What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

hobbiz hajdzsro

hobbi ur

Well-known member
A 18ból az első 2 malawi napokon belül kész van, kistermetűek, a legkorábban fordultak virágba, finom édes illatúak.

what_can_there

Well-known member
Az szep, mondjuk az anyjuk is eleg gyors, az elso benti korben 10 het viragzas utan szedtem, de en szinte mindig tul koran aratok, persze kiveve, amikor meg tul keson.

Dapk

Active member
Veteran
Hát ez a malawi így még jobban érdekel mint eddig! -de szép sorban, először legyeyn meg a paradurban

Dapk

Active member
Veteran
Harapjál bele ebbe a lucskos kislányba mielőbb és told ide a beszámolót, ahogy a rosszlányokon szokás!

hobbi ur

Well-known member
a malawi igen erős bruhahahahahaha kb 3szor megpróbáltam és háromszor háton vágott a szívlapáttal hahhhahahaha

hobbi ur

Well-known member
No: beszíttam aztá szemen vert. Meg homlokon. És kitartott elég jól a hatása, tehát figyelemreméltó. érdekes a trimmelésnél még nem láttam ilyet, hogy a kicsi pokronokat egy mozdulattal végig szoktam tolni a száron, hogy csak a virág jöjjön le, és idáig minden fajta, amivel csak találkoztam (van pár hahaha), kicsi háncsdarabkával jött le, utána kis csokorba fogva levágtam a bajuszkákat. Na a malawi szépen pattanva adja le a virágot, nincs szálkázás. Kevesebb meló. :)

hobbi ur

Well-known member
elkészült a malawi fem. vágási napló, pár információval, nézd meg a malawi 2018 albumot. 320 körül hozott a tálca. az izzó egy már halálba hajtott leharcolt 400hps volt, a kert jó alsó közepes szintű gondozást kapott, így elégedett vagyok. dev kolléga 320 helyett 450-et könnyen csinált volna, új izzóval persze :)

köszönet és tisztelet Vad-nak!!!

ui: a házgyári ebbenfló hobbi hajro kifogástalanul működött! tákoljon mindenki!

Last edited:

hobbi ur

Well-known member
végnapjait éli az esedékes ww kör, kicseréltem vízre a tápot, bár szerintem ez elhagyható és el is hagyom időnként hahaha
szóval vegben elég komolyan ki lett nevelve az előző körhöz képest,nagyon nagyon kíváncsi vagyok, mennyi lesz rajta/uk. azt már rég figyelem, hogy scrogot alkalmazva nem csak a rácsot kell befuttatni vegben, hanem tanácsos felengedni a hajtásokat...

Prisma

Active member
Mikor a hajtások vége egy 3 centit már átlóg a hálón akkor lesz fain. Alatta nem is szoktam kapcsolni.:)

what_can_there

Well-known member
Neztem a mappat, ez nem tunt fel. Eleg komoly, nekem is inkabb valami fertozesnek tunik. Nem lehet, hogy kint szedett ossze valamit meg az elejen? Gondolom erre majd valaszt ad a kovetkezo kor. Dapk Urnak hogy izlett az afrikai suna?

Dapk

Active member
Veteran
Még nem jutottam hozzá, de a hóvégén tutira megerőszakolom a nubiai istenőt!

hobbi ur

Well-known member
befejezte az aktuális Cob ww kör, az előző 180 lett ha jól emlékszem, ezek sokkal nagyobbra nőttek, meg is hálálta 210el, örülök

azt viszont nem értem miért kezdett el a ww foksztélezni, hisz a nyári kör alatt pl. sokkal jobban kapta a stressz ívet...

Latest posts

Latest posts