What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Infók, kérdések a fórumról

gabona

Member
:laughing:
A budapesti titkosított csatornánál várlak, hajnali ötkor. 5 percig leszek ott és 5 gramm fű lesz nálam. Remélem titokban oda tudsz jönni. Kérlek húzz egy papírzacskóta a fejedre, hogy ne ismerjelek fel, én sísapkában leszek. Az anonimitás garantált ;)

gabona

Member
Tudnatok segiteni hogyan tudok tobb kepet egyszerre feltolteni hogy ne kulon posztba keljen minden egyes képet rakni.es van aki latja a kepeket van aki nem.az miert van? vagy senki se latja?az albumba vannak kepek oda feltoltottem de hogy tudok tobb url t bemasolni egyszerre?

iwantmorebuds

Active member
Szia tobb lehetoseged van.
Ha a hozza szolasnal ramesz itt alul h GO advanced, ott baloldalt a smileik alatt van egy olyan h insert image, ott bejon az utso par kep ami bekerult az albumodba egy uj oldalon, ott rakattintassz azokra ami neked kell (ovatosan, csak egyszer nyomj ra mert a masik ablakban beszurja a linket csak ezen az oldalon nem tortenik semmi)
A masik h ramesz a profilodra, ott bemesz az albumba ramesz a kepre ami kell, alatta van egy url illetve img eleres, hasznald az (also) bemasolod az egesz sort, egymas ala az eleresi utvonalakat.
Sok sikert :)

gabona

Member
Szia tobb lehetoseged van.
Ha a hozza szolasnal ramesz itt alul h GO advanced, ott baloldalt a smileik alatt van egy olyan h insert image, ott bejon az utso par kep ami bekerult az albumodba egy uj oldalon, ott rakattintassz azokra ami neked kell (ovatosan, csak egyszer nyomj ra mert a masik ablakban beszurja a linket csak ezen az oldalon nem tortenik semmi)
A masik h ramesz a profilodra, ott bemesz az albumba ramesz a kepre ami kell, alatta van egy url illetve img eleres, hasznald az
Köszönöm.a gyors valaszt. siker.:tiphat::biggrin:

jeremy9

Member
Láttátok ahogy a króm meg gondoskertész összecsapott az első lapon? xd :DD
Amúgy gondoskertész télleg volt böribe? :( growerkedésmiatt?
Krómhoz teljesen illik az a macska kép :D

jeremy9

Member
Hát most nem lehet megkérdezni? :D
Hát nehogy már itt fórumozunk azt nem is beszélgetünk :D
Jut eszembe lesz chat vagy van vagy mi van?
Én nem merek szavazni mert nem tudom melyikük nem fog aztán segíteni :D

GK_420

Active member
Hát most nem lehet megkérdezni? :D
Hát nehogy már itt fórumozunk azt nem is beszélgetünk :D
Jut eszembe lesz chat vagy van vagy mi van?
Én nem merek szavazni mert nem tudom melyikük nem fog aztán segíteni :D
50 hsz után lesz chated. krómtól amúgy nem sok segítséget várhatsz...de remélem épp a szíriuszi gyíkmacskák lökik a lukát rácsok mögött azért tünt el. :laughing:

jeremy9

Member
Csak aztán vigyázzunk mert nehogy kettészakadjon az oldal azt lesz egy krómnak meg egy gondosnak :DD
Nekem mindketten segítettek már de mindketten szóltak is le már :D

GK_420

Active member
Csak aztán vigyázzunk mert nehogy kettészakadjon az oldal azt lesz egy krómnak meg egy gondosnak :DD
Nekem mindketten segítettek már de mindketten szóltak is le már :D
Igen krómot sajnos túl sokan kedvelik már régóta szeritem esélyes hogy saját oldalt kell csinálnia ahol vaskos tandíjért oktathatja a nádtermelést...vagyis a nagyipari csodakenderét na. :laughing:
Amúgy GK vagyok még mindig csak az első userem kirakták örökre. :D De innentől nem segíthetek hisz króm fan vagy látom rajtad :laughing:

jeremy9

Member
xd
Már kezdi széttépni az oldalt :D
Deeee amúúúúgy krómmal az a baj hogy néha behisztizik és akkor olyan mint a macska a képen :D
Meg amúgy is olyan szerintem :D lehet egy macska :D
Dee gondoskertész is néha úgyvan vele hogy jajj most nincskedvam hagyatok békén most mé kell :D

jeremy9

Member
De akkor nem is kell a segítséged majd segít króm :DD
Kérek majd a chromemegamix tápjából vagy mijéből aztán olyan 10 méteres bokrot növesztek belőle hogy csak nézhecc :D