What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

hobbiz hajdzsro

hobbi ur

Well-known member
első (második) képen: jobbról jb, a másik kettő c99kqr aztán egy olyan kép, hogy vettem ilyen kis ledlámpákat, beraktam, hogy alulról minden oldalról beadjon valami fényt, remélem megfelelő lesz a spektrum, majd kiderül, ha nem jó, megy a konyhába világítani 4.ik kép: pókhálós csendélet mini elefántos szökőkút szivattyúval utolsó kép: a két kidöglött ww helyett berakott kqr, ill. jb anya vegel tisztán látszik, hogy az olcsó ferti4es tápozás mellé odaillik a cannarhizo köszönet érte Króm Úrnak, szebb a gyökéralakulás. érdekes, hogy barnás a gyökérzet, de kijelenthető, hogy mindig így sikerül, viszont mindig végbement a kör, fertőzés elhatalmasodása nélkül. szoktam azért peroxidot is beadagolni, biztos ami biztos. lehet ugyanakkor, hogy az ócsó szőlő mikromix is színez rajtuk valamennyit, a pipettát ugyanis mindig nagyon befogja

Last edited:

hobbi ur

Well-known member

a sárga levelek azé mer egészen odatoltam a ledpanelt :) most hogy jobban nézem, oldalról egészen jól látszik, hol kapja a ledfényt hehhhehehe

Mentés

hobbi ur

Well-known member
no, megvolt az utolsó oldatcsere a tizedik helyett a 18. napon. Jól működik a Hobbi TrógerdWC, ne vegyetek ilyen huszonxezres szarokat, otthon szét kell nézni bármiféle alkalmas anyag után oszt be kell építeni. még az akváriumi bizbaszokat is kilopjátok a családi aranyhalak alól és mehet a TrógertechTM... (nemrég először és utoljára a helyi kisállatbótba vettem kurvadrágáért a hobbi trógertechbe levegőztető pumpát, meg vízfűtőt, de emléxem neten kinézett pesti eldugott boltban töredék árért kaptam ilyen cuccokat, pont arra vitt utam, úgyhogy vásároltam) szóval a lényeg a tájékozódás, meg az ügyeskedés aztán boldogultok. Ilyen a tápozás kérdése is. Ne felejtsétek: mindig mindenre van 1 ócsó megoldás.

hobbi ur

Well-known member

na a következőben már gyöngyszem csücsül, az eredeti kqr, köszi Dap,
sajnos utolsó köre lesz a kqr-nek, el kell válnunk, de a dzsimmi marad :)
nagyon izgat milyen lesz a kqr, mert eddig csak fődben láttam

GK_420

Active member
Ejj a kis füllentős zsidó...nőni fog az orra. :D Érdekes egy növény kompozíciót hoztál össze a magjaiból no'!

hobbi ur

Well-known member
Nem sült meg Mackó Úr, tökéletes lett, az ott kapta full telibe a ledet és szét lett hajtva a szája. Jilly Bean hyper állapotban! (az első képen valósághű igazából a látvány, látszik hol pislákolt a zapolló hajperled, gondolom a vaku csinált turpisságot) Asszem lassan elgondolkozok egy brutál led összetákolásán oszt azzal hajtom tovább dzsillit meg a fehér özvegyet. Csak egyelőre nyomor van, mint mindig, no sebaj, most majd orvosoljuk :)

tisztelet Nektek véreim!

hobbi ur

Well-known member
Kedves 'Ismerem én ezt' Úr, nem rohadt be. Ilyen ez amikor a vonal másik végéről okoskodunk, pedig az orrunkat nem dugtuk oda, hogy meggyőződjünk, rohadt szaga van -e a tanknak, vagy sem. Egyébként Mackónak igaza volt, mert valóban odatehetett a ledek közvetlen közelsége, mivel (de csak a led felől eső legkülső résznek is csupán a felületi rétege) valóban barnás jelleget öltött a csili, viszont ami igazán lényeges, hogy nem döglött, száraz porló növényi részekről beszélünk, hanem puha, élő - de nyilván halálközelbe (hehhhehehe) jutó sejtrétegekről. Pultra való minden része gyakorlatilag és ennek örülök

Solon

Well-known member
Há gyúú van hobbi Úr! A te kerted a te lelked. Te tudod. Te szagolgatod a tankot, te analizálsz. Én mán eztet se tudom, de minden nap megnézem a postaládát és nem kaptam házavatóra meghívót tőled. Szóval kénytelen vagyok itten a vonal másik végéről okoskodni, mint mindenki más is.

Never don’t give up hobbi Úr! Magyarország halszagú :(

hobbi ur

Well-known member
a forróság rányomta a bélyegét a körre, mert a dzsilli 20al kevesebbet adott mint az előző körben, a gyatra kqrc99ről meg nem is beszélek, az inkább vastag szárat fejlesztett, mint hogy virágra dolgozzon, na ezzel a körrel ki is halt a genetikája :) az ördögbe

valahogyan jó lenne összeügyeskedni egy ledet hogy megszűnjenek az ilyen malőrök

HappyDay.

Member
Ha érdekelne a probléma, akkor hallgatnál másokra. Értem én, hogy szerinted nem büdös, nem meleg, de már a 201-es posztba sem látni szép egészségesnek mondható gyökeret. Vagy megfogadod mások tanácsait, vagy jó géneket dobálsz továbbra is ki az ablakon mert szerinted nem jó.
Megfelelő hűtés nélkül kiesik a hydró nyáron mária országába.

hobbi ur

Well-known member
érdekel a probléma, hallgatok is másokra, értelmes tanácsot senki nem fogalmazott meg, csak bírálatot, nem volt büdös a gyökérzet, melegnek nagyon meleg volt, hűtéssel maximálisan egyetértek, de nem volt idő foglalkozni vele

hobbi ur

Well-known member
ritkábbra állítottam az elszívó ventill bekapcsolását, meg pöfög továbbra is a párásító és nagyon nehezen sikerült 40-re felvinni a párát, a lámpabekapcsolás eltolásával pedig sikerült állandó 28-ra levinni a hőmérsékletet, ennyit tudtam módosítani, a 28as felső határral már elketyeg a hidró asszem. kézzel benyúlva a tankba határozottan hidegebbnek érződik a tápldat, perszea pontosat csak hőmérő monttya meg

ZoldOvezet

Active member
Tegyél a tankba tapi 2x2.5 literes üvegbe befagyasztott jeget...egy ideig óráig jó lesz de ha raksz kettőt reggel meg kettőt este egy pár fokot leharcolsz :)

Latest posts

Latest posts