As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
yo
uzyty tylko 1 worek 220 wszystko co splynelo przefiltrowalem
po wysuszeniu pylek zgniotlem i powstala plastelinka praktyczniejsza do palenia z fifki
Pozdro
Witam orientuje się ktoś gdzie na terenie PL można dostać materiał: 25µ, 45µ, 73µ, 120µ, 160µ, 190µ i 220µ, i jak to się dokładnie nazywa ? (strony www itp)
Ostatnio dużo palę, nic mnie nie klepie.. tolerancja jak cholera... myślę sobie, ahh zapaliłbym coś mocnego... jakąś kosę
Wiadomo co trzeba zrobić jak nie ma się dostępu do indoorowych killerów.
Smaz, co myślimy o metodzie którą przytaczasz powyżej (esktrakcja wodno-lodowa bez użycia sit)? Ja nic nie myślę, po prostu to robię hehehe:
Używam mniejszych topków i pozostałości po trymowaniu, materiał raczej bogaty w żywicę:
...i w końcu wszystko zmielone:
Hops do dzbanka:
Dzbanek wystawiam na zewnątrz (przykrywając folią aby nic nie wywiało ) - temp. na zewnątrz niższa niż w zamrażalniku hehe.
Po jakimś czasie dodaję lodowatej wody (temp. ok 0 st. C) z lodem i zaczynam miksować:
To ile czasu ma trwać miksowanie oraz na jakich obratach, to już indywidualna kwestia. Trzeba eksperymentować. Niektórzy w ogóle nie używają miksera...
...i voila! Czyż nie o to nam chodziło?
mmm
Czystsze kawałki - o bardziej żółtawym kolorze, są na prawdę bardzo mocnym paleniem, choć full melt to nie jest.