What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

hobbiz hajdzsro

hobbi ur

Well-known member
Ja, van extra hatása, a pszichológiában el is nevezték ezt a hatást, placebo hatásnak.

egy stílusos Földes Úr válasz. :) na kicsapom őket, ma reggel találtam 2-3 helyen nagyon pici micit a dzsimmiben, úgyhogynem vacakolok tovább, raktam 2 képet albumba. a jilly szokás szerint nagyot szólt, le is nyomta a kis társát, jól látszik. ahogy darabolom dzsimmit, tökéletes, igazi NARANCSOSKUTYASZARSZAG lengi be a szobát, mit lehet ennél tökéletesebbet kívánni...

hobbi ur

Well-known member
700nyerssel mérlegelt a csili, ha kettő van belőle az már elfogadható lenne 250 alatt (hozzá kell tenni hogy oldalról kiegészítette a 140wos led)

a kqrc99 sokkal kisebb, de tömörebb szerkezetű, láthatóan nem indika sztájl, majd lássuk

ui: a jb olyan szépen gyantásodott, hogy egyik másik helyen majdnem penésznek nézte az öreg huggyos gringó. :D közel kellett tennem már vénülő szemeimhez, hogy meggyőződjek. hála Jehovának kb 4 apró helyen volt még csak kezdődő hüvelygomba, meg levelekbe kapott bele itt ott. mert nem akartam 24ben futtatni a kis kula csőventit, hogy spóroljak, csak vicceltem

hobbi ur

Well-known member
szomorú 460nyerssel zárt a kqc99, jó, tömör meg gyümölcsös de jó kibaszott velem a komám. mindig sejtettem viszont, hogy a jb fenó képes g/w közelében teljesíteni

ha tényleg 2 jb kerül be akkor most mosolyogtatóbb lenne a helyzet

hobbi ur

Well-known member
na a jb 170et adott, meg is lepett - meg nem is, én kijelentem hogy ez a fenó képes a g/w-ra, jó pár dolgot lehetne még finomítani a Hobbi Trógertech-en, és minden további gond nélkül hozná a témát.

hatásra igazi alattomos a jb

hobbi ur

Well-known member
5.-én rendben beindította hobbi a következő flót, aztán 2 nap múlva gyanakodott, ma hajnalra meg kiderült, hogy a nagy szerelésben úgy maradt 24re állítva a sárga fényű hps időzítője hehhhehe várhatom hogy virágra váltsanak. na sebaj, nem késlekedünk sokat, orvosoltam a problémát, kapcsoltam a kapcsolót. indítanék egy tippelős játékot, vajon 3ból mennyi lesz a jb? én úgy érzem csak 1 :( hehhhehehe bár lenne 2.

hobbi ur

Well-known member
kipattantak frankón a szabadba való magok, (tisztelet a nemesítőjüknek - hubaseeds), reméljük oké lesz minden. már be is mentek gilisztahumusz-natúrtőzeg keverékbe. magvitalitás kipipálva.
elég sok apró pókszabásút (gyanús hogy atkaleszármazottak?) láttam mászkálni a gilisztahum. tetején, ezért áztató jelleggel lepermeteztem akariciddel, majd látjuk.

hobbi ur

Well-known member
azóta megcukroztam a föld tetejét bazudinnal hehehe csak gondolom azt fődbe kellett volna keverni, mindegy, így meg remélem beleakad a pókláb. minden mag kintre indul.

hobbi ur

Well-known member
tettem képeket albumba, csak hogy ne menjen a hobbihajro napló veszendőbe :)

a 2ww szépen vegel, virágzóban meg úgy tűnik 1jb mutatkozik meg 2kqrc99, egyébként utóbbi is igen erősnek bizonyult, ez örvendetes, csak teremhetne úgy, mint jb

hobbi ur

Well-known member
annyit azért nem ér, bár nem értéktelen genetika működik benne... még van mit csiszolnyi a hozományán. van helyette más szagos-potens-bűtermő.

ezek a suttyó cbdnl-ek megpattantak, de basztak kinőni. hmmm szerezni kéne magbiológia tankönyvet aztán átbogarászni. érdekes probléma. nyilván valami génkompjúterprobléma, inkább mint motorikus, hiszen minden más beindult. miaszösz.

