forum cut jsem vyradil tohle je posledni klon...ten mikro vynos se proste neda
View Image
View Image
View Image
malé šišky jj. vidím to a co efekt? ten je good?
Ono je to člověk od člověka, myslim, že stojí za to si ji zkusit. Co jsem viděl u dogona, tak ani výnos nemusí bejt špatnej. Mně vždy hořela uplně standratně.
Co se týče stavu, tak mám asi radši toho mutanta, je snad ve všech ohledech o maličko lepší, až na výnos, to je to samý. Uvidíme co s tim, ale udělá ted dogon. Každopádně silný to je, po 3 tejdnech abstinence jsem si dal brčko, maličko větší, a už sem to nezažil leta, ale prostě se mi zatmělo a omdlel jsem, šílený (byl jsem uplně střízlivej). Většinou to ale funguje prostě good .
Btw. silně pochybuju že v GSC je PCK, nevidim tam jedinou společnou vlastnost.
mno a zapomněl sme se zeptat jaká ta hmepstar je? vypadá dost northern lights. k těm kůůkýs, jediné co me na tom láká je mátová vůně a chut ale tu prej forum cut nemá. a taky prej ty kůůkýs od chimery dokonce nesou víc než ten forum cut.
Hempstar je dobre zeli.Jemna zemita chut,dobrej stav,zadna nuda frci to.Pripomina pytliky za 250 kc co jsme kupovali za mlada.vyhodou je ze nesmrdi.da se ji mit v praci v bunde na satne.Necham si ji.Verim ze by byla aj dobra do crossu.mno a zapomněl sme se zeptat jaká ta hmepstar je? vypadá dost northern lights. k těm kůůkýs, jediné co me na tom láká je mátová vůně a chut ale tu prej forum cut nemá. a taky prej ty kůůkýs od chimery dokonce nesou víc než ten forum cut.
Hempstar je dobre zeli.Jemna zemita chut,dobrej stav,zadna nuda frci to.Pripomina pytliky za 250 kc co jsme kupovali za mlada.vyhodou je ze nesmrdi.da se ji mit v praci v bunde na satne.Necham si ji.Verim ze by byla aj dobra do crossu.
Hempstar je dobre zeli.Jemna zemita chut,dobrej stav,zadna nuda frci to.Pripomina pytliky za 250 kc co jsme kupovali za mlada.vyhodou je ze nesmrdi.da se ji mit v praci v bunde na satne.Necham si ji.Verim ze by byla aj dobra do crossu.