As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Azzz no np. z bubble to nie ma porównania ale jest jaki jest.. a jest dobry
Mozna polatac psychodelicznie, mało roboty i ta przyjemnosc przy zgarnianiu kifu mm
Ja ostatnio szukałem prostej i szybkiej metody dyskretnego spożycia haszu..
Pomyslalem ze gdyby go nie gniesc w kulki tylko zwinac z małego lolka byłoby ciekawie ... no i jest hehe
Co do spożywania hehehe mozecie sobie wyobrazić...
Przesiewany haszyk był przez rajstope wiec jest troche zanieczyszczony - na tyle zeby sie dobrze palic i dac skrecić w małego loleczka
Przy lekkim upychaniu go zapałką pod koniec trorzy sie fajny rulonik.. starcza na 2 osoby spokojnie Jutro z Shamanem wyprobojemy jednego
Pali sie wolno.. w zasadzie tli dajac mily acz ostry dym.. i duzo smoły i gorących olejków do tego co jest między ustami a płomieniem hehe pzdr
Bobinoon pala sie super bo to nie miał, który zapycha przepływ powietza tylko pol topiaca se żywiczka bardzo sie kopcą i sa bardzo wydajne - POLECAM
Niektorzy niedlugo beda mogli napisac o nich kilka slow w końcu co najlepsze to nie tylk odla siebie ale tez dla przyjaciol
Ja lubie tez palic normalne lolki z "namaszczeniem" haszyszowym hehe pzdr
dopsze bogus mowie ? haha
powiem wam ze to dziadowstwo masakra było niby takie zanieczyszczone ale i tak lufki do konca nie dopaliłem .. wiecie nagła ciezkosc i zachwianie rownowagi kłopot z oddechem a po 10 min deszcz psychodeliczny
moze nie taka zrobotyzowana bania jak po THCpierniku ale było gummmowooo ! *wruzki grzybki mchy i porosty
stoooned every one every day
Isk nie licze nigdy Po prostu robie hasz a z resztek sobie krece loleczki
Hasz mam jak chce sie oddalic od rzeczywistosci a loleczki juz nie takie mocne na dzien, wieczów i ogólnie ciaglosc palenia hehe
Po to jest IC zeby w końcu cała polska mogła palic jak jeden mąż hehe
OWD' mowisz zajebiscie dobrzze hehehe ale wżucilem tylko 1/4 ^ ^
Polecam eksperymentowac każdemu każdy w koncu ma w domu jakies poczochy.. a juz z 3-5g mozna sobie zrobić domowca na sprobowanie zeby sie opłacało do tego zabierać pzdr
hehe lovik duzo tego juz byłom ale skoro chcesz to zrobie jakas
Na razie proboje czegos nowego mianiwocie od zacnego forumowicza otrzymałem simpelek przecudownego olejku haszyszowego.. a raczej złotego smaru, który tnie ostrzej niz kawałki noża w krotych został zamknięty Słowa uznania dla producenta P.S. jak dla mnie smaku nie miał,, nakleił sie na jedynke i ta moglem go zżuwac jakis czas hehehe :>
W kuleczke, roluj w wałeczek i przyklej do loleczka rozgrzanego mach ciach jush pzdr
Lovik a wiec tak.. najlepszy hasz rajstopny wg mnie robi sie tak..
Wszystko co jest potrzebne do haszowego party..
Przygotowany prawie do końca loleczek, urzadzenie wytrząsające, rajstopka, 10g LebxWyd i piekna fotka bubblehaszu by Hodowca
Popatrzcie na strukture pokrywki - bedzie duzo miejsca tam gdzie bedzie trząsł sie zmielony towar a mało tam gdzie bedziemy doszukiwac sie produktu ktory chcielismy uzyskac.. Rajstopa nie jest trez za bardzo napieta - ta metoda da nam bardzo mocny i dosyc czysty haszyk
Potrzeba tez podstawy do dobrego haszyku w tym przypadku piękny i równowazący wszystko GF z kloników spod cfl
Tu zaczyna sie magia czarne drobinki to żywica zdarta z gringera hehe
Szalejemy coraz bardziej
Hehehe i mamy świeteczny cukiereczek w panierce Na olejek naklejamy solidna warstwe kifu
Kiedy lolek zbliża sie ku końcowi, dajemy mu zgasnać, slinimy go i panierujemy... pieczemy do samego końca jakies 15 min albo az film sie nie urwie hehehe pzdr