hobbi ur

Well-known member
fú az eltelt idő alatt desokmindentörtént. elszólított a kötelesség jó 1 hétre, drága asszonypajtásnak nekiszegeztem, hogy gondozni kell a kertet, kiakadt, de hát nem volt mit tenni, teljesen amatőr hozzá nem értőként tulajdonképpen nagyon ügyesen életben tartotta a kiskertet, egy apró bakit leszámítva: az ro vizektől jó távol tároltam 10l kb 20 fokos meggy alszeszt, valahogy ráakadt és beöntötte a veges részleg tankjába, eltelt így vagy 4-5 nap, ph-t nem nagyon tudta visszatornázni, eléggé bekarmosodtak a levelek, láthatóan legyengültek, mert valami baktériumos levélbetegség is beléjük kapott, mire előjöttem eléggé gombóc lett a torkomban, hajnalban érkezve azonnal lecseréltem a táposvizet frissre, mert borzasztó szesz-szag ülte meg a kisszobát, nagyon fáradt kómás voltam, arra már nem is gondoltam, hogy a kiszedjem a cserepekből a töveket, flassoljam, szóval lecseréltem a vizet, másnapra megint szesszag lett, meg habos elbaszott ph-jú tápoldat, a két ww már elkezdett kikészülni, mire odajutottam és szétszedtem, kinyomkodtam-öblítettem a szart is belőlük, megfújtam egy visszafogott dózisú champion-nal is őket, mára nézem, hogy a ph kb. 4-5 óra alatt elmászik, hiába no, betegek a kicsik, de a törődésre mintha elkezdene rügymozgolódás mutatkozni... aztán. havernál fel kellett számolni a kertet, ahova 1 éve az enyémet mentettük, én azóta be sem tettem oda a lábam, hát megbeszéltük, hogy megyünk és ami klónt tudunk, leszedjük, illetve ami olyan nagy anyanövény, azokat kitesszük virágzani, hát ilyet még nem nagyon láttam, a helységbe léve olyan érzés volt mint egy alien film, végstádium volt már, bazd meg a pókok (atkák) beszőtték az egész vegrészleget... mint egy horrorfilmben. na hozzáláttunk a genetika mentéshez, az már világos volt hogy kintre nem fog semmi virágozni menni... szóval szedtünk le klónokat a wr, dc, jb, kqrc99-ről, a ck-ról nem, aztán otthon lekezeltem őket, és beraktam a gyökerezőbe, de sajnos elfelejtettem megkérni a zasszonyt hogy azokra is nézzen rá, kimaradt, úgyhogy a 8 éve fenntartott genetika javarészt elveszett. :( végülis a wr-t sajnálom, mert elfogadhatóan termett, meg a dc-t, mert ilyen brutális kemény és különleges szagú kenderrel nem soxor akad össze az ember, hatása is kemény volt, szóval sajnálom, majdnem sikerült mindig történik valami.

hobbi ur

Well-known member
tegnap kiraktam a veges hidro tartálya mellé a két totálkáros ww-t, azt hiszem kijelenthetem, hogy az élettel össze nem egyeztethető sérülést szenvedett a két alany szállítórendszere (Győrfi Pál Úr szokta így mondani a tévében). Leszedtem a klónokat a 2 anyáról (jb, kqr) és a megkopasztott anyákat beraktam vegelni 0.5ös ec-n, hogy egy kicsit összekapják magukat aztán teremjenek. a két csontvázzal meg meglátom hogy mi lesz. minek iszik az ugye, aki nem bírja a meggyes alszeszt? egészen petyhüdtek lettek a 2 csontváz karjai, felpuhultak. nem csoda hogy nem szállítanak a szövetek. na ezé ne igyatok Ti se.

what_can_there

Well-known member
En nem iszom, de nalam is kiment par anya nemreg, szerencsere kettot tartottam mindegyikbol, kulonben nagy szivas lett volna. A melegek bekoszontevel addig csokkentettem nekik a fenyt, hogy kicsit besokkolodtak. Kitettem oket a foliaba, most szepen helyrejottek.

Last edited:

Latest posts

Latest posts