyedul csinalni, a fejed utan menni biztos megerti mindenki ;)
Béke!

DropleX

Member
Koszi gubacs! Majd a vegeredmenyt felteszem az indoor topikba.. mert feketepontot kaptam egy admintol is, plusz meguntam a sok offot a naplomban..
Puxa

Dapk

Active member
Veteran
Meg van az 50 hsz, nekem meg lófasz nem sok annyi sincs nem hogy pm,,,, há mi folyik itt gyöngyösön?!

Off/On

Member
Van itt valami féle fórumszabályzat magyarul vagy kb ugyanaz vonatkozik erre a fórumra is, mint anno a kf-re?

Off/On

Member
53 hozzászólásom volt. Ezzel van az 53.. Mikortól lesz chat ill pm jogosultságom? ez a 2. nap. ???

Latest posts

Latest posts