What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Infók, kérdések a fórumról

GK_420

Active member
De krómot mondom a gyíkmacskák tömik éppen szóval nem tud segíteni...magadra maradtál mint króm magányos heréje. :D
Amúgy építs üvegházat vagy akár atomreaktort is gerillába csak ne más naplójába ötletelj ha lehet. Börtönbe meg viszik az embert nem megy és még meg se kérdezik. ;) Előző kérdésedre pedig igen engem is vittek növények miatt is. Na megnyugodott a lelked most már hogy mindent tudsz? Már csak a gerilla reaktorod rejtését old meg valahogy de erre az esélyed a 0hoz közeli így megtapasztalhatod milyen amikor bevisznek és szülnöd kell. :D króm amúgy a te embered neki vannak tyúkhálós kikarózott növényei amit mindi lelopnak csak jól fut 40kgval a hóna alatt is...bár lehet most végre nem volt szerencséje. :D Na de ő a menekülési bajnok kérj tanácsokat az üvegházadhoz.

jeremy9

Member
ja azt gondoltam hogy a te első usered lett törölve ezért ez a neved :DD
Amúgy azóta fel se jár? :O lehet behisztizett de lehet hogy titokban itt van más névvel :D
Azt hogy vittek el? h buktál le? meg mennyit meg mi vót?

GK_420

Active member
ja azt gondoltam hogy a te első usered lett törölve ezért ez a neved :DD
Amúgy azóta fel se jár? :O lehet behisztizett de lehet hogy titokban itt van más névvel :D
Azt hogy vittek el? h buktál le? meg mennyit meg mi vót?
Kiről beszélsz?
Autóval vittek, wamzerok, eleget. :D

GK_420

Active member
Köszönöm, észrevételeiket a rendszerben rögzítettem, munkatársunk majd továbbítja oda, ahol ez érdekelhet bárkit. ;)
Azon nem tudom gondolkodtál-e hogy valójában nem beszélgetni vagyunk itt azért sem tesszük mert ez nem az a kávéház. ;) Én se ismerlek nem érdeklődök mégis mit ettél ebédre és milyen lett tőle a székleted...nem vagyunk haverok sem. Egyszerűen szeretjük a kendert és ennyi én azt szeretném ha minél többen tudnának termeszteni ezért ha tudok segítek. Én ezért nem kapok semmit ahogy a többiek se akiknek szükségük sem lenne már segítségre szóval hogyha mégis itt vagyunk miattatok hogy ne a hülyeséget csináljátok amit pistike mondott nem hiszem hogy bármilyen nem sértő stílust még fikázni kéne. De kérhetek engedélyt meghunyászkodva segget nyalni? Közben kérlek had segítsek... Ha értitek jó ha nem nekem az is jó legfeljebb nem kell egymással kommunikálni.

iwantmorebuds

Active member
Köszönöm, észrevételeiket a rendszerben rögzítettem, munkatársunk majd továbbítja oda, ahol ez érdekelhet bárkit. ;)
Azon nem tudom gondolkodtál-e hogy valójában nem beszélgetni vagyunk itt azért sem tesszük mert ez nem az a kávéház. ;) Én se ismerlek nem érdeklődök mégis mit ettél ebédre és milyen lett tőle a székleted...nem vagyunk haverok sem. Egyszerűen szeretjük a kendert és ennyi én azt szeretném ha minél többen tudnának termeszteni ezért ha tudok segítek. Én ezért nem kapok semmit ahogy a többiek se akiknek szükségük sem lenne már segítségre szóval hogyha mégis itt vagyunk miattatok hogy ne a hülyeséget csináljátok amit pistike mondott nem hiszem hogy bármilyen nem sértő stílust még fikázni kéne. De kérhetek engedélyt meghunyászkodva segget nyalni? Közben kérlek had segítsek... Ha értitek jó ha nem nekem az is jó legfeljebb nem kell egymással kommunikálni.
Te csak orulj h segithetsz :D

Kukutyin

Member
Nekem az az érzésem, hogy te vagy króm vagy, vagy pedig egy hasonlóan vicces kedvű macskajancsi. Ahogy GK írta, itt ez az egész azért van, és voltak a régi fórumok is, hogy egymásnak segítsünk - igen egy szakmai beszólás is lehet segítség. De amikor egyes nem tudom, talán üresebb életű egyének azt képzelik, hogy ez itt a sarki kocsma akkor súlyosan tévednek. Időről időre persze van egy-kettő ilyen kis mulatságos, de hamar eltűnnek és igazából csak azt sajnálom, hogy akik építő céllal vannak itt, belefáradnak közben és így kopnak ki.

Fárasztó öcsém, van helye a humornak is, de csak mértékkel, mert egy idő után sok, mint egy lelőhetetlen kis unokaöccs... csak az a helyzet, hogy mi nem vagyunk rokonok.

GK_420

Active member
Azt még hozzáteszem hogy évek óta (2009ben mentem kfre először miután nyitott) ismerjük egymást régi tagok ezért esetleg tudhatunk személyes dolgokat mert kommunikálunk. De ezt nem kéne tényleg elfelejteni miért van így aztán másnak is belefolyni. Sok régi tagunk ült már kenderért mégis vagyunk és leszünk...na ez különböztethet meg minket mert ilyenkor elő jön mindenki igazi vére. Szerintem a legtöbben nem jönnek vissza a kerteléshez vagy wamzerok lesznek hogy mentsék a ki seggüket. Szóval lehet csak én látom rosszul de senkinek semmi köze itt a másik életéhez akinek van az úgyis máshol is beszélget. Ezt tartsuk meg kertészkedjünk szépen aztán mindenki boldog lesz. :D

Ui.: vadk féle think different fem autoflowerek első köre kicsírázott jónak tűnnek eddig. ;)

iwantmorebuds

Active member
Azt még hozzáteszem hogy évek óta (2009ben mentem kfre először miután nyitott) ismerjük egymást régi tagok ezért esetleg tudhatunk személyes dolgokat mert kommunikálunk. De ezt nem kéne tényleg elfelejteni miért van így aztán másnak is belefolyni. Sok régi tagunk ült már kenderért mégis vagyunk és leszünk...na ez különböztethet meg minket mert ilyenkor elő jön mindenki igazi vére. Szerintem a legtöbben nem jönnek vissza a kerteléshez vagy wamzerok lesznek hogy mentsék a ki seggüket. Szóval lehet csak én látom rosszul de senkinek semmi köze itt a másik életéhez akinek van az úgyis máshol is beszélget. Ezt tartsuk meg kertészkedjünk szépen aztán mindenki boldog lesz. :D

Ui.: vadk féle think different fem autoflowerek első köre kicsírázott jónak tűnnek eddig. ;)
Nah vegre feny derult ra milyen fajta :D :D
Kivancsi leszek nagyon dicserik a td-t ;) hajra hajra

jeremy9

Member
sziasztok
a chatről érdeklődnék, jogom van hozzá, de van egyáltalán magyar chatszoba? mi a neve vagy hogyan találom meg?