What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Indoor képek gyűjteménye

M

Mackosajt

csak hogy közözködjek kicsit :D miért nem bio nova Pk 13-14 et hasznalsz? vagy Plagron Terra Bloomot?:D Egyebkent kiváncsi lennék melyik a " legjobb " növénytáp gyártó?! Nekem azt tünt fel hogy a Canna nevű cég lehet így titkoljak, és elgondolkodtatjak azt embert hogy kifejezetten CANNAbis-ra vannak specializálódva.:dance013::laughing:
Azért mert ez maradt meg az előző körökből,
szerintem nincs legjobb- csak olyan, akinek a legjobb a marketing stratégiája :D
cannát nem próbáltam még- ha jól emlékszem horror áron mérik, szóval kihagytam.

dev.

Well-known member
csak hogy közözködjek kicsit :D miért nem bio nova Pk 13-14 et hasznalsz? vagy Plagron Terra Bloomot?:D Egyebkent kiváncsi lennék melyik a " legjobb " növénytáp gyártó?! Nekem azt tünt fel hogy a Canna nevű cég lehet így titkoljak, és elgondolkodtatjak azt embert hogy kifejezetten CANNAbis-ra vannak specializálódva.:dance013::laughing:

Gratulálok, a marketing egy újabb áldozata lettél.

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
http://www.botanikaland.hu/canna/kanna/

1.jpg

na ez a canna... mielőtt továbbgondolnád XD

hungrowboy

Member
A cannanak a legjobb ugyanis felbéreltek engem, kapok egy szettet ha reklamozom itt őket :D
Na, hogy is van ez ? hasonlítgassunk :D

Bio Nova
GreenWall Supermix 1L 5 990ft
Soil-Supermix 1L 5 950 Ft
PK 13-14 250ml 2 950 Ft

Plagron
Terra Grow 1L 3 650 Ft
Terra Bloom 1L 3 650 Ft
PK 13-14 [500ml] 2 550 Ft <----- Legolcsóbb!

Canna
Terra Vega 1L 3 950 Ft
Canna Terra Flores 1L 3 950 Ft
Canna PK-13/14 250ml 2 350 Ft

HESI
TNT Complex 500ml 2 950 Ft
Bloom Complex 500ml 2 950 Ft
PK 13/14 500ml 2 700 Ft
A HESI a 2. legdrágább, viszont az egyik legolcsóbb PK 13-14 et tőlük lehet beszerezni.

Advanced Nutrients - Más néven aranyár :D
Sensi Grow A+B 500ml 5 650 Ft
Sensi Bloom A+B 5 650 Ft
Big Bud 250ml 4 250 Ft

Advanced Hydroponics - ez az amit én használok a békás táp
Grow 500ml 2 600 Ft
Bloom 500ml 2 600 Ft
Micro 500ml 3 200 Ft
Nekik nincs pk, azt hittem ők a legolcsóbbak eddig, de tévedtem megérte az összehasonlítás.

Brain.Storm kedvéért kiegészítem
GHE
FloraNova Grow 500ml 3 950 Ft
FloraNova Bloom 500ml 3 950 Ft
Ripen 500ml 1 950 Ft

A Legolcsóbb a Plagron tápcsalád minden tekintetben!

UI: whiped, megígérem nem gondolom tovább beszerzek inkább egy Kánna
(Canna) -t :D

Last edited:

Brain.storm

Member
A cannanak a legjobb ugyanis felbéreltek engem, kapok egy szettet ha reklamozom itt őket :D
Na, hogy is van ez ? hasonlítgassunk :D

Bio Nova
GreenWall Supermix 1L 5 990ft
Soil-Supermix 1L 5 950 Ft
PK 13-14 250ml 2 950 Ft

Plagron
Terra Grow 1L 3 650 Ft
Terra Bloom 1L 3 650 Ft
PK 13-14 [500ml] 2 550 Ft <----- Legolcsóbb!

Canna
Terra Vega 1L 3 950 Ft
Canna Terra Flores 1L 3 950 Ft
Canna PK-13/14 250ml 2 350 Ft

HESI
TNT Complex 500ml 2 950 Ft
Bloom Complex 500ml 2 950 Ft
PK 13/14 500ml 2 700 Ft
A HESI a 2. legdrágább, viszont az egyik legolcsóbb PK 13-14 et tőlük lehet beszerezni.

