Azt gondoltam hogy egy korrekt emberrel állok szemben de tévedtem... ettöl független egyenlöre még nincs BioBizzem ,de jövöhonapban lesz. Ausztriában az elsö magyar tulajdonu growshopot csináljuk a barátommal.
A budapesti titkosított csatornánál várlak, hajnali ötkor. 5 percig leszek ott és 5 gramm fű lesz nálam. Remélem titokban oda tudsz jönni. Kérlek húzz egy papírzacskóta a fejedre, hogy ne ismerjelek fel, én sísapkában leszek. Az anonimitás garantált
Szia tobb lehetoseged van.
Ha a hozza szolasnal ramesz itt alul h GO advanced, ott baloldalt a smileik alatt van egy olyan h insert image, ott bejon az utso par kep ami bekerult az albumodba egy uj oldalon, ott rakattintassz azokra ami neked kell (ovatosan, csak egyszer nyomj ra mert a masik ablakban beszurja a linket csak ezen az oldalon nem tortenik semmi)
A masik h ramesz a profilodra, ott bemesz az albumba ramesz a kepre ami kell, alatta van egy url illetve img eleres, hasznald az
Köszönöm.a gyors valaszt. siker.
Nem láttuk jó hogy szóltál.Láttátok ahogy a króm meg gondoskertész összecsapott az első lapon? xd D
Amúgy gondoskertész télleg volt böribe? growerkedésmiatt?
Krómhoz teljesen illik az a macska kép
Nem láttuk jó hogy szóltál.
Ismerted volna őket a kenderfórumos időszakból. Ott még életveszélyes megfenyegetések is mentek nem ez a cicaharc
Na miért te kire? Szerintem gondos szétb*szná k.rómeótHát ha már króm macska
Ti kire szavaztok króm vs gondoskertész?
50 hsz után lesz chated. krómtól amúgy nem sok segítséget várhatsz...de remélem épp a szíriuszi gyíkmacskák lökik a lukát rácsok mögött azért tünt el.Hát most nem lehet megkérdezni?
Hát nehogy már itt fórumozunk azt nem is beszélgetünk
Jut eszembe lesz chat vagy van vagy mi van?
Én nem merek szavazni mert nem tudom melyikük nem fog aztán segíteni
Igen krómot sajnos túl sokan kedvelik már régóta szeritem esélyes hogy saját oldalt kell csinálnia ahol vaskos tandíjért oktathatja a nádtermelést...vagyis a nagyipari csodakenderét na.Csak aztán vigyázzunk mert nehogy kettészakadjon az oldal azt lesz egy krómnak meg egy gondosnak D
Nekem mindketten segítettek már de mindketten szóltak is le már