What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

hobbiz hajdzsro

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
dehog y tudod.. honnan tudnád.. beépitett ph mérő van az ujjadban ami ec t is mond.. hagyjuk már a hülyeséget..

hobbi ur

Well-known member
én úgy gondolom, közvetve kell azt érteni amit a Króm Úr mond, nem közvetlenül. van t.i. egyfajta ('közvetve') érzék, ami alapján odarakod azt az éppen 5, vagy csak 3 ml-t (érzés, ill. mérőműszer szerint) és csodák csodája pont úgy muzsikál a szisztem, ahogy kell. persze lehet pár égett, pöndörödött levél, vagy mikroszkóplencsével megfigyelt éppenkikelő atkafasz, nem rémül halálra, hogy most jaaaaj pár levél csúnya, meg nem olyan a növekmény, hanem problémát orvosol, és nagy általánosságban sikerrel véghezvisz. in maj opinion.

végül is ezt úgy kell érteni, hogy minden összetevőnek alapvetően állandó a pH-ja és EC-je, én ezeket már kiméregettem és ledokumentáltam, hogy minek mennyi és hogy reagál a változtatásokra, stb.

ezeket a recepteket használom azt annyi...

hidro rendszernél természetesen nem árt méregetni, hogy tudjad épp mit keringet.

hobbi ur

Well-known member
fuu a legujabb az, hogy ez a masik valoszinuleg nem is a csokolop lesz, hanem a K3, azaz a kqr gyümölcsös illatu c99 fenoja, dap bekkrosszozta a kqr-t, valogatott fenokat es ezt meghagyta probakeppen, hat engem nem gyozott meg ez a variacio, de valahogy fennmaradt... mindig kellett valami, hogy teremjen. szoval ize illata tokeletes, megjelenese mintha c99 lenne, hatasa meg kozepesnel kicsit erosebb. termokepessege kozepes. az a helyzet, soha nem ertettem a c99 koruli hajpot. nem estem hasra. inkabb a jilly, de keszulodok mar tiszta jimmy körre...

hobbi ur

Well-known member
azt hiszem nem, erről Ő tud majd nyilatkozni. mindenesetre tuti hogy csak jót tett a szindi genetikával mert erősebb lett és ízesebb mint az eredeti c99. hogy mit összenyávogtak nekem annak idején hogy így meg úgy erősebb kéne.... a fene a szájukat... bezzeg a csokolópra bólogattak! ... meg vigyorogtak mint egy szétbaszott picsa....
lehet a bekrossz kifejezést is elhamarkodottan tettem, mert az ugye önmagával visszakeresztezést jelent, és úgy válogat c99 jellegű fenóra, de szerintem konkrétan összekutyulta a c99-kqr géneket. nyilatkozzon a Mester. majd csinálok már közeli virágszerkezet képet

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
recirkulációs rendszerben a seggedbe is dughatod az ujjad kb ugyanannyira fogod megmondani vakon 3-4 nap után a változásokat,, ez a ránézésre jóú drain and waste módon működik... legnagyobb pazarlás. de aki naponta eltolt 30rugót monsterre. mit neki a lefolyót etetni a legtutibb tápokkal :D

u.i..
te csak ne kérj számon, amíg ezoterikus módszereket oktatsz a teljesség hiányában.

Last edited:
értelek már Hobbi bro, szóval ez a dap féle Mosca-s C99 feno anya x Killer Queen Redux apa!

jó az a Mosca-s C99 feno, csak gyenge... dap nagyon dicsérte azt a C99-et de nekem se igazán jött át! jól termett, az tény... végül is ha valaki parázik az erősebb fajtáktól azoknak megfelelő lehet.

több keresztet is csinált azzal a C99 klónnal, ha jól emlékszem.

ezt a C99 x KQR-t elég nagy jóindulat lenne KQR-nek nevezni.

nagyon összekeveredtek nálatok a fajták!

csak a végén ki ne derüljön, hogy a KQR G13 összekeveredett a sufnituning C99-el! lol...

recirkulációs rendszerben a seggedbe is dughatod az ujjad kb ugyanannyira fogod megmondani vakon 3-4 nap után a változásokat,, ez a ránézésre jóú drain and waste módon működik... legnagyobb pazarlás. de aki naponta eltolt 30rugót monsterre. mit neki a lefolyót etetni a legtutibb tápokkal :D
ne itt személyeskedjél már "moderátor" úr.

