What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Infók, kérdések a fórumról

DevilSalad

New member
Sziasztok.
1. Az lenne a kérdésem, hogy Indoor-ban, vegben a toppolást többször is meg lehet ejteni.??
2. a toppolást mindig csak a legfelső főszáron lehet csinálni vagy az oldalágakon is..??

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
1. meg..
2./a amelyik hajtásnak van csúcshajtása, azt lehet..
2./b vezércsúcsnak mindig a legmagasabb helyen lévő hajtást nevezed, mert ott a legmagasabb a növekedési hormon koncentrációja.

Sonicc

Member
1. meg..
2./a amelyik hajtásnak van csúcshajtása, azt lehet..
2./b vezércsúcsnak mindig a legmagasabb helyen lévő hajtást nevezed, mert ott a legmagasabb a növekedési hormon koncentrációja.

Az első topolás után,a kialakuló hajtásokon,mikor, mennyi idő,hány levélpár után lehet újra toppolni? Van erre vmi szabály, ajánlás?

Brain.storm

Member
Közérdekű: shiva lelépett...sose tudjuk meg fiú volt vagy lány. :D

Ha fiú volt, akkor az egész emberiség nevében bocsánatot kérek! :D
Amúgy szerintem egy legalább 120 kilós csaj volt, akivel még a kutya is csak akkor játszana, ha csontot köt a nyakába.
Valami gond volt az emberrel az biztos! Majd jön még! Ennek itt még nincs vége! Csak figyeljetek. ;)

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
érdekes mód, hamar törlödtek a kommentek a kis topikjából
ott mondtam is, minek törölteti magát XD úgyis visszaregel és leselkedik ez a fétise.

Brain.storm

Member
Ejj,ejj Brain! Latom nem leszunk baratok! xD

Kedves DropleX... szóval Shiva! Én nem akarlak téged bántani! Miért ne lehetnénk barátok? Csak azt írtam le amit a hozzászólásaid alapján gondolok rólad! Lehet ha jobban ismernélek nem írnék ilyeneket... ;)