What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Indoor - Aurora Indica si Papaya sub LED 120 W pe scrog

Status
Not open for further replies.

urbanHaze

Active member
- ziua 67 (ziua 22 flower) - crengutele de pe margini, care nu umbresc alte flori, le-am lasat sa creasca mai mari ca sa ajunga mai bine la lumina, in schimb cele de sub bec am incercat sa le duc cat mai jos. oricum, zilnic am de lucru cu ele pentru ca incearca sa concureze unele cu altele pt. lumina si isi intind frunzele fiecare cit de mult. imi dau seama ca sint cam multe pe o suprafata cam mica, dar acum nu am ce sa fac, o sa incerc sa am grija cu ele.

- si, in sfarsit, astea sint de azi - ziua 69 (24 in flower) :

aurora indica:

papaya (asta e asa... mai hipiot:greenstars:):

ok, cam asta e stadiul actual. de aici incolo o sa postez regulat sa va tin la curent :)

P.S. - thank you & credits go to zeeland pentru sfaturi :D

O

ovexs

Frumoase marioare :)

Am si eu 2 intrebari daca nu te superi: Cat au costat ledurile si cat consuma? adica daca se simte la factura

zeeland

Member
ohoo, salut urbanHaze! chiar ma gandeam daca o sa te mai vedem cu growul pe forum...strenght in numbers ;)

meserias setup, fain grow. sa le vezi peste o luna:dancer:

urbanHaze

Active member
@ovexs: ti-am pus sursa pe privat.

edit:

legat de consum -

120 W - instalatia de lumina (asta include 119 led-uri si 3 coolere care conduc incontinuu caldura in sus, departe de plante)
15 W - ventilator
---------------
135 W - consum total

(135W * 1h)/1000 =0,135KWh

- in veg merge 16/8 ore/zi, 16 x 0,135 = 2,16 KWh/zi; x 30 de zile/luna = 64,8 KWh/luna; x 0,43 RON/KWh = 28 RON/luna

- in flower poti sa refaci calculul cu 12/12 ore/zi, deci mai putin - 21 RON/luna.

daca am gresit ceva la calcul va rog sa ma corectati.

la consumul asta probabil ca se va adauga consmul de la 1-2 ventilatoare in plus cind vor mai creste florile. deja produc condens destul de mult acolo unde se suprapun frunzele.

later edit (28 iulie 2010): din cauza caldurii, am adaugat un ventilator de 30W (se vede in pozele de mai incolo) care sa raceasca screenul si sa usuce condensul. asta inseamna ca in flower consumul creste la 165W (toate in regim de 12/12), iar costul ajunge la 25,5 RON/luna.

urbanHaze

Active member
salut,

am revenit cu un mic update. fara evenimente speciale, armonie perfecta :ying:

un pic ma tem ca sunt prea dese florile (mai ales la papaya) si cand vor creste se vor suprapune/incurca unele pe altele. ce credeti? si ce as putea sa le fac? le-am mai tot repozitionat, dar asta a fost maxim ce am putut aranja... :chin:

ziua 72 (ziua 27 flower)

aurora: papaya: screenul:

zeeland

Member
fain fain. n-ai ce sa le faci, o sa ai un canopy dens de toata frumusetea. cum stai cu mirosul? mai rezista filtru'?

Status
Not open for further replies.