hobbi ur

Well-known member
ez nagy szöveg: 'csak a végén ki ne derüljön, hogy a KQR G13 összekeveredett a sufnituning C99-el! lol...' láthatóan szívügyed a téma, azok biztos a g13as kqr-ek!
a rendszerben mindig voltak új beszállók, aztán a gyenge lovagokat kibasztuk, akik teljesítettek, maradtak. DE néha csak előjöttek klónszegény idők amikor a gyenge pónik lóereje is beszámított, úgyhogy kaptak több esélyt, azonban számban jelentősen lecsökkentek napjainkra, mivel fel lett erősítve a brigád, úgyhogy valószínű a K3 anya is megy hamarosan elvirágzóba. Megmosolyogtató, hogy majd 2 éve folyamatosan ki akartam baszni, aztán valami hihetetlen csoda folytán csak maradt.... hehe

nyomatom a rizót meg a barátját a szirupot, jó hatásúak, köszönet

hobbi ur

Well-known member
most néztem még a c99-et nem nagyon lehet kqr-nek nevezni...mondatot

no, érdekes helyzet, mert igazad van, de nem teljes mértékben. a Mester ugyanis nagyon jó irányba mozdította el a szerintem egyáltalán nem magával ragadó c99-et. annak t.i. alapvetően van egy erős bors jelleg az illatában (a füstje sem olyan fincsa) és ezért abszolút nem ragad magával. a Dap munkája nyomán ez a szindi olllllyan kibaszott gyümölcsös illatú lett, hogy majdnem kqr. hihetetlen. pont ezért tévesztett meg a virágzás elején, a csokolópra szintén jellemző édes gyümölcs jelleg miatt. de mikor megláttam a kialakuló c99 frufrukat (vagy hogy írják fvansziásan), akkor állt belém az ütő, hogy ez nem a csókolom.
a c99 egyetlen jó tulajdonsága, hogy bőven ad. dap meg adott hozzá kicsit több erőt, sokkal több illatot és ízt. csak ezért nem lett kibaszva. majd csinyálunk eccer szmók riportot is...
ui:a bihari hegységből származó Úrral mi van? kiszállt? elriasztotta Króm Úr, mikor beszólt neki hogy a tápos ződ a jó ződ, nem a szervestrágyás? valahogy így vót :D

chocolop-ot lehetne sokkolónak hívni, ha tényleg olyan erős! :)

ki is az akire gondolsz, Illuminator vagy ki lehet a román? lol

egyébként elég sokan akik maguknak termesztenek bio tápokkal nyomják, tehát szerves eredetűvel. a műtrágya egy olcsóbb megoldás és nem rosszabb, ha jól van használva. én egyébként kint water only organic soilmix-et használok most, amiben már alapban benne van minden a megfelelő arányban és mennyiségben, így csak locsolni kell. persze ha van kedvem és még rátápozok egy keveset az se rontja el, de inkább a rovarkártevők megfékezése az elsődleges feladat, amit nem lehet megoldani egy földkeverékkel (viszont fajtával meglehet, mert van olyan fajta amit nem támadnak... főleg az édes illatú fajtákat támadják).

Last edited:

hobbi ur

Well-known member
herbalistBihor Úr.

te románoznál egyet Erdélyben oszt megetetnének a barnamedvével vicces tesvérem :D
mai napig ideges leszek ha politika a téma, vagy a szétszedett ország
https://www.youtube.com/watch?v=AJIs-qotZmY
rohadt politikusok

na rakok jobb minőségű képeket, a bal cserépben jól látszik a szétnyúlós zámbó dzsilli karakter, a jobb cserépben kompakt a c99kqr

Last edited:

hobbi ur

Well-known member
6 napi növekmény, kerítésdraótba fűzögetve
e képen jilly formációk (hátul boldogan kukucskál Bob), eme képen a híres dap keze munkája a c99-kqr továbbá maradt 1 sejtelmes kép az albumban a kis gyökereztető részlegről

Last edited:

hobbi ur

Well-known member
ma megvolt az (úgy vélem) utolsó tápcsere, az előző is kb 17 napot futott 10 helyett :S, ez is valószínűleg annyit fog, majd min. 5 nap tisztító tiszta víz.
ezek már alapigazságok lesznek:
-nem dől össze a világ ha bőven túlnyúlik a 10 napon a csere
-2 növényre legalább 20l tápoldatot írnak a szakanyagok, láthatóan kinevelhetőek 17-18 literben (ez a költséghatékonyságot javíthatja).
-dap szerint az oxigénnek 24h-ban kell mennie, hát annyit azért nem megy, eleinte 3-4 óránként kapcsolt be 15 percre, ahogy nőttek, 2 óránként, aztán most már minden órában bekapcsol 15 percre.
- gyökérrothadásos tünetek jöttek elő (nyilván a ritkább tápcsere is okolható részben), ezt jól lehetett orvosolni a peroxiddal, aktívabb levegőztetéssel, tőzeglegyek ragadós lappal összefogdosásával, tápcserével, tartályt forró vízzel jól átöblítettem
-minden nap rá kell nézni a szükséges korrekciók megtétele miatt megnéztem 8-10 hét a jb ideje (ezt megközelítő, de kicsit rövidebb a c99+kqr-é), így hozzávetőleg jó a megsejtés, május első-második hétvégéje a kikapcs. nem lesz eget rengető különbség a 2 fajta érésideje között, tehát együtt fejezhetik be.

Last edited: