What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Infók, kérdések a fórumról

Zoldkertész

New member
infók

infók

Sziasztok! Nem tudjátok mi lett a régi Zoldkertesz.com al mert amint fizettem az ottani adminnak hogy reklámozza a boltomat megszüntette az oldalt. Elöre is kösz

S

ShivaDiva

De ha growshopos vagy igazan szerezhetnetek engedelyt BioBizz termekek forgalmazasara :)

Medicropper117

Active member
Shiva bazki....te aztàn halàli vagy. Először beszólsz szarul aztán meg mégszarabbul.
Először is honnan veszed hogy csíraországbeli a bolt ahol szopkorászni kell az orbán faszát ha egy darab szotyit el akarsz adni. A másik hogy lehet nem lenyúlta hanem csak kölcsönvette....haha...nah a lényeg h ne legyél bunkóbb mint szoktál lenni. Biztos egy ilyen ellenszenves, kihaénnem stílusú mondatra van szüksége az embernek még amellé h lenyúlják....egy kis empátia szorulhatott volna beléd :laughing: :blowbubbles:

S

ShivaDiva

Gondoltam magyar forumon magyarok hirdetnek xD de sztem nem voltam negativ csak a teny.kozoltem,bocsika!

Zoldkertész

New member
Azt gondoltam hogy egy korrekt emberrel állok szemben de tévedtem...:D ettöl független egyenlöre még nincs BioBizzem ,de jövöhonapban lesz. Ausztriában az elsö magyar tulajdonu growshopot csináljuk a barátommal.

what_can_there

Well-known member
A másik hogy lehet nem lenyúlta hanem csak kölcsönvette....haha...

Aha, szerintem is es valoszinuleg majd kamatostul adja vissza. :biggrin:

Azt gondoltam hogy egy korrekt emberrel állok szemben de tévedtem...
biggrin.gif

Nem vagy egyedul, igy jartunk.

S

ShivaDiva

Sok sikert :) Linz,Graz vagy Salzburgban bizti bekeresnetek :D Becsben mar sokan vannak..

Supreme123

New member
Dutch

Dutch

Sziasztok!
Sorry hogy megzavartam a veszekedést a kérdésem azlenne hogy aki rendelt már dutch passion oldalrol mi a véleménye róla illetve milyen fizetési módot ajánl? Ha jól tudom van készpénzes fizetés is?

S

ShivaDiva

Mai vilagban nem lenne egyszerubb az online fizetes? xD a boritekban feladott penz vagy oda er vagy nem..

iwantmorebuds

Active member
Csak számlám van, bankártyám nincs, ezért érdeklődtem..
Mondjuk én azthittem utánvétes.

Utanvettel nem fogjak kulfoldrol elkuldeni
Ha sok kerdesed van nyiss magadnak egy temat pl segitsek egy kezdonek vagy barmi es akkor aki akarja elolvasa aki meg nem akarja nem olvassa el es akkor nem offolod szet a tobbi topicot ;) de mar mas is mondta neked

S

ShivaDiva

Whaa xD akkor elutalod a penzt,bemesz a bankba,kitoltod a papirt,ennyi!

GK_420

Active member
dutch passion hollandba van :D
Postán hátha nem tűnik fel nekik hogy holland csomagXDD

Pedig feltűnhet hiába vám mentes mélységi ellenőrzés még mindig van főleg magas biztonsági kockázatú országokból. Ezek szerint ennyire se jártál utánna hogy a magkereskedő cégek a legtöbb breeder termékét egy helyen árulják. Tehát a DP magokat megveheted itt a szomszéd országokban is meg talán timbuktuban is ugyanúgy...

iwantmorebuds

Active member
De miert kell onnan rendelned? Nemsokkal egyszerubb mondjuk egy bushdoctor ami itt van a szonszedba azt futar hozza? Bushdoctornal is van jo parfele magceg variacio vagy barmelyik osztrak growshopba
Na GK megelozott :D

Latest posts

Latest posts