ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Z ok. 300g resztek z trimmingu (liście/małe topy/łodygi) wyszło zaledwie 13g, przy czym robione były 2 serie.
Nie ma tragedii, ale przy kolejnych zbiorach spróbuję ekstrakcji przy pomocy alkoholu.
Pozdrawiam
witam. takie szybkie pytanie... jaka jest roznica robiac hasz wodny lodowy robiac z swiezo scietego materialu a z suchego? Chodzi mi o to czy robiąc z swiezych topów duzo straci sie na wydajności ew. jakości? Co sądzicie?
Bubble bags.
Około godziny robienie. 15min mixowania 10min odpoczynku i dokładanie lodu w międzyczasie. Coś koło 1.2kg mokrych liści i mniejszych odrostów. Wynik - 3g haszyku z pierwszego odcedzenia(na drugie niestety nie miałem czasu)
Czekoladka robiła fajnie i całkiem smakowała. Już nie mogę doczekać się hashyku po całym harveście.
Pozdro i z fartem !
Mam takie jedno glupie pytanie te scinki wszystkie powinny byc wysuszone na wiory czy poprostu przesuszone? i jakim sposobem uzyskam plastelinowa konsystencje? czy to zalezy od gestosci sitek i wielokrotnego przeczyszczenia?? ) Dziekuje z Gory!