What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

HASH +

dupsq

Well-known member
Veteran
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

yo
uzyty tylko 1 worek 220 wszystko co splynelo przefiltrowalem :)
po wysuszeniu pylek zgniotlem i powstala plastelinka praktyczniejsza do palenia z fifki :)
Pozdro

G

Guest5426986

Witam orientuje się ktoś gdzie na terenie PL można dostać materiał:
25µ, 45µ, 73µ, 120µ, 160µ, 190µ i 220µ, i jak to się dokładnie nazywa ? (strony www itp)

Gus.

S

Simon Templar

Cześć,

Ostatnio dużo palę, nic mnie nie klepie.. tolerancja jak cholera... myślę sobie, ahh zapaliłbym coś mocnego... jakąś kosę :bump:
Wiadomo co trzeba zrobić jak nie ma się dostępu do indoorowych killerów. ;)

Smaz, co myślimy o metodzie którą przytaczasz powyżej (esktrakcja wodno-lodowa bez użycia sit)? Ja nic nie myślę, ;) po prostu to robię hehehe:

picture.php

picture.php

Używam mniejszych topków i pozostałości po trymowaniu, materiał raczej bogaty w żywicę:

picture.php

picture.php

...i w końcu wszystko zmielone:

picture.php

Hops do dzbanka:

picture.php

picture.php

picture.php

Dzbanek wystawiam na zewnątrz (przykrywając folią aby nic nie wywiało ;) ) - temp. na zewnątrz niższa niż w zamrażalniku hehe.

Po jakimś czasie dodaję lodowatej wody (temp. ok 0 st. C) z lodem i zaczynam miksować:

picture.php

To ile czasu ma trwać miksowanie oraz na jakich obratach, to już indywidualna kwestia. Trzeba eksperymentować. Niektórzy w ogóle nie używają miksera...

picture.php

picture.php

...i voila! Czyż nie o to nam chodziło?

picture.php

mmm :yummy:

picture.php

picture.php

:smoke::smoke::smoke:

picture.php

picture.php

Czystsze kawałki - o bardziej żółtawym kolorze, są na prawdę bardzo mocnym paleniem, choć full melt to nie jest.

Pozdr,
Simon

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Trudno znalesc cos jak nie wiadomo jak sie to nazywa , kolega moze szuka slowa Bubble Bug , na terenie Polski to malo sie orientuje gdzie bys to mogl sobie zakupic , ale google pomorze . Finger dobrze ci pisze takie sita sa w zasiegu reki w PL ...http://www.shivaheadshop.co.uk/shop...products/bubble_bag_-_5_gallon_7_bag_kit.html

sito do sitodruku
picture.php

picture.php

przeczytaj temat a znajdziesz jak ludzie robia tez wodny hasz w tych sitach i doczytasz sie o zadowoleniu i korzysciach jakie plyna z tego sita :D

picture.php

picture.php

poZZdro

dupsq

Well-known member
Veteran
yo co tygodniowe mieszanie odpadkow z klonow :)
picture.php

wieksza kulka od 70 micronow w dol
mniejsza kulka z wora od 220<70