Bravo, imi plac oamenii care disting fainele trasaturi ale ierburilor! Mai stiu eu pe unii care nu reusesc sa distinga mirosurile si zic ca toate miros la fel, a iarba..are un miros foarte clar si puternic si verde, viu, agresiv..., cu o aroma ca o combinatie de menta cu portocale. (ce deep am scos-o )
sznake said:Mai stiu eu pe unii care nu reusesc sa distinga mirosurile si zic ca toate miros la fel, a iarba..
am studiat problema si am descoperit ca punctul de saturatie pentru lumina este atinsa de o planta atunci cand surplusul de lumina nu mai produce o crestere in rata fotosintezei ci, dimpotriva o reducere.https://www.icmag.com/modules/Journal/viewentry.php?journalid=631
LEDGirl (reprezentanta Hydro Grow LED):
By the way Tim, since doing our micromole readouts we have revised our recommendations for the 345W light.
Please use it at 12" during this grow, which will support a 3' x 3' area. If you end up needing a little more out of it, you can raise it to a maximum of 18", but we'd prefer it stay at 12". If you have it closer it will cause the plants to hit their light saturation point, and this will slow the rate of growth. Thank you.
Cine mah, cine le-a modificat in laborator, zi-mi cum il cheama sa-l iau la puricat....Cat de mult au fst modificate aceste plante in laborator dealungul timpului o parte din genetica lor s-a pastrat in ADN. din cele mai vechi timpuri...