Advanced Nutrients - Más néven aranyár :D
Sensi Grow A+B 500ml 5 650 Ft
Sensi Bloom A+B 5 650 Ft
Big Bud 250ml 4 250 Ft

Advanced Hydroponics - ez az amit én használok a békás táp
Grow 500ml 2 600 Ft
Bloom 500ml 2 600 Ft
Micro 500ml 3 200 Ft
Nekik nincs pk, azt hittem ők a legolcsóbbak eddig, de tévedtem megérte az összehasonlítás.

A Legolcsóbb a Plagron tápcsalád minden tekintetben!

UI: whiped, megígérem nem gondolom tovább beszerzek inkább egy Kánna
(Canna) -t :D

GHE (General Hydroponics Europe)-t kihagytad. Pedig ha már "kender tápokról" van szó ez a termékcsalád áll hozzá a legközelebb.
Lucas Formula. ;)
GHE - Floranova Bloom. 1liter - 8400 Ft
vagy (nem és)
GHE - FloraBloom 1liter - 3110 Ft
GHE - FloraMicro 1liter - 3700 Ft

dev.

Well-known member
Akkor hasonlítgassunk.

Agriplant4, 2000Ft 2 kiló. 10 vagy 20l törzsoldat jön ki belőle higítástól függően. Kiegészítve is 3500Ft-on belül vagy. Minden tekintetben a legolcsóbb.
Nem árt tudnod, hogy a növényed telibe szarja, hogy mi van a flakonra írva.

Újabb házi.

Edit.: A lucas formulát pedig simán kihozod belőle, sőt...

hungrowboy

Member
Én nem értek a kevergetéshez, de nem sajnálnák egy Plagron szettért 9850ftot ami elég 2 körre, sőtt a PK 500ml az szerintem a 3.ra is ;)
és ez tuti, nem baszhatod el, nem kerül idődbe.

dev.

Well-known member
Akkor olvass, fogd fel, és érteni fogsz hozzá. Ez nem atomfizika, nehogymá ne tudj feloldani 100g port 1 l vízben...

hungrowboy

Member
Akkor olvass, fogd fel, és érteni fogsz hozzá. Ez nem atomfizika, nehogymá ne tudj feloldani 100g port 1 l vízben...

épp ez a lényeg, hogy az 3500 ez 10e viszont sokkal komplexebb direkt igy összeállított, nem pedig mi kezünk által szerintem ez fontos persze nem vagyok szaki, csak logikusnak tűnik, ennyit megér:tiphat:

thcgecco

Active member
Az elég gáz, hogy te a saját magad "munkáját" becsmérled le ,elég balfasz lehetsz .
De valakinek meg kell vásárolni ezeket a divat árukat, ha te ennyire tele vagy pénzzel akkor hajrá. Sőtt a helyedben letépném a canna flakonról a címkét és kiragasztanám a homlokomra hogy héjj skubizzátok nem szarral gurítok :D

Son of Soil

Member
épp ez a lényeg, hogy az 3500 ez 10e viszont sokkal komplexebb direkt igy összeállított, nem pedig mi kezünk által szerintem ez fontos persze nem vagyok szaki, csak logikusnak tűnik, ennyit megér:tiphat:
Nem 3500 Ft. Vegyél kertészeti vízoldható műtrágyát, átlagban 15000 ft. 25 kiló. Ebből te tudsz csinálni kb 85 liter tömény oldatot, ha kiszámolod 176 forintba kerül egy olyan adag táp amiért téged lerángatnak 10.000 forintra. Megéri nem számolgatni? Csináld, de ne add elő itt, hogy ez még a megéri kategória. Faszom kiszámolni egy 1-1-2+mg+ca+micro-t kb öt perc, micro mix, CaN, Komplex műtrágya, betegeknek még más kiegészítők, mint embio, és ugye ro víz. Húsz fillér meg öt forint. Műtrágyás táplálásnál nem kell feltalálni a spanyolviaszt, ezeket eszitek,búza, paradicsom, stb.

dev.

