Mi van veled? Ezen az oldalon írtam le hogy az első userem kirakták...azt hittem értemezted ezt már.Hallod ha ittvagy még gondoskertész ki van bannolva xd
Az csak régi fiok vagy télleg kibannolták?
Kiről beszélsz?ja azt gondoltam hogy a te első usered lett törölve ezért ez a neved D
Amúgy azóta fel se jár? :O lehet behisztizett de lehet hogy titokban itt van más névvel
Azt hogy vittek el? h buktál le? meg mennyit meg mi vót?
Nem láttuk jó hogy szóltál.
Te csak orulj h segithetszKöszönöm, észrevételeiket a rendszerben rögzítettem, munkatársunk majd továbbítja oda, ahol ez érdekelhet bárkit.
Azon nem tudom gondolkodtál-e hogy valójában nem beszélgetni vagyunk itt azért sem tesszük mert ez nem az a kávéház. Én se ismerlek nem érdeklődök mégis mit ettél ebédre és milyen lett tőle a székleted...nem vagyunk haverok sem. Egyszerűen szeretjük a kendert és ennyi én azt szeretném ha minél többen tudnának termeszteni ezért ha tudok segítek. Én ezért nem kapok semmit ahogy a többiek se akiknek szükségük sem lenne már segítségre szóval hogyha mégis itt vagyunk miattatok hogy ne a hülyeséget csináljátok amit pistike mondott nem hiszem hogy bármilyen nem sértő stílust még fikázni kéne. De kérhetek engedélyt meghunyászkodva segget nyalni? Közben kérlek had segítsek... Ha értitek jó ha nem nekem az is jó legfeljebb nem kell egymással kommunikálni.
Nah vegre feny derult ra milyen fajtaAzt még hozzáteszem hogy évek óta (2009ben mentem kfre először miután nyitott) ismerjük egymást régi tagok ezért esetleg tudhatunk személyes dolgokat mert kommunikálunk. De ezt nem kéne tényleg elfelejteni miért van így aztán másnak is belefolyni. Sok régi tagunk ült már kenderért mégis vagyunk és leszünk...na ez különböztethet meg minket mert ilyenkor elő jön mindenki igazi vére. Szerintem a legtöbben nem jönnek vissza a kerteléshez vagy wamzerok lesznek hogy mentsék a ki seggüket. Szóval lehet csak én látom rosszul de senkinek semmi köze itt a másik életéhez akinek van az úgyis máshol is beszélget. Ezt tartsuk meg kertészkedjünk szépen aztán mindenki boldog lesz.
Ui.: vadk féle think different fem autoflowerek első köre kicsírázott jónak tűnnek eddig.
Köszönjük az észrevételt csak egy másik gyökér véleménye kellett ide. Bár legalább te biztos tudod milyen szánalmasnak lenni.Akárhogy is nézem, szánalmas ez az egész...