What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Indoor képek gyűjteménye

hobbi ur

Well-known member
whehhhehehe ez az eltelt hét legnagyobb poénja whehhhehehewheewwhehehe

köszönet érte tesvér javítanom kell: lehet a 2017es év legnagyobbjának lehettünk szemtanúi ne érts félre, mindannyiunkat szopat a mörfi,nap nap után, mi lenne velünk nevetés (meg gandzsa) nélkül? szóvalkösziéstisztelet nagy vagy

Last edited:

Brain.storm

Member
Bubba's Gift 4.hete 12/12-ben. (5hét veg) Olyan mint egy nagyra nőtt SOG növény. Pedig hozzá se nyúltam az oldalágaihoz. Ekkorák maradtak. Rásimulnak a főszárra. Nem lesz egy big yielder növény. Ráadásul nem is jó illatú. Kis fostalicska.
picture.php

picture.php

C+2.0 szintén 4.hete 12/12-ben. (5hét veg)
Olyan illata van amit fűnél még sosem éreztem. Egyáltalán nincs büdös fű szaga. Olyan mintha egy tál frissen szedett erdei gyümölcsöt szagolgatnék egy kis citrom aromával. Nagyon finom. Az 5db közül egyik sem ilyen vitális és jó illatú. És még hátra van 4 hét szüretig. Asszem holnap megkérem a kezét. :D
Nos Zoldovezet kolléga most már látod miért szidom a Bubbát?
picture.php

picture.php

Last edited:

ZoldOvezet

Active member
Bubba's Gift 4.hete 12/12-ben. (5hét veg) Olyan mint egy nagyra nőtt SOG növény. Pedig hozzá se nyúltam az oldalágaihoz. Ekkorák maradtak. Rásimulnak a főszárra. Nem lesz egy big yielder növény. Ráadásul nem is jó illatú. Kis fostalicska.
View Image
View Image

Olyan illata van amit fűnél még sosem éreztem. Egyáltalán nincs büdös fű szaga. Olyan mintha egy tál frissen szedett erdei gyümölcsöt szagolgatnék egy kis citrom aromával. Nagyon finom. Az 5db közül egyik sem ilyen vitális és jó illatú. És még hátra van 4 hét szüretig. Asszem holnap megkérem a kezét. :D
View Image
View Image

Brain tesom látom,de én is megkérdeztem ugyan ezt az OGról tegnap,ugyan ezt provokálja,egy csucs az egesz noveny kisebb oldalágakkal,es erdekes modon szimplan csak azert mert eros indika dominans ennyi...:D szerintem szep mind a ketto a c2ből lehet egy kis pénzt is csinálni,mert van neki szép hozama :D és még hátra van 4 hét :pPPPP jóóóóó!!!!! :tiphat:

UI:nem szagulni...elszívni :D

hobbi ur

Well-known member
View Image
View Image

View Image
View Image

fel lehet készülni a c+revegre klónnak :)

ZoldOvezet

Active member
Még 1-2 hét és megy 25 literesbe aztán+ még 2 hét veg és megy virágozni..remélem addigra eléri a 40-50 centit..:)

picture.php

what_can_there

Well-known member
Persze, bar szuret utan tobbet tudok majd. Egyelore annyi latszik, hogy eleg uniform fajta, szep egyforma novenyek, eros indica tendenciak, a keles normalis volt es azota sem lattam semmilyen deformaciot, szoval amellett, hogy IBL, nincs tultenyesztve ez egy jo jel nekem a tovabb szaporitashoz. A szaga mar most is az egyik legerosebb, a viragok tomorek es melyen ulnek, tovabba remelem, hogy gyanta tultermelesben is szenvednek majd. A bokrosodasi hajlamat kielegitonek talaltam, trening nelkul is szepen fejleszti az alsobb agakat. Jo noveny lesz szerintem, eddig nagyon igeretes.

M

Mackosajt

Sensi Star

Attachments

• IMAG0056.jpg
    IMAG0056.jpg
    34 KB · Views: 23
  • IMAG0057.jpg
    IMAG0057.jpg
    44.7 KB · Views: 29
M

Mackosajt

Mennyi idősek? milyen fenyt kapnak? tolj mar kis infot rola ;):tiphat:
4-5 hetet vegelt 400w hps alatt,
a közeg 70%perlit, 30%virágföld,
11 literes cserép,
tréning; lst
a kajája pedig bionova greenwall supermix, (1.5ml/l) majd 1. hét virágzás után bionova+plagron pk, végső flushig,
jelenlegi öntözés, sima/tápos/sima/tápos -kb 2 naponta, 2 liter, túlfolyással
1 hete van 12-ben, lassan beindul.
:tiphat:

hungrowboy

Member
4-5 hetet vegelt 400w hps alatt,
a közeg 70%perlit, 30%virágföld,
11 literes cserép,
tréning; lst
a kajája pedig bionova greenwall supermix, (1.5ml/l) majd 1. hét virágzás után bionova+plagron pk, végső flushig,
jelenlegi öntözés, sima/tápos/sima/tápos -kb 2 naponta, 2 liter, túlfolyással
1 hete van 12-ben, lassan beindul.
:tiphat:

csak hogy közözködjek kicsit :D miért nem bio nova Pk 13-14 et hasznalsz? vagy Plagron Terra Bloomot?:D Egyebkent kiváncsi lennék melyik a " legjobb " növénytáp gyártó?! Nekem azt tünt fel hogy a Canna nevű cég lehet így titkoljak, és elgondolkodtatjak azt embert hogy kifejezetten CANNAbis-ra vannak specializálódva.:dance013::laughing:

Latest posts

Latest posts