G
Guest
ale jaka lampa??? hps to ponizej 250W nie ma sensu montowac wogole bym nie bral pod uwage hps w takiej mocy, juz lepiej na swietlowkach 50-70W pojdzie.. jesli mowisz o zwyklych rurach to wg mnie nie beda dzialac. probowalem podlaczac 55w podlaczac pod 18W statecznik i nie odpalala.
na gieldzie komputerowej w warszawie pojawily sie ponoc panele diodowe, jutro podskocze i zobacze co to, byc moze beda mogli skabinowac diody o reg.pasmie barwy
@szok - sorrka nie sledzilem wczesniej, to NL ?? ladnie ladnie.. u mnie tez w lecie nie sposob obnizyc temp, w boxach bywalo po 35C i wszystko stanelo.. Haze wskoczyla w 15tydz i dalej hatifnatowie ledwo metnieja..
mnie ostatnio pajaczki zaatakowaly i to jak chinska armia
na gieldzie komputerowej w warszawie pojawily sie ponoc panele diodowe, jutro podskocze i zobacze co to, byc moze beda mogli skabinowac diody o reg.pasmie barwy
@szok - sorrka nie sledzilem wczesniej, to NL ?? ladnie ladnie.. u mnie tez w lecie nie sposob obnizyc temp, w boxach bywalo po 35C i wszystko stanelo.. Haze wskoczyla w 15tydz i dalej hatifnatowie ledwo metnieja..
mnie ostatnio pajaczki zaatakowaly i to jak chinska armia