ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
siema panowie
mam gaz do zapalniczek 'UNILITE' ,czy ten gazik sie nadaje do ziulka ?
czy mozna przez swierze ziulko przepuscic gazik w celu pozyskania olejku ?
wyjdzie cos z tego ?
Taki sprzęt dostaniesz w każdym sklepie hydraulicznym tzn :
rurka pół cala
dwie mufki
dwa zaworki takie jak na filmie pół calowe
Taśma teflonowa
koszt około 30 zł
Prowizoryczny set up do oddzielania haszyku - wymyślony w 5 minut heh
Co wom powiem to wom powiem... ale wom powiem
Nie wyglada ani na czysty ani na smaczny haszyk.. ale palony z bonga przez sitko smakuje jak bubblehasz z lekkim cytrusowym posmakiem a kopie nie gorzej niz ciagnacy sie, czystozywiczny haszyk
Pewnie dlatego ze GF bardzo mocny wyszedł hehe
...no i udało sie nawet kulke z niego ulepic hyhy
Ostatnia czynność.. jednocześnie palenie i zgłoszenie do konkurso Halloween (o którym wam przypominam wy moje polskie nagrobki kochane hyhy) pzdr
siema , zrobiłem trochę haszu z odpadków z outa , liści itd i trochę małych topków , nawet sporo wyszło tego (to połowa):] metoda - same płótna kupione w niemieckim sklepie , przyczepione zamiast denek wiaderek , ktoś już tu tak robił , dzięki za instrukcje:]
Plantator, djff, bogusik moje gratulacje! Dlaczego ja nie pozbierałem liści z outa? Szczerze to nie zdawałem sobie sprawy ze w taki sposób mozna otrzymac hasz, juz nie moge sie doczekac kolejnych żniw.
pozdrawiam
uhhh hodowca! To teraz pojasniles!
W super sprzet zainwestowales!huh juz sobie wyobrazam w jaki sposob go wykorzystasz! hehehe...
I jak ten haszyk, co zrobiles? jak walory smakowe i moc?
Pewnie zajebiscie =]]] ale sobie narobilem teraz smaka na jakis dobry haszyk, chyba z rok nie palilem haszu, mysle ze po harvescie tez cos pokombinuje =]] ale to dopiero za ~3 miechy ;/
Hehe dzięki AliJah
Haszyk jest naprawde pierwsza klasa! Smakowo i mocowo na najwyższym poziomie !
Nie jestem co prawda zadnym smakoszem ,ale ten haszyk jest najlepszy jaki kiedykolwiek paliłem(hehe nie ma jak to swój).Bublebagi swietnie sie spisują- rzeczywiście jak dla mnie to świetna inwestycja bo odpadków mam poprostu od zarąbania...
Nie ma co porównywać mocy do zioła.Haszysz to haszysz...poprostu bierzesz 3-4 machy i starczy
Szybka relacja:
Wrzuciłem do torby odpadki z wielu różych odmian (30g.)
Dodaje dużo lodu i wlewam zimną wodę.
(podczas mixowania powinna mieć ok.4C -to klucz do sukcesu)
Mixujemy 15 min. potem 5 minut przerwy na opadnięcie kryształów i całość powtarzamy 3-4 razy (POWINNO ZAJĄĆ NAM TO OK. GODZINKI):
Na samym końcu czekam jeszcze 10 minut na opdnięcie krzyształów:
Po wszystkim otrzymujemy 2 rodzaje haszu.
220um<70um :
i <70um -czyli to co przelaciało przez niebieską torbę i odlałem z wiaderka (jest najlepszy i najczystszy):