What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

hobbiz hajdzsro

hobbi ur

Well-known member
hehe nem bírom ki, kifogytam, így nem várom meg a tisztítókúrát, szaroka nitrátNitrogénre, csak elkezdtem mazsolázgatni, isteni gyümölcs íz illat a kqrc99, meg ütöget is, bár még nincs beérve

hobbi ur

Well-known member
ahogy múlnak a napok egyre ütősebb a kqrc99 hehhhehehe (így kell írni Króm Úr? lusta vagyok kikeresni :) )

hehe! nem.

egy kereszt nevénél mindig a nyőstény van elöl és a porzós a második, ez esetben Mosca Seeds C99 BX az anya és KQR az apa, tehát C99xKQR.

hobbi ur

Well-known member

frissítés. szembetűnően fejlettebb ugyanannyi idő alatt a zámbó árpi. a faszba is hogy nem kettő került belőle, ilyen a formám, pedig a dzsilli nagytudású. :S kárpótol majd a CKQR másik gyümölcsös illata. :(
jobb hátul rejtőzik a buga amit karikába visszahajtottam, hogy elférjen, majd megmutatom később, elég érdekes.
Mentés
Mentés

hobbi ur

Well-known member
hát szmókriportot kell tartanom a ckqr védelmében, nem hiába maradt bent a körben,
illata érdekes: a c99 illat gyümölcsös, de van benne egy erős borsos jelleg,
a kqr a gyümölcsösök királya, ennyi elég is róla,
szóval alapvetően gyümölcsös az íze, füstje, illata, de felsejlik benne egy diszkrét bors tónus is, így megnyerő a minősítése,
hatása: alapvetően ezért fogtam bele az írásba: a c99 középszar hatású, de a kqr-től kapott egy olyan rúgást bazmeg, hogy beszarok. ellövöm a mini cigit, mini cuccal és törekednem kell rá,hogy összeszedjem magam hehehe. hatása kitart, se túl hosszú, se túl rövid hatásról nem beszélhetünk. na ezekért maradt bent. erős felső közepes osztályú, avagy jaolesz az cégán...

hobbi ur

Well-known member
ma reggel elvettem a tápoldatot a büdös pináktól, még vagy 4 napot így marad oszt még sok is lesz. szépen elbarnult a bibék nagy része, egy töredéknyi már túlérettnek is minősülhet, egy töredéknyi a nagy bugák tetején még fehér, általában szép világos karamell a karakter, így egy kicsi tisztítókúra után disznóvágás.

hobbi ur

Well-known member
igazság szerint engem is meglepett, elszoktam már ettől a vad földezés során

érzésem szerint 1 héttel gyorsabb a hidró mint a főd.

ez mondjuk nem túl sok, de nem is elhanyagolható.

Medicropper117

Active member
Nem csak a sebesség a lényeg. Ezt azért emeljük ki. Nálad biztosan több a felvehető kaja mint egy sárvederben...még nem ideális ph esetén is. Azonnal készen, felvehető állapotban.
A vegetacios sebességkulonbségek kb elhanyagolhatók mondjuk egy forgásban lévő kertnél, klónoknál. Csak a plusz 1 hetet kell kivárni és ugyanott vagy. Viszont a miképp etetjük a növényt nem ua;)

hobbi ur

Well-known member
valóban, gyorsabban nő, emellett jobban megpuffad, nagyobbat terem, de marha érdekes, hogy amíg a földből nőtt virágok magasabb szárazanyagtartalommal bírnak!! (27-32% a 100-ból), a hidró 21-22-re esik össze egy átlagos szárítás során, megközelítőleg hasonló körülmények között (azért csak megközelítőleg, mert nem vagyok analitikai labor, nem tudok pontosan ugyanolyan körülményeket garantálni, ha az lennék, szpídet kevernék hehhhhehehe)

hobbi ur

Well-known member
hhát valószínűleg minden szóba jön ami szóba jhet, ww, kqr, wr, ck?, dzsimmi, meg lehet kihagytam valamit klónokról, meg magról Vad féle okosságokat autófotók respekt. meglátjuk mi marad a végén

volt tavaly egy special haze, na az nagyon keményen ütött szét b*meg mondtam havernak mentsen belőle klónt, utólag fogtam is a fejem mert nem mentett

hobbi ur

Well-known member
ebben mi a vicces (illetve hülyeség)? kedves Föld Fia Úr, látom Te olyan embertípus vagy akinek nem könnyű olyat mondani, amibe nem köt bele. kifejthetnéd.

Son of Soil

Member
Há ja, én mán csak ilyen kötekedős tapló paraszt embör vagyok, meg is maradok már ilyennek. Tömören az egy hét volt olyan vicces. Elhiszem, hogy nálad ez volt a helyzet, de akkor valamit elbaszarintottál, vagy én fogtam fel valamit rosszul.

Játszunk el a gondolattal, van két különálló sátor,mondjuk 80*80 cm alapterület fejenként, mind a kettőben jó légcsere, azonos körülmények, mondjuk 250 w hps a világítás, sátranként bekerül egy-egy klón, azonos fajta, egyazon anyáról és egyszerre eresztettek gyökeret. Az egyik sátorban dwc-ben lesz, a hozam is kell, úgyhogy legyen scrog, a másik sátorban mondjuk 25 literes pot a legeslegjobb krómmegamikszel feltöltve, szintén scrog.

Hány hét különbség lesz a szüretek között? Mekkora lesz a hozambéli különbség? Ha: végig króm locsolta a földes sátrat , a dwc-t pedig maga a ghe vezérigazgatója felügyelte, valamint mind a két ember korlátlan mennyiségű monster energia italt fogyaszthatott az egész kísérlet alatt. El ne felejtsem, a kísérlet egy titkos helyen zajlik, amiről bajro nem tud.

OMG! hát ez hatalmas!

úgy gondolom, hogy ez a verseny csak a valóságban végig csinálva dőlhet el!

a 2017-es fejlesztésű Chromegamix azért oda basz ám rendesen! semmiképp nem becsülném alá!

valamint hiszem, hogy magyar out-ba, megfelelő mennyiségű Chromegamixben ugyanúgy kinevelhetőek a Californiai 4,5 kilós méretű növények!

nyilván nem pest magasságában.

hobbi ur

Well-known member
offolom a bajró témát, bármily vicces (vagy nem vicces hehehe), mert inkább kérdezek

mit gondoltok befejezéskor a sötétbe rakásról (legvégső pár napot töksötétben töltik a növények) -> próbáltam régebben többször, szerintem nem kizárt hogy ad egy extra adag gyilokerőt holnap kihúzom a dugókat, legalább spórolok. vagy rakom át a hobbidwc-t virágzóba

Latest posts

Latest posts