Well-known member
Igaz, 25 kilósban még olcsóbb, de azt már említeni sem merem, mert úgy majd 20k körül van. Cserébe, egy ekkora kerthez "örökké" elég.

hungrowboy

Member
Az elég gáz, hogy te a saját magad "munkáját" becsmérled le ,elég balfasz lehetsz .
De valakinek meg kell vásárolni ezeket a divat árukat, ha te ennyire tele vagy pénzzel akkor hajrá. Sőtt a helyedben letépném a canna flakonról a címkét és kiragasztanám a homlokomra hogy héjj skubizzátok nem szarral gurítok :D

Ha egy kicsit beleolvastál volna amiről itt szó van akkor eljutottal volna addig hogy en mit használok, ez nem sikerült sajnos :tiphat:
Én csak annyit mondok, hogy SZERINTEM barhogyis kevergethet az ember otthon házilag, nem lesz olyan mint egy GHE, vagy HESI táp, mivel ott az emberek külön ezzel foglalkoznak, ezt tanulták. De attól mindenki kevergetheti otthon, csak kar azt hinni az van olyan minőségű, hatású. De ne kövezztek meg érte ez az én amatőr véleményem :laughing::comfort:

dev.

Well-known member
Ha egy kicsit beleolvastál volna amiről itt szó van akkor eljutottal volna addig hogy en mit használok, ez nem sikerült sajnos :tiphat:
Én csak annyit mondok, hogy SZERINTEM barhogyis kevergethet az ember otthon házilag, nem lesz olyan mint egy GHE, vagy HESI táp, mivel ott az emberek külön ezzel foglalkoznak, ezt tanulták. De attól mindenki kevergetheti otthon, csak kar azt hinni az van olyan menőségű, hatású. De ne kövezztek meg érte ez az én amatőr véleményem :laughing::comfort:

Jaja, az agri4-et és társait meg közmunkások keverik hasraütésből, igazad van. A paradicsom meg 30x finomabb lenne a HESI fosoktól, ahogy azt az ára is tükrözi. Nyilván.
Látod Te egyáltalán, hogy miket állítasz?

Ebből is látszik, hogy baszol te olvasni, csak azt várod, hogy alátámasszuk a hülyeséged. Menj elégítsd ki a vásárlási mániád, és fizesd meg a holland tápkeverő tudósok munkáját. Ha megtanulnál számolni, a saját szemeddel is láthatnád, hogy a gróshopban ugyanazt a műtrágyát veszed, csak agyonhigítva, aranyáron.

hungrowboy

Member
Jaja, az agri4-et és társait meg közmunkások keverik hasraütésből, igazad van. A paradicsom meg 30x finomabb lenne a HESI fosoktól, ahogy azt az ára is tükrözi. Nyilván.
Látod Te egyáltalán, hogy miket állítasz?

Én nem paradicsomokról beszélek, Pl: advanced hydroponics táp táblázata teljesen véletlenül van ugy csinálva gondolom 3 hét veg 18/6 aztan 4-11 ig flo 12/12 gondolom a paradicsomot is pont így kell termeszteni, gondolom ők speciel hozzajuk gyartanak tápot csak egyik paradicsom termelő sem veszi.
De mindegy én lehet sokat képzelek bele, ezek a termékek kifejezetten kenderhez valók SZERINTEM, a NPK mellet ebbe sok minden mas is lehet, bizzunk benne. :D az agri4 et meg mivel ilyen olcso jo a paradicsomhoz mert annak nem ilyen draga a grammja

dev.

Well-known member
Én nem paradicsomokról beszélek, Pl: advanced hydroponics táp táblázata teljesen véletlenül van ugy csinálva gondolom 3 hét veg 18/6 aztan 4-11 ig flo 12/12 gondolom a paradicsomot is pont így kell termeszteni, gondolom ők speciel hozzajuk gyartanak tápot csak egyik paradicsom termelő sem veszi.

Ebben a pillanatban belátom, neked felesleges segíteni. Üdv.

hobbi ur

Well-known member
na ezek a pillanatok amikor csendesen elmosolyodok és ... szarok az egészre. ez a tipikus falra hányt magyar borsó. ő tudja mit akar, nekem viszont sokkal több marad a piztárcában...

ómégmitmond ezamagyar he. éreztem, hogy erre már Szon tesvér is beindul:) hehhhehe

én otthon kevergetem, meg nézd meg a naplómat.

hungrowboy

Member
De amugy én is kiváncsi lennék mi a különbség kellene egy ugyanolyan fajtát csinálni ilyen táppal és olyan táppal, én nem mondom hogy nektek nincs igazatok, sőt biztos lehet ugy is hiszen hosszú évek óta toljátok úgy, én csak azt mondom, hogy nem remélem nem hiába annyi az ára és talán direkt külön a kenderhez gyártanak, talán de erre kiváncsi lennék, 400w alatt valaki nem akar NL-t? :D

Latest posts

Latest posts