What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

HASH +

bogusik2

Member
hehehe Hodowca bardzo dziekuje :D:D no i od razu zajebistego haszu na roczek 2008 wszystkim życze :)
Yarcio jakos nie zajrzalem do tego tematu hyhy ;] a co do mocy to była super :D ale jezeli mam byc szczery paliłęm ostatnio ziolko... zacne...
BYŁO MOCNIEJSZE NIZ TEN LOLEK :D czysty topek i miłoscia growera w środeczku..
;] Najlepsze zyczenia dla wszydtkich fanów haszu :D pzdr

tritexo

Member
siemanko co do haszu tez lubie robic:) po sezonie out zamierzam przemielic pare krzaczkow na prastelinke:) hasz z maroca najlepszy hasz jaki kiedykolwiek paliłem:) pare fotek co zdazylem uchwycic
36097Obraz_368.jpg
36097Obraz_364.jpg
36097Obraz_359.jpg
:joint: :joint:

tritexo

Member
eldo jest to wodny odsaczony odrazu chusteczkami itd i utwardzany odrazu bo jak wyschnie to co pokazuje hodowca zostaje twarda bryla i nei da sie zabardzo tego skleic formoje takie kule utwardzam zostawiam na pare dni w drewnianym pudleku pozniej do lodowki i czasem prastelina wychodzi pzdr

Somelier

Active member
Hey ilife this looks grandiosely. To be visible after your pictures from know on Hasz. :bow:

Last edited:
G

Guest

fuck shit!!! bro why You do this to me...:p i'm impresive

PS Sorry for my english

S

Slabywh*j

Po pierwsze witam wszystkich, forum przeglądam od dłuższego czasu ale to mój pierwszy post tutaj więc jeszcze raz : witam. Oglądając to i inne fora o tematyce cannabisowej stwierdziłem że tutejsi użytkownicy mają największą wiedzę na temat mj jak i jej przetworów. Chciałbym abyście polecili mi dobre odmiany na hasz dochodzące pod polskim słońcem jak i dobre odmiany na hasz na indoor.

Cinnamon

Member
@Slabywh*j witaj :).

Na out polecam Maroca - dochodzi bez większych problemów jeśli tylko pogoda pozwoli.

Na in każda odmiana się nadaje - to Ty jesteś matką naturą itd. - z ciekawszych Hashplant zasługuje na uznanie :]

Peace iG... :kissass:

wojek

Member
Slabyw*hj fajny nick ja też bym polecał ci Maroca zajebista odmianka na hash a smakowo wyśmienity.
PZdr

G

Guest

great thanks too info. Willingly I will buy the entire set but let know where I will buy this machine. Alone are you dealing with it? in the time what write on PM. I think that you can count on Polish farmers

Latest posts

Latest posts