What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

hobbiz hajdzsro

what_can_there

Well-known member
Nalam mar hetek ota jo meleg van, persze nem ennyire, mint a kepen. ;) A takacsatkak negyzetesen szaporodnak, meg a kerti teendok is.

A malawik nalad se nyultak atkapcsolaskor? Az enyemek szinte semmit, nagyon bokrosak es suruek.

Dapk

Active member
Veteran
Nagyon szíp lett Testvír, csinálján mán, közeli suna shátot, látni akarom a csiklóformát!

what_can_there

Well-known member
Tenyleg szepek, nem nyultak meg es elegge hasonlitanak is egymasra. Szagra erzel kulonbsegeket? Kb. 4 hete viragoznak, igaz?

hobbi ur

Well-known member
Hát ez a Te fészekaljad :) azért szépek, mesélj már még egyszer a feminizálás mikéntjéről légyszíves! Kiváló munka! Bizony, illatra már megjelentek különbségek - de még csak a sorban első 4et vettem górcső alá, nagyon izgi!!! Szeretnék én közeliket készíteni, de múlkor bebasztam és valahogy védőtokon keresztül összetörtem a kis fotógép lcd-jét :S lehet majd kőcsönkérek egy kamerát.

Ja és a frigóban lévő ledcsíkok valóban értékelhető fényminőséget produkálnak! Valaki futtathatna egy kört, mit tud 250w-nyi ledcsík. Be kellene már szereznem egy fényerősség mérőt, összahasonlíthatnám pl. a cob-ot a 250es hps-el, meg ilyenek.

hobbi ur

Well-known member
Kedves Kertész Urak, örömmel nyugtáztam hogy a nagy melegben teljesen jó és erős kör fejeződött be a led-es wwkkel. Állandó 25fok volt a szigetelés nélküli tankban. Ment folyamatosan a levegő, meg minden nap a peroxid. A gyökérzet természetesen barnulgatott, de jó és erős lett a kör én meg magasról leszarom a barnulgatott gyökeret.

Ismét és sokadszor már: köszönöm Dap!

hobbi ur

Well-known member
na azért felkúszott 27re a tankhőfok, nem csoda, kitart a hőségriadó, lehet előásom azért a jégakkukat, meg nyomom peroxidot.

miata420

Member
Hát ez a Te fészekaljad :) azért szépek, mesélj már még egyszer a feminizálás mikéntjéről légyszíves! Kiváló munka! Bizony, illatra már megjelentek különbségek - de még csak a sorban első 4et vettem górcső alá, nagyon izgi!!! Szeretnék én közeliket készíteni, de múlkor bebasztam és valahogy védőtokon keresztül összetörtem a kis fotógép lcd-jét :S lehet majd kőcsönkérek egy kamerát.

Ja és a frigóban lévő ledcsíkok valóban értékelhető fényminőséget produkálnak! Valaki futtathatna egy kört, mit tud 250w-nyi ledcsík. Be kellene már szereznem egy fényerősség mérőt, összahasonlíthatnám pl. a cob-ot a 250es hps-el, meg ilyenek.

Az lednel elvileg kaki nem?
Amugy keves par ezer ft íbéjen, jól el lehet vele jatszani

hobbi ur

Well-known member
úgy van ahogy a fiúk mondták, jó a fényminősége. szerzek már egy fényerősség mérőt, rámérni. vegre működik. gondolom virágzásra meg kiegészítőnek elmehet. kb. 14ért postázták a 250w-nyit, kisventillátorokkal meg nem fűtötte túl a frigó kis zárt terét.

what_can_there

Well-known member

Ezeknek a Malawi magoknak eleg rovid a tortenete, mivel az elso proba generaciobol kaptal. Ugy keszultek, hogy tavaly a foliaban nevelt anyarol szedtem klonokat es ezeket indoorban leviragoztattam, de az egyik klonbol apat csinaltam ezust kolloidos kezelessel, ami utkozben megtermekenyitette az anyakat. Itt a forumon ezt ugy nevezik, hogy Malawi S1 generacio, vagyis az elso ontermekenyitett (S= selfed) generacio. Poliploidia az nincs, ahhoz colchicin kellene, de azt nem hasznaltam. Szoras persze van meg igy is, meg mutaciok, de en meg olyan kannabisz fajtat nem lattam, ahol nem volt valamennyi szoras, meretben, bokrosodasban es aromakban. Azt nem hiszem, hogy ennel tovabb megyek, tehat S2, S3... generaciokkkal nem keszulok, viszont nekem is bejon nagyon ez a vonal, meg tudom, hogy Dapk is szeretni fogja, szoval az anyat megtartom, ebbol barmikor lehet nagyobb mennyisegu fem magot kesziteni, meg hibridek is keszulnek es jovore szerzek regular Malawi magokat, hogy tudjak csinalni ketlaki verziot is, mert az meg nincs nalam.

Az a ledcsik jo viragzasra is, majd hozok kepeket, ha vegeztek.

hobbi ur

Well-known member
Az egyik sarokban növekedő kis malawit megtámadta a penész, el is távolítottam a fertőzött részeket és szereztem egy kis felszívódót, feltöltöm őket, ne legyen probléma, meg raktam be alulra is keringető ventillátort. :S Kicsit érzékenyek. A dapWw-vel ilyen nem fordulhat elő. Hát végül mi emberek is különbözők vagyunk.