ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
da, am cules aurora indica. la 107 zile (62 zile, aproape 9 saptamani de flower)
acum sunt la uscat in dulap sub forma asta:
ooo bud frumooos...
budul pe care l-am fumat weekendul asta a fost foarte fain. din el s-au facut varza vreo 10 oameni . si chiar daca e indica, s-a dansat destul de mult dupa. despre gust inca nu vreau sa spun nimic... era inca foarte verde.
o sa fac rost azi de un cantar mai sensibil si va spun. oricum, nu foarte mult . va fi ceva mai mult la papaya pe care inca nu l-am cules
pentru asta va trebui oricum inainte sa tai jos din frunze si tulpini pe care le tineam sa atarn mugurii de ele
edit: asa, am cantarit. nu e prea mult: 85 g + 6 g budul fumat acum 2 zile = 91g de pe aurora. vom vedea cum va fi si papaya. oricum, cu siguranta imi ajunge pana la urmatorul harvest...
care au fost dimensiunile growbox-ului?
eu ma gandesc sa fac unu prin toamna de 60x60x160cm sub un LED de 90W ( 4 plante in ghivece de 10-11L ) . ce ziceti, e ok ?
eu vad ca tu ai folosit un LED de 120W la 2 plante... de ce asa putine?
boxul are 150 cm inaltime, 75 cm latime si 50 cm adincime.
4 plante sub 90W? mi se pare cam mult. trebuie sa te gandesti ca or sa creasca. cauta threadul lui andriska cu 4 plante sub 120W. dar, pe de alta parte, e ok sa experimentezi