Niestety... zreszta ten temat byl poruszany wiele razy na forum nawet kilka dni temu gdzie kov stwierdzil ,ze wszystkie takie zabawy nie maja sensu.Ganja Man said:witam mam pytanie czy kabel grzewczy o mocy 80 ogrzeje powierchnie boxa 130x130cm jak będą minusowe temperatury w pomieszczeniu w którym sie box dokładniej mam boxa w garazu i zaczołem sie obawiac ??
myslałem nad termowentylatorem ale one strasznie prądu zuzywają
kempamc said:po ily dnaich od zapylenia mozna sie spodziewac jakisch zmian i jak one wygladaja? chcialbymw iedziec czy sie udalo czy isc po swierza porcje pylkku ( o ktory jest troche problem;/)..
byc moze i bedzie ok, ale moze tez byc tak ze narosnie ich tyle ze nie dasz rady... bądz dobrej misli i czekajCpt.BigBud said:Siema mam pytanko.
Sprawa jest tego typu ze mam Mazara ( femi ) ktoremu zaczynaja wyrastac jajca. Namierzylem kilka preflowerow zenskich i jak narazie te jedne jajca. Czy jestem spisany na straty na bank ?? czy mozliwe ze tylko te jedna jajca utne i byc moze bedzie ok. PLZ HELP !!!
Filipek said:Jak obniżyć PH wody albo raczej substratu? Czy jeśli uda mi się zbić PH wody z 7,6, to podlewając taką wodą obniżę PH kokosu? W tej chwili mam w kokosie PH 7-8. W zasadzie jakoś rosną, ale chciałbym im dać jak najlepsze warunki.
Myślałem o tego typu produktach, ale czy jest sens, czy to zadziała?
http://www.allegro.pl/item247158634_zoolek_aquacid_30ml_obnizanie_ph.html
Woda destylowana odpada, nie mam również dostępu do innej wody.
ziel-zielona said:dowiedzialem sie dzisiaj ze nie wolno spryskiwac lisci .....bo kozonki przystopuje...(dlamnie to nowosc)i listki bledna ....a jak juz tak sie dzieje to mysle ze to jest jakis ,maly procent ------czy moze ktos moje watpiwosci rozwiac i wyjasnic mi TO?dziekuje