As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Z ok. 300g resztek z trimmingu (liście/małe topy/łodygi) wyszło zaledwie 13g, przy czym robione były 2 serie.
Nie ma tragedii, ale przy kolejnych zbiorach spróbuję ekstrakcji przy pomocy alkoholu.
Pozdrawiam
witam. takie szybkie pytanie... jaka jest roznica robiac hasz wodny lodowy robiac z swiezo scietego materialu a z suchego? Chodzi mi o to czy robiąc z swiezych topów duzo straci sie na wydajności ew. jakości? Co sądzicie?
Bubble bags.
Około godziny robienie. 15min mixowania 10min odpoczynku i dokładanie lodu w międzyczasie. Coś koło 1.2kg mokrych liści i mniejszych odrostów. Wynik - 3g haszyku z pierwszego odcedzenia(na drugie niestety nie miałem czasu)
Czekoladka robiła fajnie i całkiem smakowała. Już nie mogę doczekać się hashyku po całym harveście.
Pozdro i z fartem !
Mam takie jedno glupie pytanie te scinki wszystkie powinny byc wysuszone na wiory czy poprostu przesuszone? i jakim sposobem uzyskam plastelinowa konsystencje? czy to zalezy od gestosci sitek i wielokrotnego przeczyszczenia?? ) Dziekuje z Gory!