ezt is tesztelni kellene, azonos klónnal, azonos közegben, ami legyen mondjuk Chromegamix azonos környezetben, egyiket biobizzel, másikat fertivel, harmadikat mondjuk advanced-el és akkor kiderülne, hogy melyik produkálja a legjobb hozamot és/vagy minőséget.
persze tisztában vagyok vele, hogy lényegében mind kb ugyanazt tartalmazza, csak más arányban.
ha a spórolás a lényeg, hogy a legolcsóbban le legyen tudva a kör, akkor egyértelműen műtrágya.
én egyébként nem kövezem meg érte hgb-t, mert elkölt 10-15 ezret shoppos tápra.
Nah, pont ilyen kezdőkből tartja el magát a hesi és a GHE. Ennyit erről. Érdekes a ferticare nem nyomul kizárólag a búzatermelőknél, vagy a paradicsom császároknál, mert ők műtrágyát gyártanak, keverd ki magadnak. Arról már nem is mesélnék be ne zavarodj, hogy 3 különböző fajta füvet tök más alaptáp keverékkel locsolok, a nagy alap recept ugyan az, de változtatni kell, van ami jobban zabálja a káliumot, van amelyik a foszfort, ha a követelmények azt kívánják változtani kell. A hesi neked garantál bármit is?Ha egy kicsit beleolvastál volna amiről itt szó van akkor eljutottal volna addig hogy en mit használok, ez nem sikerült sajnos
Én csak annyit mondok, hogy SZERINTEM barhogyis kevergethet az ember otthon házilag, nem lesz olyan mint egy GHE, vagy HESI táp, mivel ott az emberek külön ezzel foglalkoznak, ezt tanulták. De attól mindenki kevergetheti otthon, csak kar azt hinni az van olyan minőségű, hatású. De ne kövezztek meg érte ez az én amatőr véleményem
Nah, pont ilyen kezdőkből tartja el magát a hesi és a GHE. Ennyit erről. Érdekes a ferticare nem nyomul kizárólag a búzatermelőknél, vagy a paradicsom császároknál, mert ők műtrágyát gyártanak, keverd ki magadnak. Arról már nem is mesélnék be ne zavarodj, hogy 3 különböző fajta füvet tök más alaptáp keverékkel locsolok, a nagy alap recept ugyan az, de változtatni kell, van ami jobban zabálja a káliumot, van amelyik a foszfort, ha a követelmények azt kívánják változtani kell. A hesi neked garantál bármit is?
1. magról nincs értelme
2. a műtrágyák használatához kell némi rutin
Ott bukik a kísérlet, hogy magról. Magról nem lehet indítani olyan kísérletet, ami igazolna. Klónokkal esetleg, azonos gyökeresedéssel és körülményekkel, de én azt mondom jó pár év után, hogy semmi értelme. Az egész azon áll, hogy folyamatosan legyen tápanyag ellátás, konstans legyen a közegben az EC-PH-Oxigén szentháromság. Ha ez megvan jó a termés, pl ezért jobb a hydro mint a föld, mert ott ezeket napi egy basztatással fent tarthatod. A többi greensensationpowdershootermegafaszom szarokat meg lehet tartani a kezdőknek. A növény attól nő folyamatosan, ha jó a környezet.Pl a mostani körömön semmi tapanyaghiany nem jött elő, de lehet csak szerencsem volt. Jo mostmár mindenki ellenem, pedig nem akkartam ezzel rosszat senkinek kinek mi csak bizom hogy ez hatasosabb, de persze lehet hulyeseg. De ha valakinek van kedve en szivesen csinalnek draga tapos vs olcso tapos tesztet, magrol inditva es legalabb tenyeket is tudunk felmutatni majd
Miert nincs értelme? persze ezert csinalod te az olcso taposat ugyis tamogatod ha koltok a growshopokban
Ott bukik a kísérlet, hogy magról. Magról nem lehet indítani olyan kísérletet, ami igazolna. Klónokkal esetleg, azonos gyökeresedéssel és körülményekkel, de én azt mondom jó pár év után, hogy semmi értelme. Az egész azon áll, hogy folyamatosan legyen tápanyag ellátás, konstans legyen a közegben az EC-PH-Oxigén szentháromság. Ha ez megvan jó a termés, pl ezért jobb a hydro mint a föld, mert ott ezeket napi egy basztatással fent tarthatod. A többi greensensationpowdershootermegafaszom szarokat meg lehet tartani a kezdőknek. A növény attól nő folyamatosan, ha jó a környezet.
fogalmazhatnál érthetően attól hogy kerülöd az iskolát.
Na ez hasznos volt, koszi nekem aero cserepem van nem nagy cucc, de igy joval tobb oxigebt kapnak, a ph is pipa már csak az ec re kell odafigyelnem a tovabbiakban es osszeall a dolog.
Na nem csak en koltok draga tapokra
Lenyomsz még egy 10-15 kört és érteni is fogod, hogy miről beszélsz most...
Jó is az a bio nova milyen a nagyobbat termő?(fajta)